- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Dediğim gibi arkadaşım tamamen tesadüfen kullandı bunu. Onun kullanma amacı kaşıntıyı gidermesi içindi ama yaktırmakla kurtulamadığı genital siğilleri bu kremi kullandıktan sonra geçti. Kullanım amacı zaten siğiller değildi. Başkasında fayda eder mi tabi ki bilemem ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorumMantar hastalıkları için olduğu yazio internette.sigili geciriyormu gercekten
Arkadaşın nekadar süre kullanmışDediğim gibi arkadaşım tamamen tesadüfen kullandı bunu. Onun kullanma amacı kaşıntıyı gidermesi içindi ama yaktırmakla kurtulamadığı genital siğilleri bu kremi kullandıktan sonra geçti. Kullanım amacı zaten siğiller değildi. Başkasında fayda eder mi tabi ki bilemem ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum
Yarın sorar yazarımArkadaşın nekadar süre kullanmış
Banada eşimden hpv bulastı malesef rahim agzı kanserine dönmüş.şükür ameliyat olup kanserli hücreleri aldırttım.simdi senelik kontrollerimi aksatmıyorum.eşimde siğil var ama tedavi ettirtmiyor.vücuda hpv girdimi gitmiyor diye biliyorum ben.Arkadaslar mahvoldum.yaaa 6 yillik evliyim.esimde ilk zaman genital.sig.varmis.bana iliski yasayamayiz sigilim.var dedi..arastirdim.hpv imis..yaktirdi bana hic yaklasmadi..sonra bir kere daha cikti e ay tedavimhordu afedersiniz de adamin seyi dusecekti yanio derece yandi genital.bolgesi..ve size.komik.gelecekte biz hep bokseri delip iliski yasiyorduk..hani alt bolgelerden de bulasabilir temas olmasin diye...hala.oyledir.neyse.normal.kadin doguma.gittim.smear aldirdim.aklima geldi esimde vardi dedim.birnumarali kanser riskindesin dedi.30 yasina basinca keteme git dedi..normal dogumda( 3.5 yil oldu) cocuguma bulastimi bende suan var mi ben hep bu supheyle mi yasicam esime yaklasrken bunumu dusuncem ben napicam.korkunc seyler yazio nette offff
Arkadaslar mahvoldum.yaaa 6 yillik evliyim.esimde ilk zaman genital.sig.varmis.bana iliski yasayamayiz sigilim.var dedi..arastirdim.hpv imis..yaktirdi bana hic yaklasmadi..sonra bir kere daha cikti e ay tedavimhordu afedersiniz de adamin seyi dusecekti yanio derece yandi genital.bolgesi..ve size.komik.gelecekte biz hep bokseri delip iliski yasiyorduk..hani alt bolgelerden de bulasabilir temas olmasin diye...hala.oyledir.neyse.normal.kadin doguma.gittim.smear aldirdim.aklima geldi esimde vardi dedim.birnumarali kanser riskindesin dedi.30 yasina basinca keteme git dedi..normal dogumda( 3.5 yil oldu) cocuguma bulastimi bende suan var mi ben hep bu supheyle mi yasicam esime yaklasrken bunumu dusuncem ben napicam.korkunc seyler yazio nette offff
Ayy okurken durumunuza çok üzüldümBanada eşimden hpv bulastı malesef rahim agzı kanserine dönmüş.şükür ameliyat olup kanserli hücreleri aldırttım.simdi senelik kontrollerimi aksatmıyorum.eşimde siğil var ama tedavi ettirtmiyor.vücuda hpv girdimi gitmiyor diye biliyorum ben.
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun ama korkma tıp çok ilerledi en kötü ihtimalde bile öyle düşün kendini rahatlat.Arkadaslar mahvoldum.yaaa 6 yillik evliyim.esimde ilk zaman genital.sig.varmis.bana iliski yasayamayiz sigilim.var dedi..arastirdim.hpv imis..yaktirdi bana hic yaklasmadi..sonra bir kere daha cikti e ay tedavimhordu afedersiniz de adamin seyi dusecekti yanio derece yandi genital.bolgesi..ve size.komik.gelecekte biz hep bokseri delip iliski yasiyorduk..hani alt bolgelerden de bulasabilir temas olmasin diye...hala.oyledir.neyse.normal.kadin doguma.gittim.smear aldirdim.aklima geldi esimde vardi dedim.birnumarali kanser riskindesin dedi.30 yasina basinca keteme git dedi..normal dogumda( 3.5 yil oldu) cocuguma bulastimi bende suan var mi ben hep bu supheyle mi yasicam esime yaklasrken bunumu dusuncem ben napicam.korkunc seyler yazio nette offff
Bilmiyorum,kreşe gidiyodu,belki ordan birinden diye düşünmüştümKiziniza nerden bulasti
Tedavi olsada gene cıkar.vücuda bir kere girdimi gitmiyor bildiğim.Ayy okurken durumunuza çok üzüldümÇok bencil bir eşiniz var neden tedavi olmuyor kimbilir nerden kimden kaptı o virusu, siz onun yüzünden kanser olmuşsunuz inanılır gibi değil yerinizde olsam tedavi olup tamamen duzelinceye kadar bana dokunmasına asla izin vermezdim.
Yüzde yüz tedavi diye bişey yok ama cerrahi ve yakma operasyonları birlikte yapılınca baya etkili sonuçlar veriyor uzun yıllar hastanede çalıştım ben en azından kurtulmak için savaşmalı bir erkek eşini de düşünmeli yoksa evlenmesin arkadaşım ben başkasının dikkatsizliği yüzüden kanser olmak zorunda mıyım Allahım yarabbimTedavi olsada gene cıkar.vücuda bir kere girdimi gitmiyor bildiğim.
Reçetesizmi almış onuda sorarmisinYarın sorar yazarım
Hpv taşıyan erkeklerde siğil çıkmadan önce varlığı bilinemiyor kan testiyle vs de tespit edilemiyor diye biliyorum. Zaten bu virüs 10 yıl bile uykuda kalabiliyormuş hiç bir belirti göstermeden.Cok bi bilgim yok ama hamilelik kontrollerinizde kadın dogumcunuz farkederfi alttan muaynede diye düşünüyorum
Birde keske bile bile lades olmasaydınız
Evlenmeden önce yapılan testlerde varmıydı bu hatırlamıyorum ama doktor ben anemiyim diye benim evlenmeme müsade etmiyordu böyle bi rahatsızlık görse asla izin vermezdi
Genital sigil varsa vücutta hpv virüsü var demek. Erkeklerde siğil cıkmadan bilinemiyor ama kadınlarda siğil yoksa bile smeer testiyle öğrenilebilir. Birde %99 cinsel yolla bulaştığı ama pis tuvaletler, virüsü taşıyan biriyle ortak kullanılan eşyalar, yada hamamlardan bile bulaşabileceği söyleniyor.Genital bölgede siğil olması hpv taşıyıcı mı oluyor anlamadım birde bu hastalık nasıl bulaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?