Pikniğe gitmişsin. En sevdigim sey. Ben piknikte doyana kadar izgara yiyorum tabi ekmek ve kola hariç. Jillian gayet iyiydi ilk gunlere göre. Baya terletiyor streci dene derim. Ileride seninlede yaparim jilliani insallah. Iyi geceler canım.
canım öğlen hakkaten az olmuş, pilav ve çorba olsaydıda olurdu, nasılsa ekmeği kesmişsin.. ilk ay 5-6 kg vereceksin, sonra 4-5 kg inşallah 5-6 aya kadar çıp çıtır hatun olup çıkacaksın...hiç zor değil... yukarıda yazdığım gibi, ben kendimi diyette gibi hissetmiyorum, hatta kvalidem şaka yollu-- sen bizden daha çok yiyorsun-- deyip gülüyor.. haklı kadın, ekmek hariç yemeğimi bir güzel yiyorum :)) sadece (1) bol su, (2) üç öğün olacak şekilde yiyorum, öğünümü atlamıyorum (belki 1 ara yapabiliyorum), (3) akşam geç yemiyorum, (4) abur cubur yok, (5) karbonhidrat yok (arada kaçamaklarım hariç)... bunlar benim zayıflasamda hep altın kurallarım olacak inşallah.....
canım, kilo verince belinin ağrısı gidecek inşallah. düşünsene neredeyse 1 damacana büyüklüğünde ağırlık gitti bende (belkide daha fazla), şimdi kendimi daha dinç hissediyorum, bir damacana suyu 1 dk bile taşımak çok zor, oysaki ben aylarca taşımışım.... çok yazık hamallık yapmışım resmen.... (hala öyle var bi 15 kg kadar, taşıyorum sırtımda...) eminimki sende keyifli bir şeklde vereceksin kilolarını, hem yiyecek hem kilo vereceksin, iş arkadaşların ve eşin sana --- bizden daha çok yiyorsun, nasıl kilo veriyorsun böyle-- diyecekler..sen de --metabolizmama sağlık---deyip şimaracaksın...
Siz haftada 1 defa mı tartiliyorsunuz, hangi gün tartiliyorsunuz Belli bir gün var mı
canımcım çok sağol ya nasıl motive ediyosun beni, ilk ay 5-6 kilo ne demek ya... ay çok heveslendim ya... valla şu damacana konusu varya.. ben bekarken, evlenmeden önce 58-60 kilo civarı seyrederken hep diyetteydim, akupunktura falan gidiyordum düşün, 5 kilo fazlam olduğunu, 5 kiloluk bir su şişesi ile birlikte yaşadığımı düşünür, vermeye çalışırdım hep, öyle motive ederdim kendimi.. bakıyorum da bu geçen 10 yılda 5 lt su şişesi damacanaya dönüşmüş haberim yok, inanamıyorum kendime gerçekten.. daha bir hırslandım şimdi. Bu damacana bu bele çok fazla, niye daha fazla taşısın ki?
canım ben aslında tartılmayı düşünmüyorum uzunca bir süre, ama aramızda bir gün belirleyip kilo bildirimi yapabiliriz.. cuma olabilir mesela...
sorma canım ya ben 60 kg da olduğumda psikolojim bozuluyordu, hatta üni.ye giderken bir keresinde spor salonuna kayıt için gitmiştim, oradaki bayan beni tarttıktan sınra, kas yapmak için mi geldiniz diye sormuştuda bende hayır zayıflamak istiyorum demiştim, çünkü kilom tok karnıma ve kıyafetli olarak 56 idi :)) şimdiki şu halime bak yaaa....
2 yk kaşığı lor
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
yeşil sivri biber
domates
salatalık
3-4 dal maydonoz
Ekmek yok ve ben gayet tokum, dün akşam da ekmek yemedim ama yediklerim beni öyle çok tuttuki sabah kalktığımda hala toktum :)
sağlıklı beslenmenin huzuru ve kilo vermenin huzuru içindeyim :)
Çok komik ya kas yapmaya mı geldin? :))))) inşallah şimdi kas yapma zamanın geldi canım, jillian sana yardım eder bu hususta.. şu halima bak deme canım, maşallah şu haline, o zaman doğurmamıştın şimdi dünya tatlısı bir yavrun var olacak o kadar.. sen jilliana devam et bak 66 kiloda 60 kilo halin kadar ince olacaksın emin ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?