Aro- Allah razi olsun![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hııı anladım:)))sendende :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aro- Allah razi olsun![]()
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zar önemli olduğu sürece daha çok kadınlarımız öldürülecek,
Kızlarımız sırf "sevişti" diye adamlık sıfatından uzak erkek namzetleri ile yuva kurmaya çalışıp , terkedilecekler .
Erkekler, kadınlara "elinin kiri" gibi bakmaya devam edip, "kullandığını" düşünecek.
İşte bu yüzden, zar benim için önemli değil . Ama kuku önemli . Aradaki fark başka. Zar önemli değil, bir şeyler yaşayabilirsin.
Ama kuku önemli öyle her önüne gelenle , sirkülasyon şeklinde değil.
Off off nasil da takmissin kafani boyle. Ne diyecegimi sasirdim. Yasadigin hicbir seyi hata olarak gorme pisman olma. Cinsellik yasadiysan yasadin artik arkasinda dur bunun.
Adami suclama artik. Cinsellik yasadiktan sonra psikolojin cok bozulmus bence. Kafani devamli buna taktiysan bunaltmis olabilirsin. Annesine kadar aramak normal degil. Kadincagizi da uzmusun..
Yaptigin hata degil. Istedin sevistin cunku seviyodun aranizda bir cinsel cekim olustu. Ama sonrasi istediginiz gibi gitmedi. Zaten anlattigina gore de hayirli olmus boyle bir adamla evlenmemen.
Senin ahin falan da cikmicak o adam evliliginde duzgun davrandigi surece mutlu olucak. Capkinlik yaparsa yine esini uzerse mutsuz olur ama senle olan hesabi kapandi gitti. Mutlulugumuz gecmiste kalan insanlara bagli degildir.. icinde bulundugun anda kafan rahatsa mutlusundur. Ahmis bilmem neymis inanmiyorum. Sen de unut ve mutlu olmaya calis lutfen.
Senin su anki halin tamamen kendi sucun. Sen de ise gir. Sen de avrupaya cik gez. Para kazan. Parani harca. Kuafore git spora git en guzel elbiseleri giy. O adam bu kadar degerli mi ya sen bu kadar degersiz misin. Zar da zar.. bosver allah askina yemisim zarini. Senin canin sagolsun. Birak bu lafi artik.
Yarin obur gun karsina cikacak insanlardan da cekinme. Gerekirse kimseyle evlenme. Ayaklarinin ustunde dur dimdik.. kimseye ezdirme kendini.
Seviyorken sevdigin adamla cinsellik yasamak en guzel biseydir. Sen de bunu yasamissin. Artik sevmiyorsun unut gitsin iste. Tek erkek o mu ya..
gerçekten de insanların ahının tutacağına inanmıyor musunuz????
anladığım kadarıyla olayın üstünden de hayli zaman geçmiş.unutamadın mı bazı şeyleri?
olanda da OLMAYANDA da hayır vardır demişler.zaten evlensen de mutlu olamazdın bir de çocukla boşanırdın işte o zman hayatın 2 kat beter mahvolurdu.
bekaretini mi kaybettin? bırak ALLAH aşkına çok mu önemli? şimdi o adamın aldığı kız bakire diyelim.sence o kızın bekareti senin o eski nişanlına layık mı? erkeklerin çoğuna müstehak.hiç kendini namussuzum bekaretim yok diye niteleme.HATA İNSANLAR İÇİNDİR.içten bir tövbeyle ALLAH a yüce yaradana yönel.o adam için de beddua felan etme.Sadece şunu de ALLAH IM SEN BENİM HALİMİ GÖRÜYORSUN.HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLEN SENSİN.SEN ONUN İÇİN HÜKMÜNÜ VER DE.gör bak bakalım ne oluyor.sen on a hakkını helal etmeden o cennete bile giremez.yapman gereken şey bir meslek sahibi olup hayatını düzenini kurman, geçmişin üzerine koca bir çizgi çekmen.ALLAH hepimizin yardımcısı olsun.
Zar önemli olduğu sürece daha çok kadınlarımız öldürülecek,
Kızlarımız sırf "sevişti" diye adamlık sıfatından uzak erkek namzetleri ile yuva kurmaya çalışıp , terkedilecekler .
Erkekler, kadınlara "elinin kiri" gibi bakmaya devam edip, "kullandığını" düşünecek.
İşte bu yüzden, zar benim için önemli değil . Ama kuku önemli . Aradaki fark başka. Zar önemli değil, bir şeyler yaşayabilirsin.
