• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahvoldum kaldim... Dunyam karardi...

İyide hanımefendı bunu şimdi yazıyosunuz ben yazdığınız kadarıyla yorum yapıyorum nerden bileyim size böyle davrandığını müneccimmiyim ben? Aktardığınız kadarıyla yorum yapıyoruz kaldıramıyosanız niye konu açtınız?

Ben bu adamın yaptığı şeyler doğru sizin üzülmeniz yanlış demiyorum.herkesin doğrusu hatası kendisine diyorum..siz onun hatasına odaklanarak ne giden kızlıgınızı ne de o adamı geri getirebilirsiniz!!! Ancak kendi hatalarınıza odaklanarak bu olaydan tanrının istediği sonucu çıkararak geleceğinize yatırım yapmış olursunuz..tabiki çok üzücü bir durum kimbilir nasıl içiniz yanmıştır ama oturup dövünüp üzülmenin bir faydası olacak olsaydı 1.5 senedir olurdu? O yüzden adama beddua etmek yerine kendi hayatınıa odaklanın zaten mazlumsanız asla ahınız onda kalmaz belki bikac ay ,belki bikac sene,belki de 30 sene sonra o adamın çektiği cezayı allah size gösterir ilahi adalete güvenin!!!

Eger size kizmis gb cevap ysmazdiysam ozur dilerim bn sadece olaylari kizgin birseklde yazdigim icin oyle siz okuyunca kaldiramamis gibi izlenim verdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen benim mesajimi anladin mi. :) Dunyani onun uzerine kurmussun ve ona fazlasiyla taviz vermissin. Onun her dedigini yaparken iyi, ayrilinca mi kotu. O bahsettigin haltlari sorgusuz sualsiz sen kabul etmissin. Uzerine bir bardak soguk su ic cunku gecmise donemezsin... Yapacagin tek sey ders almak ve bundan sonra daha dikkatli davranmak.

Evet dediginiz gb cok daha dikkatli olacam bundan sonra! Haklisiniz cok taviz verdim. Bilmiyorum anlarmisiniz ama cok gucsuz oldum ona karsi onu sevdigim zaman ve hep taviz verdim istemeyerk. o bnm duygularimi bna karsi kullandi bnmle hep manipule etti sonra bnm gozlerim acilinca manipule edemeyince bni bu evlnmkten geri cekildi. Bn hic erkek olmayan bir ailede buyudum, Liseyi kizlar lisesinde okudum universitede de hep kizlardi sinifimda hicbir erkek yoktu hayatimda bu adamdin bni kandirmasi cok kolay oldu buyuzden. Bu eski nisanlim ise kasarin tekiydi Dunyanin yarisi ile yatip kalkmis ve cikmistr diyebilirim tabiti caizde

Yaralar yaradir herzaman eskisi yenisi farketmez.

Merhaba sizin yazdıklarınızı okudum.. Diye.bilirimki diye bilirimki bende oyle benzer durumdayım.. Hayat davam ediyor.. Cok zor insan nefesini bile zor alır yaşamında bir güzellik görmez gelecek hayatına umut kalmaz.. Ama inaninki butun acılar sıcaklığın eskisi gibi bırakmaz yerı soyuk olur zamanla.. Ben şimdi cok kötüyüm neden hiç başarım.olmadı diye düşünüyorum neden sevdim.neden aldandım.diye.. Sana özelden mesaj ata bilirmiyim canım? :2:

Evet dediginiz gb cok daha dikkatli olacam bundan sonra! Haklisiniz cok taviz verdim. Bilmiyorum anlarmisiniz ama cok gucsuz oldum ona karsi onu sevdigim zaman ve hep taviz verdim istemeyerk. o bnm duygularimi bna karsi kullandi bnmle hep manipule etti sonra bnm gozlerim acilinca manipule edemeyince bni bu evlnmkten geri cekildi. Bn hic erkek olmayan bir ailede buyudum, Liseyi kizlar lisesinde okudum universitede de hep kizlardi sinifimda hicbir erkek yoktu hayatimda bu adamdin bni kandirmasi cok kolay oldu buyuzden. Bu eski nisanlim ise kasarin tekiydi Dunyanin yarisi ile yatip kalkmis ve cikmistr diyebilirim tabiti caizde

Erkekler kandirmaya, kizlar kandirilmaya hep musaittir. Benim kizdigim nokta evlenicem diyorsun o derece seviyorsun her dedigini yapiyorsun ama cekip gittiginde ah vah ediyorsun. Bunu bana yaptirdi demeyeceksen, yasadiklarinin arkasinda duracaksan bir erkekle bir seyler yasayacaksin.

Birde bu tur bir adamla evlenmeyi nasil dusundun. :19:

Güçlü akıllı zeki biri olduğunuz içinmi size böyle davranmasına müsade ettiniz? O yüzden mi annesini arayıp benim bekaretimi aldı evlenmek zorunda diye kendinizi küçük düşürdünüz? O yüzdenmi sirf bekaretiniz gitti diye size insan muamelesi yapmayan bir adamla evlenmek için peşinden koştunuz? Ve bunca hatanın üstüne burnuzun ucunu hatalarınızı görmeyip bir de ilahı adaleti suçlamak?
Sizin güçlü,akıllı,zeki anlayışınız bizimkinden epey farklı sanırım..
Size bir an evvel doğru yolu bulmanızı ve kendinize yeni bir sayfa açmanızı diliyorum.

