- Konu Sahibi MakaraKukara
-
hayırlı olsuun ay ne güzell herkesin güzel haberleri geliyoooooo... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bolbol uyu şimdiden enerji depola:)))
Amin.. Çook Teşekkür Ederim..canımm ben yeni gördüm topiğini :) hayırlı olsun çok sevindim :) Yüce Rabbim eşinle sana kucağınıza almayı da nasip etsin İnşallah bebeğinizi (AMİN) ayy ne güzel yaa şimdi karnında minicik bir can taşıyorsun Allah.ım ne kadar güzel bir duygudur İnşallah üniversiteyi kazanayım okulum bitsin hayırlı birisi olursa hemen evlenip bir bebek de ben dünyaya getirmeyi o kadar çok isterim ki Allah.ım nazarlardan saklasın seni canım ve bebeğinizi sağa sağlim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah
Amin.. Çook Teşekkür Ederim..
Ne Kadar İçten ve Güzel Dileklerle Topiğimi Şenlendirmişsin..
Allah Tüm İsteyen KK'daşlarıma da Nasip Etsin..
terk edilmiş bi topik dahaaa kokuşmuş mu burası ne
arkadasım yanlıs bılmıyorsum makarakukara bebegini kaybettı....muhtemelen o yuzden bu topiğe gırmıyor artık
arkadasım yanlıs bılmıyorsum makarakukara bebegini kaybettı....muhtemelen o yuzden bu topiğe gırmıyor artık
Nereden duydunuz kaybettiğini anlamadım. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz? Sanırım başkası karıştırdınız. Makaranın bebeği gayet sağlıklı hatta cinsiyeti bile %80 oranında belli oldu. Şu anda kendisi tatilde o nedenle siteye giremiyor.
ya arkadasım özür dilerim ben "malesef Bebegimi kaybbettim" topiğindeyim.orda biri "bebegimi kaybettim gelişim takvimini nasıl kaldırırım" dıye bır baslık atmış .ben makarakukaranın site yöneticisi oldugunu bılmıyordum baslıgın karsısında onun adını görünce topiği o actı sandım. gercekten cok uzgunum.ben ıkı bebegımı kaybettım Allah kımseye boyle bır acı yasatmasın niyetim kimseyi üzmek degildi.benım yaptıgım yanlıstı kusura bakmayın arkadaslar gercekten cok cok özür dılerım. topigi acıp okusaydım kım ne yazmıs dıye bu yanlıs anlasılmaya mahal vermeyecektım.cok özür topigi acıp okumaya içim elvermedı bırının daha kaybını okumak ıstemedim .topik baslıgının karsısında makarakukaranın ısmını görüncede oyle bagdastırdım .ne deseniz haklısınız tekrar özür dılerım.
Bilgi için çok sağolunçok panik olmuştum...:18::18::18:cinsiyeti neydi acaba makaram çabuk gel çatlatma bizi
kız demişlerama biz istikrarlla erkek olduğunu düşünüyoruz =)))
Allahımıza Çok Şükür Sağlığı Yerinde..Makaramm hamilelik nasıl gidiyorr yeğenimiz nasıl??
Deet Terketmedim, Tatildeydim..terk edilmiş bi topik dahaaa kokuşmuş mu burası ne
İnşallah Kuzum Bakalım Hayırlısı..kız demişlerama biz istikrarlla erkek olduğunu düşünüyoruz =)))
Bilgi için çok sağolunçok panik olmuştum...:18::18::18:cinsiyeti neydi acaba makaram çabuk gel çatlatma bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?