Ama 6 yil.oldu da esim.hala.bunun tasiyicisi olabilir ve bu virus 10 ile 15 yil.arasi kanser yapiyormus..ya i vucut.vir kere aldiysa atamayabiliyormus..ve en onemlisi esimin vucudunda. Attigi ne malum6 yıldan bahsediyosun
Olmuşsa olmuştur
Neyin derdi bu doktor açıklama yapmadımı
Ben kullaniyorum zaten .ama kizima agir geliyor..cocukta 3.5 yilda.olmaz miydi olsa offEsin de sen de cocuguna da propolis icir devamli bu hastaligin tek tedavisi bu lutfen arastir bu forumda hpv ile ilgili her yere yaziyorum herkes cozumsuz bir hastalik saniyor.tabi ki doktora git smear sonucun pozitifse sıkınti tedavini ool ama lutfen propolisi iinterneetten arastir
Propolis hap gibi birşey mi suyla mi içiliyor?Esin de sen de cocuguna da propolis icir devamli bu hastaligin tek tedavisi bu lutfen arastir bu forumda hpv ile ilgili her yere yaziyorum herkes cozumsuz bir hastalik saniyor.tabi ki doktora git smear sonucun pozitifse sıkınti tedavini ool ama lutfen propolisi iinterneetten arastir
E bunu burdan kim bilebilir neden burada vakit kaybediyorsunuz birden fazla doktora görünün ve detaylı bilgi alınAma 6 yil.oldu da esim.hala.bunun tasiyicisi olabilir ve bu virus 10 ile 15 yil.arasi kanser yapiyormus..ya i vucut.vir kere aldiysa atamayabiliyormus..ve en onemlisi esimin vucudunda. Attigi ne malum
Bende hic sigil olmadi.evet ama illa.sigil cikmasi gerekmiomus ve iste o.sinsice duranlar.kanser yapiyormua.net aman allahim.yaa..en buyuk.korkum.ya cocuguma.bulastiysaniye mahvoldun yahu.
nete bakarsan yarın ölecek çıkarsın zaten.
sende çıkmadıysa bir ihtimal taşıyıcısındır ama o zamanda 6 senede eşine sürekli bulalması gerekirdi.
Vakit kaybedecek durum.yok.smear sonucu bekliyorum suan..cikmadan ne yapilabilir.belki hasayan varsa diye yazdimE bunu burdan kim bilebilir neden burada vakit kaybediyorsunuz birden fazla doktora görünün ve detaylı bilgi alın
6 ay once temizdi.smear suan cikmadi henuz.hpv var mi.bilmiyorumSizde HPV var mı? Smear sonucu nedir?
Sivi birsey damla.seklindePropolis hap gibi birşey mi suyla mi içiliyor?
Bende hic sigil olmadi.evet ama illa.sigil cikmasi gerekmiomus ve iste o.sinsice duranlar.kanser yapiyormua.net aman allahim.yaa..en buyuk.korkum.ya cocuguma.bulastiysa
Ahh canimmmm agzin bal.yesin seninişte sinsice duran olsa taşıyıcı oluyorsun. taşıyıcı olsan eşine 6 senede 60 kere bulaşırdı. muhtemelen taşıyıcı da değilsin yani. çocuğunada bulaşmamıştır.
düzenli seamer aldır bu kadar korkacak birşey yok.
Benim kuzımın yüzünde cokca cıkmıştı,saracoglunun sitesinden propolis almıltımEsin de sen de cocuguna da propolis icir devamli bu hastaligin tek tedavisi bu lutfen arastir bu forumda hpv ile ilgili her yere yaziyorum herkes cozumsuz bir hastalik saniyor.tabi ki doktora git smear sonucun pozitifse sıkınti tedavini ool ama lutfen propolisi iinterneetten arastir
Kiziniza nerden bulastiBenim kuzımın yüzünde cokca cıkmıştı,saracoglunun sitesinden propolis almıltım
Günlük sürüyodum yüzüne ve hergün portokal suyuna damlatıyodum
İki ayda gecti,tertemiz oldu yüzü,mucize gibi
Rabbim kimseye vermesin bu derdi,propolise gelinceye kadar denemedigim şey kalmadı,cok büyük stresti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?