Guclu ve akilli insanlar hata yapamaz gunah isleyemezmi sizce??? Sadece aptallar mi sizce benim dustugum hataya dusuyor size gore? Demek akilli insanlar hayati boyunca herseyi mukemel ve duzgun yasiyolar ha size gore?

Merhaba sizin yazdıklarınızı okudum.. Diye.bilirimki diye bilirimki bende oyle benzer durumdayım.. Hayat davam ediyor.. Cok zor insan nefesini bile zor alır yaşamında bir güzellik görmez gelecek hayatına umut kalmaz.. Ama inaninki butun acılar sıcaklığın eskisi gibi bırakmaz yerı soyuk olur zamanla.. Ben şimdi cok kötüyüm neden hiç başarım.olmadı diye düşünüyorum neden sevdim.neden aldandım.diye.. Sana özelden mesaj ata bilirmiyim canım? :2:

Evet atabilirsiniz tabiikide

Erkekler kandirmaya, kizlar kandirilmaya hep musaittir. Benim kizdigim nokta evlenicem diyorsun o derece seviyorsun her dedigini yapiyorsun ama cekip gittiginde ah vah ediyorsun. Bunu bana yaptirdi demeyeceksen, yasadiklarinin arkasinda duracaksan bir erkekle bir seyler yasayacaksin.

Birde bu tur bir adamla evlenmeyi nasil dusundun. :19:

neyi anlatsam niye oyle yaptigimi mi anlatsam en iyisi birsey anlatmiyim daha fazla
Beni anlayabilmeniz icin benim yolumdan bnm acilarimdan gecmeniz gerekecek ama en iyisi gecmeyin guzel bir yol degil. Bni sadece benim gb seyler yasayan anlar bu kadar basit bu.

ge.miş olsun. o adam yüzünden hem işinden olmuşsun hem çok üzülmüşsün.

Guclu ve akilli insanlar hata yapamaz gunah isleyemezmi sizce??? Sadece aptallar mi sizce benim dustugum hataya dusuyor size gore? Demek akilli insanlar hayati boyunca herseyi mukemel ve duzgun yasiyolar ha size gore?

Hayır tabiki herkes hata yapar hepimiz insanız.ama güçlü ve zeki insan hatasının farkına varır ve yolunu bulur..öyle olmayanda şartları suçlayıp durur kendini mükemmel karşısındakini tü kaka görür. Nerede yaşıyorsunuz?

neyi anlatsam niye oyle yaptigimi mi anlatsam en iyisi birsey anlatmiyim daha fazla
Beni anlayabilmeniz icin benim yolumdan bnm acilarimdan gecmeniz gerekecek ama en iyisi gecmeyin guzel bir yol degil. Bni sadece benim gb seyler yasayan anlar bu kadar basit bu.

Haklisin belki ama bir erkegi asla ve asla hayatimin merkezine koymayacagim icin senin gectigin yollardan gecmem mumkun degil. Sorun senin hata yapman degil, sorun senin hala ders almaman.

Neyse ben seni anlamayacagim icin konundan cikiyorum. :44:

Hayır tabiki herkes hata yapar hepimiz insanız.ama güçlü ve zeki insan hatasının farkına varır ve yolunu bulur..öyle olmayanda şartları suçlayıp durur kendini mükemmel karşısındakini tü kaka görür. Nerede yaşıyorsunuz?

sartlari suclamiyorum biliyorum cok iyi hatalarimi endise etmeyin. Zaman geciyor bn duzelemiyorum cunku icimde birseyler kirildi, o kiriklar duzelmiyor. Ondan ayrildim ve baska imtihanlar geldi basima onlari tek tek anlatmakta luzum yok. Suan duzelemiyorum ama duzelcem elbet. Yukaridaki verilen tafsiyeleri dikkate alicam inadina bu hayata sarilacam cok buyuk basarilar elde edicem cok mutlu olicam bunlar kolay olmiycak ama bn bunun icin bugune kadar hic gostermedigim kadar cok gayret gostericem. Bni uzen mutluyken bn niye mutsuz oluyum. Psikologa gitmustim dediki bna ic disiplinin cok kati kendin hata yapinca affetmiyorsun hic kendini buyuzden kndini bukadar yiyorsun biraz daha rahat birak kendini diyor oyle yapicam artik. Cok buyuk bir hayati ders oldu bnm icin.

Sabredin ve geride bırakın..görüceksiniz eğer haklıysanız o cezasını çekicek siz de duyup görüceksiniz..tanrıya güvenin..

Haklisin belki ama bir erkegi asla ve asla hayatimin merkezine koymayacagim icin senin gectigin yollardan gecmem mumkun degil. Sorun senin hata yapman degil, sorun senin hala ders almaman.

