üzülme cnm, telafi edersin, pişmanlik fayda etmez, bilakis kilo yapar
sarayca neler yedin say bakalımOff bende kendimi tutamadim bu gün. Ceza aksama sadece yyoğurt ve salata yenilecek.
ha haaa, bu muydu cısın, ben de bişey sandımdıAfiyet olsun
Benimki seninkilerin yaninda bayaaa masum kaldı
Kuruyemis sonrasinda mercimek koftesi bol yesillikli
ha haaa, bu muydu cısın, ben de bişey sandımdı
sabah kahvaltı sonrası bişey yemedim, ara ara su içiyorum
17-18 arası 1 saat temizlik yaptım
uyumadan önce yoğurt yerim, bugünü kapatmış olurum.
sabah inşallah çok yağış olmazsa yürüyüşe çıkarım.
günaydın canım, yürüyüşe çıkamadım maalesef, regl öncesiyim ya, çok üşüdüm, karnım ağrıyordu dün elim ayağım buz kesti battaniyenin altında, az kalsın eldiven giycektim ama bulamadım.. akşam sıcak su torbaları ile yattım bir ayağıma bir de karnıma.. sabah ısınmışım uyandım ama yürüyüşe çıkasım gelmedi, oğlan da kursa yetişecekti akşama bıraktım yürüyüşümü..ohhh keyifle yürü mahzenim
Akşam yemiycektim ama cok üşüdüğümden sıcak bulgur çorbasi yaptım, acılı acılı
içtim, yanında taze sarımsak ve biraz tb ekmegi ile
günaydın herkese
sabah:
tereyaglı yumurta
az tb ev ekmeği
az zeytin
az peynir,
domates-salatalık
kabak salatası
günaydın canım simsimcim, iyiyim diyelim bugün belimde bir ağrı belirdi nedense, egzersizlerimi düzenli yapmama ve kilo vermeme rağmen nedense, ama dert etmiyoruz tam gaz uğraşıyoruz eksilmeye, sen nasılsın cnmgünaydın canımmmnasılsın?
hay Allah yanlışklıkla ters bi hareket olmuştur dikkar et..benim de bir önceki haftasonu belim çok kötüydü haftasonu hep yattım..bu haftada ara ara yokladı.am bi nokta var hep o noktadan çıkıyor agrıgünaydın canım simsimcim, iyiyim diyelim bugün belimde bir ağrı belirdi nedense, ekzersizlerimi düzenli yapmama ve kilo vermeme rağmen nedense, ama dert etmiyoruz tam gaz uğraşıyoruz eksilmeye, sen nasılsın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?