Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

üzülme cnm, telafi edersin, pişmanlik fayda etmez, bilakis kilo yapar

evet evet, üzülmesine gerek yok, nasılsa haftasonu da öyle gidecek gibi, sinyallerini verdi zaten , ailece toplancaz kalabalık sofra vs. anlaşıldı, pazartesiye yasemini iyi paralıycaz gibi geliyor bana artık ne denir bu durumda

yasemin kork bizdeeen

Off bende kendimi tutamadim bu gün. Ceza aksama sadece yyoğurt ve salata yenilecek.

slm kızlar
Off bende kendimi tutamadim bu gün. Ceza aksama sadece yyoğurt ve salata yenilecek.
sarayca neler yedin say bakalım
benimkiler saymakla biter mi bilmem
benim cezam da hazır kendime
akşam yenmiycek
zaten o kadar tokum ki acıkacağımı sanmıyorum..

bugün iş yerinden bir arkadaşa ev görmeye gittik kahvaltıya, hani derler ya, kahvaltıyı krallar gibi, akşam yemeğini fakirler gibi... Krallar gibi bir kahvaltı ettik. Bu durumda akşamı da fakirler gibi yemek gerek, ben yemeyi düşünmüyorum. Çok tokum ve de zaten akşama bisey kalmadı.

yediklerime gelince
1 haşlanmış yumurta
4 çeşit peynir, (çeçil, dereköy, kaşar, lor topları vardı hepsinden aldım)
2 çeşit zeytin
bir parça katmer, çeyrek simit, 1 adet patatesli börek
3-4 ince yaprak sarma
patlıcan salatası, yeşillik
bol çay ve üzerine az şekerli kahve

yemediklerimi de sayayım bari
reçel çeşitleri, bal, kaymak
kurabiye, ağlayan pasta, kahve yanı çikolata

kahvaltım kötüydü evet ama akşama telafi edilecek

ayrıca sabah saat 7.30 da yürüyüşe çıkıldı 40 dk yüründü. akşama da çıkarım inşallah

Afiyet olsun

Benimki seninkilerin yaninda bayaaa masum kaldı

Kuruyemis sonrasinda mercimek koftesi bol yesillikli

sabah kahvaltı sonrası bişey yemedim, ara ara su içiyorum
17-18 arası 1 saat temizlik yaptım
uyumadan önce yoğurt yerim, bugünü kapatmış olurum.
sabah inşallah çok yağış olmazsa yürüyüşe çıkarım.

ohhh keyifle yürü mahzenim

ohhh keyifle yürü mahzenim
günaydın canım, yürüyüşe çıkamadım maalesef, regl öncesiyim ya, çok üşüdüm, karnım ağrıyordu dün elim ayağım buz kesti battaniyenin altında, az kalsın eldiven giycektim ama bulamadım.. akşam sıcak su torbaları ile yattım bir ayağıma bir de karnıma.. sabah ısınmışım uyandım ama yürüyüşe çıkasım gelmedi, oğlan da kursa yetişecekti akşama bıraktım yürüyüşümü..

Akşam yemiycektim ama cok üşüdüğümden sıcak buoğur çorbasi yaptım, acılı acılı
içtim, yanında taze sarımsak ve biraz tb ekmegi ile

günaydın herkese

sabah:
tereyaglı yumurta
az tb ev ekmeği
az zeytin
az peynir,
domates-salatalık
kabak salatası

günaydın canım simsimcim, iyiyim diyelim bugün belimde bir ağrı belirdi nedense, ekzersizlerimi düzenli yapmama ve kilo vermeme rağmen nedense, ama dert etmiyoruz tam gaz uğraşıyoruz eksilmeye, sen nasılsın cnm
hay Allah yanlışklıkla ters bi hareket olmuştur dikkar et..benim de bir önceki haftasonu belim çok kötüydü haftasonu hep yattım..bu haftada ara ara yokladı.am bi nokta var hep o noktadan çıkıyor agrı karın kası yapmamız lazım canım karın kası.. ben de iyiyim canım onun dışında :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…