Neyse ben seni anlamayacagim icin konundan cikiyorum. :44:

inshAllah bnm gb hataya dusmezsin hicbir kiza dilemem bunu hayatta. Ama sunu soyliyim kimsenin hicbirseyden garantisi yok bu hayatta. Bnde zamaninda kendimden.o kadar emindimki asla hayatta diyordum ama gel gorki neler oldu neler yasadim. Buyuzden insan kndine guvenmemeli bu konuda birtek Allaha guvenip siginmak lazim cunku an gelir aklimiz gider gozumuz korelir.
Hoscakalin hsyati yolunuz hep acik olsun

Sabredin ve geride bırakın..görüceksiniz eğer haklıysanız o cezasını çekicek siz de duyup görüceksiniz..tanrıya güvenin..

InshAllah. Artik diyorum ki bosver onemli degil ister ceza ceksin ister cekmesin. Bn sadece mutlu olmak istiyorum. Ama o zamandan beri imtihan ustune imtihana ugradim. Cook iyi dersler aldim bundan sonra beni yikmak cok zor olur diye dusunuyorum.

InshAllah. Artik diyorum ki bosver onemli degil ister ceza ceksin ister cekmesin. Bn sadece mutlu olmak istiyorum. Ama o zamandan beri imtihan ustune imtihana ugradim. Cook iyi dersler aldim bundan sonra beni yikmak cok zor olur diye dusunuyorum.

Tecrübelerimden ve gördüklerimden yola çıkarak söylüyorum(bende seninkinden çoooook daha büyük imtihanlar yaşamış bir insanım farklı yönden)
Genelde büyük imtihanların çoook büyük ödülleri oluyor.. Eger allaha ve ödülünü vereceğine inanıp güvenir zamana bırakırsan, bu günlerini buruk bir gülümsemeyle anıcaksın güven bana..

inshAllah bnm gb hataya dusmezsin hicbir kiza dilemem bunu hayatta. Ama sunu soyliyim kimsenin hicbirseyden garantisi yok bu hayatta. Bnde zamaninda kendimden.o kadar emindimki asla hayatta diyordum ama gel gorki neler oldu neler yasadim. Buyuzden insan kndine guvenmemeli bu konuda birtek Allaha guvenip siginmak lazim cunku an gelir aklimiz gider gozumuz korelir.
Hoscakalin hsyati yolunuz hep acik olsun

Ya yazmayacagim dedim ama su yazdigini lutfen bir kendin oku. Hic bir erkegin yarin obur gun ayrilmayacaginin garantisi yok ve seninde ona gore davranman gerekirdi. Hadi davranmadin bana bu konuda nasihat verme cok rica edecegim. Seni yari yolda birakan sen degilsin, o. Guvenmemen gereken kisi oydu yani. Sen dua et ardindan kasar diye bahsettigin biriyle evlenmedin , sen dua et onunla bir cocugun olmadi, sen dua et ucuz kurtuldun. Dua edecegin o kadar cok sey varken, sen hala benim neden ahim tutmadi , neden aci cekmedi derdindesin. Kusura bakma ama bu bana gore degil. Hoscakal sende, mutluluklar.

Son düzenleme:
annesini arayip oglunuz bekaretimi aldi, benimle evlenmek zorunda demissiniz. Niye evlenmek zorunda olsun ki.. tecavuz mu etti adam? Hayir. Hersey kendi isteginizle olmus.. olmamaliydi. Bekareti ve namusu bu kadar onemseyen bir insan olarak bu hatayi yapmamaliydiniz.. hadi yaptiniz.sonrasindaki hakaretlere siddete boyun egmek ne demek yahu??? Bu kadar mi sayginiz yok kendinize? Lutfen aklinizi basiniza alin.. cok korkuyorsan bekaretinin sorun olmasindan evlenmezsin olur biter. Dunyanin sonu degil .. anneni dusun ve biraz da kendini. Oku, calis normal insanlar gibi yasa. O hayvanin karisi olmaktansa annenin yaninda ol, onu mutlu et....

Ya yazmayacagim dedim ama su yazdigini lutfen bir kendin oku. Hic bir erkegin yarin obur gun ayrilmayacaginin garantisi yok ve seninde ona gore davranman gerekirdi. Hadi davranmadin bana bu konuda nasihat verme cok rica edecegim. Sen dua et onunla evlenmedin , sen dua et onunla bir cocugun olmadi, sen dua et ucuz kurtuldun. Seni yari yolda birakan sen degilsin, o. Guvenmemen gereken kisi oydu yani. Sen hala benim neden ahim tutmadi , neden aci cekmedi derdindesin. Kusura bakma ama bu bana gore degil. Hoscakal sende, mutluluklar.

neyse uzatmayalim
Gule gule!!!

Sent from my GT-S6102 using Kadınlar Kulübü mobile app

Son düzenleme:
Nisanlim birakti gitti...

7 ay önce aynı durumdaydım, dışarı yansıtmasam da içim yandı ama değmiyor sonuçta, bunun farkına varmak lazım..
Zaman her şeyin ilacıdır.. Allah yardımcın olsun ama topla kendini, dünyanın sonu değil bu..

Back
X