- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
- #2.541
Makaramkukaram ben Yozgat lıyım eşim Kayseri li
Ppatyacım sen erken evlenmişsin o zaman demi
teşekkür ederimm canım bende dolmalarını gördüm acıktımm yahuuuavatarına bayıldım onu istiyorum kaçışı yokhoşbuldum bu arada
beklediğimden de mükemmeldi..çok keyifliydi ve o gidince hüzünlendim ev bomboş geldi...çok eğlendik sorunsuz geçti çok şükür..
sizler ne haltlaar ettiniz bakayım
teşekkür ederimm canım bende dolmalarını gördüm acıktımm yahuuualabilirsin canım avatarı
yok artık hemşommmmmAnnem Babam Yozgatlı
Ayy Çok Sevindim Canım..beklediğimden de mükemmeldi..çok keyifliydi ve o gidince hüzünlendim ev bomboş geldi...çok eğlendik sorunsuz geçti çok şükür..
sizler ne haltlaar ettiniz bakayım
Önemli Olan O Zaten..ruhum genç ama daha 18
Aman bak hayırlı gelini görüyon mu sen hüzünlenmiş maşallah yavrum hep böyle kal
kız cadı ben sana ne tembihledim...
artık kafandan at şu düşünceyi snada yazık eşinede canım yaa..bak o adamın mesleği moralle çok ilgili kendin için üzülmüyosan onun için kendine gel..ben inanıyorum bi gün yüzün gülecek ...sabret ..şu kafanı da boşalt bebek düşüncesinden..aaaaaaaaaaaa
yok artık hemşommmmmcanımmm merkezdenim ben siz
aynen yaaa iştah açıcı bi resmin var canımm benim avatrı pc ye kaydet sonra yükle avatarını kontrol panelindenbeni hergören acıkıo diyeti bozuo beni yemek istio anacm... nasıl alıcam onu senden :26::26::26:
Ayy Çok Sevindim Canım..
Bak Rahat Ol Dedim Sana..
Allah Bozmasın..
Biz Aynı..
İş - Ev..[/I]
benim gelmeme o kadar sevinmemiştin ama
Ayyy Çok Sevindim Gelmene...
Nerdesin Kız..
Yaşlar Alındı..
Sıra Geldi Memleketlere
Sağ Baştaaann
idrarın koyulaşması kilo aldığının belirtisidir bebeğim onu bilemeyeceğim ama ben hamile olduğumu öğrenmeden önce yemeğin kokusu ve yağından çok iğrenmeye başlamıştım...hatta su bile kokuyomuş gibi geliyodu...Ay benim midem bulanıyo ya
bluecuk sana bir şey soracam kız sen hamileyken
yani ilk zamanlar idrar renginde koyulaşma
yada kokusunda değişiklik varmıydı
anladım cnm ama bi ara kurcalarsak kimbilir akraba filan çıkarmıyız kiÇok Ciddiyim..
Ama İstanbul'da Evlenmişler..
Doğma Büyüme İstanbulluyum..
Ama Artık Bir Karadenizliyim
aynen yaaa iştah açıcı bi resmin var canımm benim avatrı pc ye kaydet sonra yükle avatarını kontrol panelinden
Bizde Seni Özlediköyle valla rahattım baya ...amin canım bozmaz allahım inşallah ağzımızın tadyla beraber huzurumuzuda...
özledim kız topiğini
benim gelmeme o kadar sevinmemiştin amaanladım kızaam sen sıkıldın benden
tohatluyuh ewelallah...
canim inan bana bebek cokk istiyorum ve cokda korkuyorum bebegim olmicak diye. esim yanima hayirlisiyla gelsin ve duzeni kurar kurmaz sanirim bende hemen denemeye baslarim. ama aslinda soyle biside var. mesela benim annem 38 yasinda ve tam 14 sene sonra hamile oldu. oda korundugu halde hamile kaldi. yani demek istedigim sey bebek kismettir ve bebegin nezaman dunyaya geleceginide rabbim coktan yazmis kaderimize. bize dusen sabir etmek, ins herkes ve tum isteyenler evlat sahibi olur..
canim sende moralini sakin bozma ve daima kendini iyi hisedmeye calis, cunku moral bozuklugu can sikintisida neden olabilir bebegin dusmesine. icini ferah tut ins bu sefer dilegin olur.
dal konuya canim benim
aminKız sorma günde kaç defa arıyo
ama atamıyomkiii ne yapayım
hayırlısı artık inşallah inşallah yüzüm gülerr
hangi ili kız...Çok Ciddiyim..
Ama İstanbul'da Evlenmişler..
Doğma Büyüme İstanbulluyum..
Ama Artık Bir Karadenizliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?