- 28 Mayıs 2016
- 1.128
- 453
- 123
Cnm bende değilde eşimde var. Ben iki ay önce smear testi yaptırdım çok şükür bi sıkıntı yok. Eşim çok tititzdir öyle her tuvalete girmezGenital sigil varsa vücutta hpv virüsü var demek. Erkeklerde siğil cıkmadan bilinemiyor ama kadınlarda siğil yoksa bile smeer testiyle öğrenilebilir. Birde %99 cinsel yolla bulaştığı ama pis tuvaletler, virüsü taşıyan biriyle ortak kullanılan eşyalar, yada hamamlardan bile bulaşabileceği söyleniyor.
Bende smear testi yaptirmistim hic haberim yoktu sonradan sigil çıkmaya başladı bana temiz test sonucun dedi doktor.neden böyle birseyin olacağı belli olmadi ki mademCnm bende değilde eşimde var. Ben iki ay önce smear testi yaptırdım çok şükür bi sıkıntı yok. Eşim çok tititzdir öyle her tuvalete girmez
Cnm bende değilde eşimde var. Ben iki ay önce smear testi yaptırdım çok şükür bi sıkıntı yok. Eşim çok tititzdir öyle her tuvalete girmez
Ama evlendiklerinde veya sevgiliyken söylemiş biz beraber olamayız bende var diyeHpv taşıyan erkeklerde siğil çıkmadan önce varlığı bilinemiyor kan testiyle vs de tespit edilemiyor diye biliyorum. Zaten bu virüs 10 yıl bile uykuda kalabiliyormuş hiç bir belirti göstermeden.
İnş tekrarlamaz bidaha .buyüzden doktor kontrollerimi aksatmıyorum.Yüzde yüz tedavi diye bişey yok ama cerrahi ve yakma operasyonları birlikte yapılınca baya etkili sonuçlar veriyor uzun yıllar hastanede çalıştım ben en azından kurtulmak için savaşmalı bir erkek eşini de düşünmeli yoksa evlenmesin arkadaşım ben başkasının dikkatsizliği yüzüden kanser olmak zorunda mıyım Allahım yarabbim
Bu arada yüzde doksan dokuz cinsel temasla bulaşıyor diğer bir ihtimal de siğil olan birinin sigiline temasla veya aynı banyoyu kullanmakla hayatta tesadüfelere pek inanmam dikkat etsinler dalda dala gezerken ya emin oldukları kişilerle yada korunarak ilişki yaşasınlar uçkur dedimi kendini kaybetmeye gerek yok, yoksa hayat böyle korka korka risk altında geçer gider.
Size de tekrar geçmiş olsun inşallah bidaha tekrarlamaz.
Tamam muhtemelen genital siğil çıkıyordu ve o bunun hpvden kaynaklandığını biliyorduAma evlendiklerinde veya sevgiliyken söylemiş biz beraber olamayız bende var diye
İşte evlenirken kan tahlillerinde varmıydı bu onu hatırlamıyorumTamam muhtemelen genital siğil çıkıyordu ve o bunun hpvden kaynaklandığını biliyordu
Boyle bir kanit yok. Propolis kullanip tekrar edenler de var.Esin de sen de cocuguna da propolis icir devamli bu hastaligin tek tedavisi bu lutfen arastir bu forumda hpv ile ilgili her yere yaziyorum herkes cozumsuz bir hastalik saniyor.tabi ki doktora git smear sonucun pozitifse sıkınti tedavini ool ama lutfen propolisi iinterneetten arastir
Hpv kan testinde görünmez canım bunu anlatmaya calışıyorum bir erkekte hpv varsa sadece siğil çıktığında bunu anlayabilir başka yolu yok yani.İşte evlenirken kan tahlillerinde varmıydı bu onu hatırlamıyorum
Varsa nasıl cıkmamıs
Canım üzerinden bayağı zaman geçtiği için kaç gün kullandığını hatırlamıyor reçetesiz almış ama şimdi reçetesiz satılmıyormuşReçetesizmi almış onuda sorarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?