valla bana da pek küçülmüş gelmiyor midem ama kadın öyle deyince inanasım geldi.
çünkü ilk gördüğümde de gözüme büyük geldi porsiyon
evet evet sanırım gözüm doymuşmiden değilde gözün alışmıştır az yemeye, mide kolay kolay küçülmüyor maalesef, küçülsede 2-3 öğün sonra hooop diye büyüyor
evet evet sanırım gözüm doymuş
o zaman allah sevdiğin mesleğinden daha fazla ayırmasın seni, çocuklar büyüyünce tekrar başlarsın
evet ya zorla yedirmek hiç kolay olmasa gerek, hem anne hem bebek açısından, ben o sorunu yaşamadım hiç ama seninki de düzelir inşallah
teşekkür ederim canım sana uğrayamadım, senden Naber?
haklısın canım ideali 1 kg, bundan sonra devam etmezsin proya ama arada birkaç gün iyi olur gene
kesinlikle öyle önce gözü doyacak insanınbence mideden çok göz doygunluğu daha makbul
sonradan hatırladım cnm, pardon sayfanda da yazmıştım hatta, kilomuz çok yakın, yaşımız ve boyumuz da yakın mı acaba, ben nickimden de anlaşılacağı ,üzere 77 doğumluyum boyum da 158 cm ya senin cnm?Canim zaten hiç zorla yedirme gibi birsey yapmadim yapmam da ne oyle işkence gibi.
Zamanla düzelir bence.
Ben persembe gunleri tartiliyorum canim kilom da ayni galiba.83.1 dim...
midenin küçülmesi gayet guzel bir duygu
Kızlar bu arada öğleyin dışarıda döner yedim, 1 porsiyon, pilavsız istedim. gelen tabak o kadar büyüktü şok oldum, garsona sordum niye bu kadar çok koydunuz diye
o da bizim normal menümüz bu dedi
yarısını yiyebildim, geri kalanını sardırdım. oğluşuma götürecem.
dönercinin sahibine de söyledim, porsiyon çok büyüktü diye. o da dedi ki ,siz herhalde rejim yapıyorsunuz mideniz küçülmüş yoksa o kadar çok değildi dedi.
Hatun zaten döner yiye benim 2 katım olmuş, 120-130 kilo var.
Ben daha önce orada dürüm yerdim. Biri pek doyurmazdı ama ikinciyi de istemezdim, oğlum 2 yerdi. demek ki gerçekten benim midem küçülmüş
ne büyük bir mutluluk midenin küçülmesi, ama dikkat et, 2 öğün kaçırdığın an büyüyor geri, tecrübeyle sabittir
pro mun 2. gününde bende tavuk yedim lokanta yeni açılmıştı , kocaman bir tabak geldi, ama ben hepsini yedim, eşime dedim ki yarım daha alsam ayıp olur mu, o da utandı herhalde , alma dedibenim mide kocaman hala
valla bana da pek küçülmüş gelmiyor midem ama kadın öyle deyince inanasım geldi.
çünkü ilk gördüğümde de gözüme büyük geldi porsiyon
çarşamba sana katılırım canım, benimki geleneksel cuma olduğundan ilk sayfamı ona göre güncelliyorum hep, ya da istersen sen sadece buraya çarşamba günleri yaz, benim sayfama yazma, daha iyi sürpriz olurben de çarşamba diye başladım tartılmaya, ilk sayfamda ona göre güncelliyordum hem de duelloya katılmıştık, çarşamba bana da hoş gelmişti gerçi ama sonra duellodan ayrıldık veSarayca nın sayfasında yazıyoruz o da cuma tartılıyor, sen perşembe.. keşke aynı güne toplayabilsek
kesinlikle öyle önce gözü doyacak insanın
sonradan hatırladım cnm, pardon sayfanda da yazmıştım hatta, kilomuz çok yakın, yaşımız ve boyumuz da yakın mı acaba, ben nickimden de anlaşılacağı ,üzere 77 doğumluyum boyum da 158 cm ya senin cnm?
bilmem ki iyi mi olur? yada şu olabilir, çarşamba ben buraya bildirim yaparım aynısını sana da cuma yazarım? çarşambayı değiştiresim yok pekçarşamba sana katılırım canım, benimki geleneksel cuma olduğundan ilk sayfamı ona göre güncelliyorum hep, ya da istersen sen sadece buraya çarşamba günleri yaz, benim sayfama yazma, daha iyi sürpriz olur
ooo maşallah canım, bu kilo sende belli bile olmuyordur yawBen 28 yasina girecem. Boyumda 171 cm.
bilmem ki iyi mi olur? yada şu olabilir, çarşamba ben buraya bildirim yaparım aynısını sana da cuma yazarım? çarşambayı değiştiresim yok pek
ooo maşallah canım, bu kilo sende belli bile olmuyordur yaw
elbette canım kilo vermekte fayda var, karatay diyeti de diyabete iyi geliyor aslında, bu diyetle hastalıktan kurtulan cok kişi var. Bu diyeti de değerlendirebilirsin cnm Ben de karatayimsi yapmaya çalışıyorum.Yani cok aşiri durmuyor. Ben kendimi böylede seviyorum. Ama sagligim icin zayiflamam gerek 2 gebelikte de seker cikti.ailem de de var. Yani diyabete potansiyel im var.. ilerleyen yaşlar da çikma ihtimali yüksek... kilo vermekte fayda var.
canım en azından sağlıklı kaçamak, bence de saymAyalimMahzencim tabiki istedigin zaman tartilabilir
Bu gun de kacamak yapmadik ne mutlu bize, tabi benim kuruyemisleri saymazsak
Mahzennnnn ve sarayca
Benim durum vahimmmmmmmm
Mahzennnnn ve sarayca
Benim durum vahimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?