Mahzen'in Sağlıklı Yaşam Günlüğü (Uzun ama keyifli bir yolda 82'den 60'a)

valla bana da pek küçülmüş gelmiyor midem ama kadın öyle deyince inanasım geldi.
çünkü ilk gördüğümde de gözüme büyük geldi porsiyon

miden değilde gözün alışmıştır az yemeye, mide kolay kolay küçülmüyor maalesef, küçülsede 2-3 öğün sonra hooop diye büyüyor

Canim zaten hiç zorla yedirme gibi birsey yapmadim yapmam da ne oyle işkence gibi.
Zamanla düzelir bence.

Ben persembe gunleri tartiliyorum canim kilom da ayni galiba.83.1 dim...

midenin küçülmesi gayet guzel bir duygu

bence mideden çok göz doygunluğu daha makbul
kesinlikle öyle önce gözü doyacak insanın
Canim zaten hiç zorla yedirme gibi birsey yapmadim yapmam da ne oyle işkence gibi.
Zamanla düzelir bence.

Ben persembe gunleri tartiliyorum canim kilom da ayni galiba.83.1 dim...

midenin küçülmesi gayet guzel bir duygu
sonradan hatırladım cnm, pardon sayfanda da yazmıştım hatta, kilomuz çok yakın, yaşımız ve boyumuz da yakın mı acaba, ben nickimden de anlaşılacağı ,üzere 77 doğumluyum boyum da 158 cm ya senin cnm?

ben de çarşamba diye başladım tartılmaya, ilk sayfamda ona göre güncelliyordum hem de duelloya katılmıştık, çarşamba bana da hoş gelmişti gerçi ama sonra duellodan ayrıldık ve Sarayca nın sayfasında yazıyoruz o da cuma tartılıyor, sen perşembe.. keşke aynı güne toplayabilsek

oh oh bizim de amacımız bu midemizin küçülmesi

tebrikler canm

senle benim durum vahimmmmmmmmmmm

valla bana da pek küçülmüş gelmiyor midem ama kadın öyle deyince inanasım geldi.
çünkü ilk gördüğümde de gözüme büyük geldi porsiyon

boşver sen kendini böyle motive etttttt

çarşamba sana katılırım canım, benimki geleneksel cuma olduğundan ilk sayfamı ona göre güncelliyorum hep, ya da istersen sen sadece buraya çarşamba günleri yaz, benim sayfama yazma, daha iyi sürpriz olur

Ben 28 yasina girecem. Boyumda 171 cm.

çarşamba sana katılırım canım, benimki geleneksel cuma olduğundan ilk sayfamı ona göre güncelliyorum hep, ya da istersen sen sadece buraya çarşamba günleri yaz, benim sayfama yazma, daha iyi sürpriz olur
bilmem ki iyi mi olur? yada şu olabilir, çarşamba ben buraya bildirim yaparım aynısını sana da cuma yazarım? çarşambayı değiştiresim yok pek

ooo maşallah canım, bu kilo sende belli bile olmuyordur yaw

Yani cok aşiri durmuyor. Ben kendimi böylede seviyorum. Ama sagligim icin zayiflamam gerek 2 gebelikte de seker cikti.ailem de de var. Yani diyabete potansiyel im var.. ilerleyen yaşlar da çikma ihtimali yüksek... kilo vermekte fayda var.

elbette canım kilo vermekte fayda var, karatay diyeti de diyabete iyi geliyor aslında, bu diyetle hastalıktan kurtulan cok kişi var. Bu diyeti de değerlendirebilirsin cnm Ben de karatayimsi yapmaya çalışıyorum.

Kahvaltı
tereyagli 2 yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği

Ögle
Döner
salata
ayran

O kadar tokum ki akşam yemeyi düşünmuyorum.
Uyumadan önce yoğurt yerim

Öğlen 30+20 toplam 50 dk yürüyus (12.000 adım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…