- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
T tatlitambak Hay maşallah, sen olma o zaman, ben 4 aylıkken olmuştum, çalışıyor musun cnm?
istifa mi ettin cnm, ben 4 aylıkken ise başladım, ondan heralde, çalışmasam belki ben de hemen olmazdımBekliyorum 1 yasina kadar sinir koydum kendime
çalışiyordum ama biraktim canim.
Ebeyim ben
Sarayca sen ne zaman başladın doğumdan sonra işe,T tatlitambak bende 8 aydan sonra regl olmustum :)
Ayrica isini tamamen mi biraktin. Cok guzel bir meslegin var çünkü.
istifa mi ettin cnm, ben 4 aylıkken ise başladım, ondan heralde, çalışmasam belki ben de hemen olmazdım
Sarayca sen ne zaman başladın doğumdan sonra işe,
bu arada ebelik cok da güzel olmayabilir,emin misin canım,
tâbi seven için iyidir de
Tamam o zaman, kesin ondan, ise başlayinca emzirme sekteye uğruyor, düzenli emziremeyince de adet erken oluyor.ben 8 yada 9 aylikti sanirim tam hatirlayamadim
Tamam o zaman, kesin ondan, ise başlayinca emzirme sekteye uğruyor, düzenli emziremeyince de adet erken oluyor.
benim kv torunu 6 aylıkken gelin adet görmüş diye tasaranıyor
Tamam o zaman, kesin ondan, ise başlayinca emzirme sekteye uğruyor, düzenli emziremeyince de adet erken oluyor.
benim kv torunu 6 aylıkken gelin adet görmüş diye tasalaniyordu, ben 4 aylıkken oldum haberi yok. Biz sütten kesene kadar adet olmazdık diyor. Ne büyük rahatlık aslında
T tatlitambak bende 8 aydan sonra regl olmustum :)
Ayrica isini tamamen mi biraktin. Cok guzel bir meslegin var çünkü.
istifa mi ettin cnm, ben 4 aylıkken ise başladım, ondan heralde, çalışmasam belki ben de hemen olmazdım
Sarayca sen ne zaman başladın doğumdan sonra işe,
bu arada ebelik cok da güzel olmayabilir,emin misin canım,
tâbi seven için iyidir de
Evet canim tamamen biraktim. Ailelerimizden uzak memleketteyiz. Ee aileler olmayinca da bakicilar konusunda biraz da fazla hassasim.
bu arada meslegimi seviyorum gerçekten isteyerek ve severek yaptim.
günaydın sevgili günlüğüm, yoğunluktan sana yazamadım, saraycanın sayfasında bildirim yaptım, gayet iyi gisiyorum çok şükür. Geçen haftaya göre 1.4 gitmiş
sabah menüm:
tereyağında yumurta
az ekmek
benim kv torunu 6 aylıkken gelin adet görmüş diye tasalaniyordu, ben 4 aylıkken oldum haberi yok. Biz sütten kesene kadar adet olmazdık diyor. Ne büyük rahatlık aslında
Kizlar bu arada ikiniz de harika kilolar vermişsiniz maşallah
tebriklerrrr
o zaman allah sevdiğin mesleğinden daha fazla ayırmasın seni, çocuklar büyüyünce tekrar başlarsınEvet canim tamamen biraktim. Ailelerimizden uzak memleketteyiz. Ee aileler olmayinca da bakicilar konusunda biraz da fazla hassasim.
bu arada meslegimi seviyorum gerçekten isteyerek ve severek yaptim.
evet ya zorla yedirmek hiç kolay olmasa gerek, hem anne hem bebek açısından, ben o sorunu yaşamadım hiç ama seninki de düzelir inşallahAy bana hiç rahatlik gibi gelmiyor. Biran once olup ta rahatlamak istiyorum.
benim.bebis bide hiç yemek yemiyor.sadece emiyor. Hergun deniyorum acaba yer mi diye ama yaptığım herşey çöpe gidiyor. Ağźina gireni yiyor sorun yok ama benimki ağzıni hic
Açmıyor. Ben de zorla yedirmeyi sevmiyorum.
2 gundur yemeye başladı cok şükür.
teşekkür ederim canım sana uğrayamadım, senden Naber?Kizlar bu arada ikiniz de harika kilolar vermişsiniz maşallah
tebriklerrrr
haklısın canım ideali 1 kg, bundan sonra devam etmezsin proya ama arada birkaç gün iyi olur geneteşekkür ederim canım, aslında ben 1 kilonun üstünde verilen kiloyu pek sağlıklı bulmuyorum ama motivasyonum açısından bu hafta iyi oldu , yoksa haftada 500-1000 gr gayet sağlıklı...
Kızlar bu arada öğleyin dışarıda döner yedim, 1 porsiyon, pilavsız istedim. gelen tabak o kadar büyüktü şok oldum, garsona sordum niye bu kadar çok koydunuz diye
o da bizim normal menümüz bu dedi
yarısını yiyebildim, geri kalanını sardırdım. oğluşuma götürecem.
dönercinin sahibine de söyledim, porsiyon çok büyüktü diye. o da dedi ki ,siz herhalde rejim yapıyorsunuz mideniz küçülmüş yoksa o kadar çok değildi dedi.
Hatun zaten döner yiye benim 2 katım olmuş, 120-130 kilo var.
Ben daha önce orada dürüm yerdim. Biri pek doyurmazdı ama ikinciyi de istemezdim, oğlum 2 yerdi. demek ki gerçekten benim midem küçülmüş
valla bana da pek küçülmüş gelmiyor midem ama kadın öyle deyince inanasım geldi.ne büyük bir mutluluk midenin küçülmesi, ama dikkat et, 2 öğün kaçırdığın an büyüyor geri, tecrübeyle sabittir
pro mun 2. gününde bende tavuk yedim lokanta yeni açılmıştı , kocaman bir tabak geldi, ama ben hepsini yedim, eşime dedim ki yarım daha alsam ayıp olur mu, o da utandı herhalde , alma dedibenim mide kocaman hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?