HPV virüsü herkeste vardır ama bağışıklık düşünce vücut bu virüsü aktif hale getirir. Korkmayın iyi bir doktora görünün ve çok ilginçtir zalain denen bir merhem bu siğilleri yok eder. Arkadaşıma bulaşmıştı bu virüs ve yakmayı denediler ona rağmen geçmemesine rağmen tesadüfen kaşıntı için bu merhemi kullandığında hiçbir siğili kalmadı. Siz de deneyin bir zararı olacağını düşünmüyorumBen kullaniyorum zaten .ama kizima agir geliyor..cocukta 3.5 yilda.olmaz miydi olsa off
Bende hic sigil yok.hicte olmadi.normal.dogum da olsa.doktor.gorurdu degil mi..kizima.bulasmamistir dimiHPV virüsü herkeste vardır ama bağışıklık düşünce vücut bu virüsü aktif hale getirir. Korkmayın iyi bir doktora görünün ve çok ilginçtir zalain denen bir merhem bu siğilleri yok eder. Arkadaşıma bulaşmıştı bu virüs ve yakmayı denediler ona rağmen geçmemesine rağmen tesadüfen kaşıntı için bu merhemi kullandığında hiçbir siğili kalmadı. Siz de deneyin bir zararı olacağını düşünmüyorum
Henuz 3 yasinda vakti gelince zaten yaptiricam keske.bilsem.kendimede.yaptiridi.Kızınıza HPV aşısı yaptırın madem risk var. Yurtdışında çoğu ülkede zorunlu aşı kapsamında.
35 yaşına kadar siz de yaptırabiliyorsunuz galiba. Kanser önleyici. Doktorunuzla konuşun lütfen.
Neden size bu bilgiyi vermemiş doktorunuz anlamadım...
Ben bulaştığını zannetmiyorum ve dediğim gibi bu virüs hepimizde var sadece bağışıklık düştüğünde ortaya çıkıyor. Ve size şunu söyleyeyim daha bu akşam çok iyi bir profesörün konuşmalarını dinledim diyor ki hepimizin vücudunda kanser hücreleri var. Çok sağlıklı hiçbirşeyi olmayan bir insan bile taramaya girdiğinde kanser çıkabilir. Ki ben ailemde kanser geçmişi olan biri olarak bile artık rahatım çok fazla kurcalamıyorum. Sağlıklı beslenin sağlıklı yaşayın ve hastalık düşüncelerine kuruntularına kapılarak beyni yanlış yönlendirmeyin. Modern tıp dediğimiz herzaman sağlık vermiyor bazen yanlış ve gereksiz tedavilerle sağlığınızdan da edebiliyorBende hic sigil yok.hicte olmadi.normal.dogum da olsa.doktor.gorurdu degil mi..kizima.bulasmamistir dimi
Dediğim merhemi kullanın geçiriyorGece gece icime bir Kurt düştü. Ayni durum Bende de var. Popomda yaklasik 10 tane falan. Eşimde gecti sanirim. Aylardir tup bebek tedavisindeyim ve bu durumla hic ilgilenme sansim olmadi. En Yakin zamanda doktora gidecegim. Bu bu kadar korkulacak bir durum mu cidden ? Smear nasil oluyor aci veriyor mu?
Zalain degil mi?Dediğim merhemi kullanın geçiriyor
Evet eczanelerde satılıyor. Arkadaşım tesadüfen kaşıntı için kullandı ve siğillerini geçirdi. Sizde de aynı etkiyi gösterir mi bilemem tabi ama denemekten zarar gelmez çünkü zararsız bir merhem diye biliyorumZalain degil mi?
Tamam yarin alip kullaniyorum tsk EderimEvet eczanelerde satılıyor. Arkadaşım tesadüfen kaşıntı için kullandı ve siğillerini geçirdi. Sizde de aynı etkiyi gösterir mi bilemem tabi ama denemekten zarar gelmez çünkü zararsız bir merhem diye biliyorum
Rica ederimTamam yarin alip kullaniyorum tsk Ederim
Bende hic sigil yok.hicte olmadi.normal.dogum da olsa.doktor.gorurdu degil mi..kizima.bulasmamistir dimi
İnternette inanılmaz bilgi kirliliği var ve ne yazık ki herkes doktor olmuş. Annemin doktoru en son azarlamıştı beni internetteki bilgilerle kendinizi zehirlemeyin diyeBende bir defa vajinal bölgede elime gelen kabartılarla 2 gün 2 gece kahroldum. Direk siğil dedim. E bitek eşten bulaşma ihtimali kalıyordu. Eşimi öldürecek duruma geldim.
İnternet korkunç bu konularda. Okudukça çıldırdım.
O 2 günde ciddi bilgi birikimi edindim.
Ve öğrendiğim en önemli şey bu hastalığın bağışıklık ile alakalı olduğu. Bağışıklık düşmezse aktifleşip çıkmıyor.
Hergün 1 meyve vs ile Bağışıklığı güçlü tutmak gerekir.
Ben doktora gittiğimde mantara bağlı tahriş olduğunu öğrendim çok şükür.
Gerekli kontrolleri düzenli yaptırıp iyi bir doktora danışın.
Geçmiş olsun
Propolis kullandim hiç bir ise yaramıyor alerji yaptı bende sürdüğüm yerler kaşıntı yaptı çok fena ve acile gittim kullanmayın sakınSivi birsey damla.seklinde
Reçetesiz aliniyormu fiyatı ne kadarEvet eczanelerde satılıyor. Arkadaşım tesadüfen kaşıntı için kullandı ve siğillerini geçirdi. Sizde de aynı etkiyi gösterir mi bilemem tabi ama denemekten zarar gelmez çünkü zararsız bir merhem diye biliyorum
Benim bi arkadaşımda elma sirkesiyle geçirmişti siğilleri bu yöntemi de bi araştırın istersenizTamam yarin alip kullaniyorum tsk Ederim
Fiyatını bilmiyorum ama çok pahalı olduğunu düşünmüyorum. İnternette fiyatı yazıyordur mutlakaReçetesiz aliniyormu fiyatı ne kadar
Arkadaslar mahvoldum.yaaa 6 yillik evliyim.esimde ilk zaman genital.sig.varmis.bana iliski yasayamayiz sigilim.var dedi..arastirdim.hpv imis..yaktirdi bana hic yaklasmadi..sonra bir kere daha cikti e ay tedavimhordu afedersiniz de adamin seyi dusecekti yanio derece yandi genital.bolgesi..ve size.komik.gelecekte biz hep bokseri delip iliski yasiyorduk..hani alt bolgelerden de bulasabilir temas olmasin diye...hala.oyledir.neyse.normal.kadin doguma.gittim.smear aldirdim.aklima geldi esimde vardi dedim.birnumarali kanser riskindesin dedi.30 yasina basinca keteme git dedi..normal dogumda( 3.5 yil oldu) cocuguma bulastimi bende suan var mi ben hep bu supheyle mi yasicam esime yaklasrken bunumu dusuncem ben napicam.korkunc seyler yazio nette offff
Mantar hastalıkları için olduğu yazio internette.sigili geciriyormu gercektenFiyatını bilmiyorum ama çok pahalı olduğunu düşünmüyorum. İnternette fiyatı yazıyordur mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?