Mahvoldum

Doktor bu yorumu sizin “eşimde hpv var” demenize göre mi yaptı yoksa sizde siğil vardı da test yapıp tipini mi öğrendi de yaptı?
Beyana gördüyse doktorun değil de komşu teyzenin yorumu gibi olmuş.

Mantar hastalıkları için olduğu yazio internette.sigili geciriyormu gercekten
Dediğim gibi arkadaşım tamamen tesadüfen kullandı bunu. Onun kullanma amacı kaşıntıyı gidermesi içindi ama yaktırmakla kurtulamadığı genital siğilleri bu kremi kullandıktan sonra geçti. Kullanım amacı zaten siğiller değildi. Başkasında fayda eder mi tabi ki bilemem ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum

Exwarts Diye Bi Ilaç Varmış Kesin Çözüm Diye Ama dogrumu bilmem yorumlarda herkes olumlu yazmis googleden buldum tesadüf sizde bi bakarmisiniz

Arkadaşın nekadar süre kullanmış

netde burun kanaması yazıyorsun beyın tumoru cıkıyor netden doktorculuk olmaz
gıdın duzgun bır sekılde doktorla gorusun bılgılenın

Banada eşimden hpv bulastı malesef rahim agzı kanserine dönmüş.şükür ameliyat olup kanserli hücreleri aldırttım.simdi senelik kontrollerimi aksatmıyorum.eşimde siğil var ama tedavi ettirtmiyor.vücuda hpv girdimi gitmiyor diye biliyorum ben.

Öncelikle sakin olun evet nette çok korkunç şeyler yazıyor bu virüsle ilgili ama çokta dikkate almayın. Sizde de hpv olduğu kesinleşince tipini öğrenmeniz gerekir. Bazı tiplerinde kanser riski fazla, bazılarında orta, bazılarında az. Şimdi benim size önerim düzenli gidebilceğiniz bir doktor belirleyin muhtemelen 3 ayda bir sonrada 6 ayda bir kontrol için çağırır ve bu yılda bire kadar uzar.
Bende edindiğim bilgileri paylaşayım içiniz biraz rahatlasın.Bu virüsten kurtulmak mümkün ama bağışıklık sisteminizi çok saglam tutmalısınız. Önerim Bal ,propolis, arısütü gibi karışımları ailecek tüketin. Arastırdıgıma göre vucuttan 2 yılda tamamen atılması mümkünmüş. Eşinizde siğil çıktığı zamanlarda birlikte olmayın. Bu virüsün en çok görülen yani zararlı ve zararsız olanlarına karsı cıkarılan bir aşı var 3 doz halinde kullanılıyor ismi "gardasil" lütfen tiplemeniz ne olursa olsun bunu yaptırın tek dozu 400 tl fln sanıyorum ama ihmal etmeyin. Ve benim bildiğim kadarıyla doğum esnasında sizde siğil yoksa çocugunuza bulasma olasılıgı çok düşük. Lütfen kendinizi üzmeyin bu virüsün kanser yapma riski siz doktor kontrolünde olmazsanız yüksek. Tipleme yapıldıktan sonra güvenilir bir doktorla konuşun içiniz rahatlayacaktır. Allah korusun kanserli hücre görülse bile (ki bu yıllar içinde oluşuyor) küçük bir operasyonla cok ilerlemeden kurtulabilirsiniz. Çok gecmiş olsun.

Ayy okurken durumunuza çok üzüldüm Çok bencil bir eşiniz var neden tedavi olmuyor kimbilir nerden kimden kaptı o virusu, siz onun yüzünden kanser olmuşsunuz inanılır gibi değil yerinizde olsam tedavi olup tamamen duzelinceye kadar bana dokunmasına asla izin vermezdim.

Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ama korkma tıp çok ilerledi en kötü ihtimalde bile öyle düşün kendini rahatlat.

