salçaya baktım googleden ama pek kalorili değilmiş :) neden az salça koydum acaba :44:... aslında daha önceleri sayfalarda bulgur detox u vs. yapıyordu arkadaşlar, kısırıda onun için hazırlamıştım 2 gün sadece bulgur yiyecektim güyaben tek öğünde yedim, zaten yağsız tuzsuz pekde istediğim gibi olmadı,( salıya kadar 65 olsamda jılliana başlasam diye detox yapacaktım) herneyse yaa
bu sabah rutin lor domates salatalık öncesinde bol su
öğlen tavuk sote bulgur pilavı cacık.
salçayı kalorisi fala olduğu için değil, tuz oranı fazla olduğu ve bu yüzden de vücutta su tuttuğu için fazla koymuyorlar.
detoks yaparken salça vücutta su tutulmasına neden olabilir, bu da tartıda hedeflenen sonuçları görmeyi engeller.
herkesin diyeti yolunda gidiyor gördüğüm kadarıyla. başarılar
Tünaydın Kızlar
dün aksam yemeğim
türlü yemeği
dereotu domates salatası
yarım kase (1 gün sadece suda beklettıgım kayısı kurusu ) kayısı komposto
ama aksam hurma yedım sayamadım kac tane yedıgımı
bu sabah tereyagda yumurta ıcıne kasar peynırı koydum
aksamları bogazımı tutsam ıyı olacak :)
kolay gelsın
slm arkadaşlar, öğlen bulguru neredeyse 1,5 porsiyon yedim, çok sevdiğimi söylemişmiydim. akşama izmir köfte, çorba, salata olacak... artık daha dikkatli olmalıyım, salı gününe kadar en azından 500 gr. gitmelişu an çok tokum (onca pilavdan sonra) bu gün ara öğün yemem sanırım, sadece 150 ml süt ile nescafe yapıp içerim. bu gün yemekte, yaklaşık 45-50 kg olan, yanımda kaşektik sayılacak bir arkadaşım, benden az yedi ve tıka basa doyduğunu söyledi... midemim hala ne kadar büyük olduğunu o zaman anladım, aslında bende doymuştum ama tabağımda daha yemek olsaydı gene yerdim... demekki gözümde aç sevgiler.....
gayet iyi canım, ben de diyette, mücver, karnıbahar kızartması yedim (patatesi hiç bir şekilde yemedim), yağda kızartılıyordur diye kısmadım, hele balığı her hafta mutlaka kızartarak yedim (başka türlü sevmiyorum) kendime ayrı ev halkına ayrı hazırlarsam işin içinden çıkamam, bizim yolumuz uzun olacak bıkmamamız lazım...
canım yemeklerden önce ortasında ve sonrasında su içmeyi unutma, birde akşam geç vakitte bir şey yeme, kendim içinde geçerli tabiiiki ... ben çıkıyorum, akşama belki giremem. iyi günler...
merhaba, iade-i ziyaret yapayim dedim birde bakayim neler yapiyormussun diye.:)) canim ben aylardir pilav yemiyorum.pirinc zaten yememde bulgurda dahil yemiyorum.sen ben bulgurdan vazgecemem dersen eger, dünkü aksam yemeginde yemek yerine pilavini ögleye kaydir birtanem.tüketecegin ekmek hakkinida ögle ve kahvalti icin sakla.aksam yemeklerinde bir dilim ekmek yerine, bir kücük porsiyon salata ekleyebilirsin.aksamlarini ne kadar hafif gecirirsen o kadar iyi sonuc alirsin.birde kendine belli bir saat koy atiyorum aksam 19.30 dan sonra birsey yemicem gibi.bu senin altin kuralin olsun.nacizane tavsiyelerim bunlar.görüsmek üzere
önerilerin için teşekkür ederim canım, dediklerin inşallah zamanla olucak birden herşeyi kısmak istemedim çünkü bilinçaltı eyvah kıtlık var deyip az yediklerimi de yakmaz, depolar diye.. çünkü ben oldukça iyi yiyen biriyim, bu saydıklarım çok gelebilir ama porsiyonları küçültmüş halim :)) yolum uzun maalesef.. bu arada 20 kg vermişsin süpersin benim olmak istediği yerdesin, ne kadar sürede verdin?
Arkadaslar bende size katilabilirmiyim? Boyum: 178 kilom :79,5 İlk hedefim 70 daha sonra 58 .
Bu arada 'karadut' bende Antalya'da yasıyorum gercekten çok sıcak ve insan ister istemez zaten çok su tüketiyor. :)
Birsuru bisiler yazdim gonderememisim. Patatesi karatay teyze bol khidratli oldugundan onermiyor. Bende yemiyorum. Zaten cok sevdigim soylenemez. Ben bugunde aksam 8 gibi koca bir kase dondurma yedim. Eyvahhh cok seviyorum dondurmayi, mevsimi geldi nasil kisacam bilmiyorum. Sanirim bu hafta kilo vermek soyle dursun, artı ları gorecegim. Haftasonu dikkat edeyim bari...
Mahzencim yürüyüş yapmissin senin adina sevindim. Haftasonu bende yuruyebilsem ne iyi olur...
mahzen neredesin kuzum, ben jillianımı yaptım duşa giriyorum, kızım neredeyse uyanır.. sen yürüyüş yaptın mı canım... ben yürüyüş yaptığım zamanlar strec lerle göbek bölgemi sarıp kalın kazak ve montumu giyip öyle yürüyordum, eve geldiğimde sırılsıklam oluyordum... biliyorsun yağlar ter yoluylada dışarı atılabiliyor... gerçi havalar şimdi ısındı zaten terliyorsundurda, genede söyleyeyim dedim... byyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?