- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
canım ben buradaki arkadaşların sayfalarında kendi aramızda yarışma yapıyorduk öyle katıldım, diğer büyük gruplar bana pek cazip gelmedi, kendi günlüğümde yazmak beni daha çok mutlu ediyordu, zaten diyetinde kararlı olursan sayfan kişilerle dolup taşacak kendi grubunu kendin oluşturacaksın,
EKMEĞİ KESMEK BENDEDE MİLAT OLMUŞTU,ilk kendi kendime, nasıl ya ekmeksiz bir hayat demiştim veeee 2-3 günde alışmıştım... şimdi ise kaçamaklarımda bile (simit hariç) unlu gıda bulunmuyor, unlu gıdaları (özelliklede kurabiye, kek tarzı) zehir gibi görüyorum, gazlı içecekleri ağzıma sürmüyorum, hatta ve hatta meyve sularını bile içmiyorum, benim içeceğim su, çay (her çeşidi ve şekersizi) vede ayran...canım ptesiyi bende iple çekiyorum çok merak ediyorum kaç kilosun diye ama iddia ediyorum 79 lu bir şey çıkacaksın.... hadi bakalım... p.tesiye az kaldı....
haaa ayrıca, canım bizim gibi düzenli yaşantısı olanlar için karatay birebir. sabah öğlen akşam zaten düzenli yemeğimizi yiyoruz, şahsen ben hiç zorlanmıyorum, evde ne yemek yapacaksam herzamanki gibi yapıyorum, kendime özel hiç bir şey yapma gereğini duymuyorum bile....
evet canım ya, şansıma bizim yemekhanenin yemekleri de karatay'a uyumlu şansıma..
haaa bu arada her hafta tartılmayı sevmediğini yazmışsın ya, öyle güzel kilolar vereceksin ki, sende ben gibi her gün tartılmaya başlayacaksın, zira hergün 200-300 hatta 500 gr. kaybettiğini görmek seni ziyadesiyle mutlu edecek :))))))
canım aslında öyle değil, ben diyet yapayım ya da yapmayım, hergün mutlaka çıkardım tartıya, hatta 2 kez ama bu sefer okuduğum bir yazıdan etkilendim ve uzun süre tartılmama kararı aldım, arada bir içimdeki iç ses boşver ya hadi tartıl diyo, sonra hayır tartılmaman daha iyi diyor.. ama önce olsaydı içimi kemirirdi o ses, mücadele edemz yenilirdim ama bu sefer öyle olmuyor nedense..