Ama kuku önemli öyle her önüne gelenle , sirkülasyon şeklinde değil.
ne guzel yazmıssın sorcha :))
trajik bir konu da olsa kullandıgın kelimeler gulumsetti... ayrıca butun olarak da gayet katıldıgım cumleler![]()
fakat isteyen onu da her gece biriyle beraber olarak istedigi gibi yasayabilir, onemli olan senin yazdıgın gibi hangi kosulda ne yapacagını bilmesi, yani prensipleri olması... o zaman isteklerinin arkasında duran kararlı insanlar olarak uzulmemeyi, kendi rızalarıyla paylastıkları degerler yuzunden baskalarını suclamamayı secebilirler...
konu sahibi,
kendi isteklerimiz ile baskalarının deger yargıları arasında sıkıstıgımız surece caresizlik duygusu zar degil her konuda olur,
o yuzden tum bu yasadıklarını birer tecrube olarak kabul edip, alacagın dersi alıp bundan sonra hayatına nasıl devam etmek istedigine karar ver...
Sorcha tatli kizsin ya :))
teşekkür ederimmm canıım. . Gülümsettiğim için sevindim :)
Ya tabi sen öyle diyorsan haklılık payın yüksek ama her önüne gelenle birlikte olanlar prensipli olmuyorlar. En azından çoğu. Çevremde var öylesi. Aleni yapıyorlar saklanmıyor kaçmıyorlar . Rahatlar. Ama kesinlikle o da yanlış geliyor. Normal birini yorar bence. Bir de pislik ya. Valla hastalık kapar insan![]()
hahaha cok hossun yine, hastalık falan demissin, katılıyorum!
ama sonrasında gelip bize aglayıp sızlamıyorlarsa istedikleri gibi yaşasınlar... gerci aglasa da cok birsey demem, sadece boyle bir hayatı tercih etmemesi yonunde tavsiye veririm, gerisi onların kararı...
jinekoloji bolumu kişisel sorunlarla dolu, bir de baskalarınınkinin derdine dusersek hangi birine yapma etme diyecegiz, ohooo hayat gecmez :))
ne guzel yazmıssın sorcha :))
trajik bir konu da olsa kullandıgın kelimeler gulumsetti... ayrıca butun olarak da gayet katıldıgım cumleler![]()
fakat isteyen onu da her gece biriyle beraber olarak istedigi gibi yasayabilir, onemli olan senin yazdıgın gibi hangi kosulda ne yapacagını bilmesi, yani prensipleri olması... o zaman isteklerinin arkasında duran kararlı insanlar olarak uzulmemeyi, kendi rızalarıyla paylastıkları degerler yuzunden baskalarını suclamamayı secebilirler...
konu sahibi,
kendi isteklerimiz ile baskalarının deger yargıları arasında sıkıstıgımız surece caresizlik duygusu zar degil her konuda olur,
o yuzden tum bu yasadıklarını birer tecrube olarak kabul edip, alacagın dersi alıp bundan sonra hayatına nasıl devam etmek istedigine karar ver...
teşekkür ederimmm canıım. . Gülümsettiğim için sevindim :)
Ya tabi sen öyle diyorsan haklılık payın yüksek ama her önüne gelenle birlikte olanlar prensipli olmuyorlar. En azından çoğu. Çevremde var öylesi. Aleni yapıyorlar saklanmıyor kaçmıyorlar . Rahatlar. Ama kesinlikle o da yanlış geliyor. Normal birini yorar bence. Bir de pislik ya. Valla hastalık kapar insan![]()
Evet bu dediğine aynen katılıyorum. Konu sahibi de bu yüzden işinden bile olduğuna göre ben her konuda bu tip takıntıları olduğunu düşünüyorum aslında. Bence sorun kesinlikle zar değil zaten..
Ay evet sorchacım. Bak buna da katılmadan edemiciğim. Zaten iğrenmeli normal standartlarda bir insan.Arada aşk sevgi güven olduktan sonra her şeyin sonuna kadar arkasındayım da bu dediğin fazla.
![]()
Aynen canım benimmm..
Ben bir de ten çekimine çok inanırım. Ama onda ztn gerçek bir çekim varsa kader bi şekilde buluşturuyor. Ten çekiminden de emin olmalı insan. :)
Hele ben . Bu tip konularda cidden çok üzülüyorum. Konu sahibi nin yanına gidesim geliyor. Sarılasım geliyor. Maalesef psikolojisi çok kötü bu durumun. Ama erkek kullanmıyor sırf kadın da kullanıyor oh olsun. Mağduru oynamazsan kimse sana mağdur gibi davranamaz. Bu hakkı kendimiz veriyoruz karşımızdakine.
Evet bu dediğine aynen katılıyorum. Konu sahibi de bu yüzden işinden bile olduğuna göre ben her konuda bu tip takıntıları olduğunu düşünüyorum aslında. Bence sorun kesinlikle zar değil zaten..
Ay evet sorchacım. Bak buna da katılmadan edemiciğim. Zaten iğrenmeli normal standartlarda bir insan.Arada aşk sevgi güven olduktan sonra her şeyin sonuna kadar arkasındayım da bu dediğin fazla.
![]()