Sormak istediğim eşin kendisinde cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık olduğunu bile bile neden evlendi? Ilk zaman iliski yasayamayiz vs demiş ya evlenmeye mecburmudu.yani insanın önce karşıdakini düşünmesi gerekir siz bunları onun yüzünden yaşıyorsunuz şimdi.

Yorumlarda bu rahatsızlıkla eşinden mikrop kapıp kanser olan bir bayan okudum ve çok üzüldüm nedir bu ya her gördüğüne mikrop taşıyor taşımiyor bilmeden korunmasız uçkur çözüp cinsel ilişki yaşayıp hastalık kapıyorlar sonra olan bize oluyor tedavi olup tamamen iyilessinler aksi halde cinsellik yaşamayın arkadaşlar ne bu erkeklerde bu dikkatsizlik bu.rahatlık akıl alır şey değil.

Hpv sanilanin aksine sadece cinsel yolla bulasmaz yabanci kaynaklarda cogu virus turunun turunun evrimlesip baska sekillerde de gecebilecigini yaziyor.ortak havlu sabun klozet hatta bardak catal vb kullanimla da gecebilir kimseyi bosuna suclamayin.esinize bu yollarla ya da kendi dogumu sirasinda bile gecmis olabilir yillar boyu aciga cikmamis bagisikligi dustugu zaman aciga cikmis olabilir

bokser delip ilişkiye girecek hpv kapmayacağını düşünmek...

açıp internetteki yazıları da mı okumuyorsunuz, oturup bir doktora da mı danışmıyorsunuz.

e yuh.

Tedavi olsada gene cıkar.vücuda bir kere girdimi gitmiyor bildiğim.

Tedavi olsada gene cıkar.vücuda bir kere girdimi gitmiyor bildiğim.
Yüzde yüz tedavi diye bişey yok ama cerrahi ve yakma operasyonları birlikte yapılınca baya etkili sonuçlar veriyor uzun yıllar hastanede çalıştım ben en azından kurtulmak için savaşmalı bir erkek eşini de düşünmeli yoksa evlenmesin arkadaşım ben başkasının dikkatsizliği yüzüden kanser olmak zorunda mıyım Allahım yarabbim

Bu arada yüzde doksan dokuz cinsel temasla bulaşıyor diğer bir ihtimal de siğil olan birinin sigiline temasla veya aynı banyoyu kullanmakla hayatta tesadüfelere pek inanmam dikkat etsinler dalda dala gezerken ya emin oldukları kişilerle yada korunarak ilişki yaşasınlar uçkur dedimi kendini kaybetmeye gerek yok, yoksa hayat böyle korka korka risk altında geçer gider.

Size de tekrar geçmiş olsun inşallah bidaha tekrarlamaz.

Cok bi bilgim yok ama hamilelik kontrollerinizde kadın dogumcunuz farkederfi alttan muaynede diye düşünüyorum
Birde keske bile bile lades olmasaydınız
Evlenmeden önce yapılan testlerde varmıydı bu hatırlamıyorum ama doktor ben anemiyim diye benim evlenmeme müsade etmiyordu böyle bi rahatsızlık görse asla izin vermezdi

Hpv taşıyan erkeklerde siğil çıkmadan önce varlığı bilinemiyor kan testiyle vs de tespit edilemiyor diye biliyorum. Zaten bu virüs 10 yıl bile uykuda kalabiliyormuş hiç bir belirti göstermeden.

Genital bölgede siğil olması hpv taşıyıcı mı oluyor anlamadım birde bu hastalık nasıl bulaşıyor

Genital bölgede siğil olması hpv taşıyıcı mı oluyor anlamadım birde bu hastalık nasıl bulaşıyor
Genital sigil varsa vücutta hpv virüsü var demek. Erkeklerde siğil cıkmadan bilinemiyor ama kadınlarda siğil yoksa bile smeer testiyle öğrenilebilir. Birde %99 cinsel yolla bulaştığı ama pis tuvaletler, virüsü taşıyan biriyle ortak kullanılan eşyalar, yada hamamlardan bile bulaşabileceği söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…