Mahvoldum

Ben kullaniyorum zaten .ama kizima agir geliyor..cocukta 3.5 yilda.olmaz miydi olsa off
HPV virüsü herkeste vardır ama bağışıklık düşünce vücut bu virüsü aktif hale getirir. Korkmayın iyi bir doktora görünün ve çok ilginçtir zalain denen bir merhem bu siğilleri yok eder. Arkadaşıma bulaşmıştı bu virüs ve yakmayı denediler ona rağmen geçmemesine rağmen tesadüfen kaşıntı için bu merhemi kullandığında hiçbir siğili kalmadı. Siz de deneyin bir zararı olacağını düşünmüyorum

Bende hic sigil yok.hicte olmadi.normal.dogum da olsa.doktor.gorurdu degil mi..kizima.bulasmamistir dimi

Henuz 3 yasinda vakti gelince zaten yaptiricam keske.bilsem.kendimede.yaptiridi.

Esinden sana bulas ve senden bebege bulas olmus olabilir ancak bir cok hpv turu vardir, bir kac turu rahim agzi kanserine neden olabiliyor bu da smear sonucunda cikar zaten, ayrica esinle korunma sekliniz size bulasi engellemez. Bebegin kiz ise hpv asisi zamani gelince yaptirabilirsin

Gece gece icime bir Kurt düştü. Ayni durum Bende de var. Popomda yaklasik 10 tane falan. Eşimde gecti sanirim. Aylardir tup bebek tedavisindeyim ve bu durumla hic ilgilenme sansim olmadi. En Yakin zamanda doktora gidecegim. Bu bu kadar korkulacak bir durum mu cidden ? Smear nasil oluyor aci veriyor mu?

Bende hic sigil yok.hicte olmadi.normal.dogum da olsa.doktor.gorurdu degil mi..kizima.bulasmamistir dimi
Ben bulaştığını zannetmiyorum ve dediğim gibi bu virüs hepimizde var sadece bağışıklık düştüğünde ortaya çıkıyor. Ve size şunu söyleyeyim daha bu akşam çok iyi bir profesörün konuşmalarını dinledim diyor ki hepimizin vücudunda kanser hücreleri var. Çok sağlıklı hiçbirşeyi olmayan bir insan bile taramaya girdiğinde kanser çıkabilir. Ki ben ailemde kanser geçmişi olan biri olarak bile artık rahatım çok fazla kurcalamıyorum. Sağlıklı beslenin sağlıklı yaşayın ve hastalık düşüncelerine kuruntularına kapılarak beyni yanlış yönlendirmeyin. Modern tıp dediğimiz herzaman sağlık vermiyor bazen yanlış ve gereksiz tedavilerle sağlığınızdan da edebiliyor

Dediğim merhemi kullanın geçiriyor

Tamam yarin alip kullaniyorum tsk Ederim

Bende bir defa vajinal bölgede elime gelen kabartılarla 2 gün 2 gece kahroldum. Direk siğil dedim. E bitek eşten bulaşma ihtimali kalıyordu. Eşimi öldürecek duruma geldim.
İnternet korkunç bu konularda. Okudukça çıldırdım.
O 2 günde ciddi bilgi birikimi edindim.
Ve öğrendiğim en önemli şey bu hastalığın bağışıklık ile alakalı olduğu. Bağışıklık düşmezse aktifleşip çıkmıyor.
Hergün 1 meyve vs ile Bağışıklığı güçlü tutmak gerekir.
Ben doktora gittiğimde mantara bağlı tahriş olduğunu öğrendim çok şükür.
Gerekli kontrolleri düzenli yaptırıp iyi bir doktora danışın.
Geçmiş olsun

İnternette inanılmaz bilgi kirliliği var ve ne yazık ki herkes doktor olmuş. Annemin doktoru en son azarlamıştı beni internetteki bilgilerle kendinizi zehirlemeyin diye

Reçetesiz aliniyormu fiyatı ne kadar

Evlenmeden önce sağlık ocağında kan testi falan yapınca birşey çıkmadı mı? Evlilik sağlık raporu almaya gittiginzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…