MakaraKukara Hamile..

hamiş makaraa naipyosunnnn
İyiyim Kuzum Sen Nasılsın...
makaram nerelerdesin???
gecen gun diger topikte lak lak yapalim dedin sonra bir gittin birdaha yoksun,valla endiselenmeye basladim umarim sende bebekte iyisinizdir!!!!
Pepe'm İyiyim, İş Güç, Ev Temizliği Derken..
Anlayacağın Yoğunluktan Gelemedim..
Ama Merak Etme Teyzesi İyiyiz..
Hem Sen Bizi Ne Zaman Görmeye Geleceksin Bakayım ?

kan testini senin icin yapiyorlar eger kanin dusukse demir ilaci veriyorlar ilerleyen aylarda da aliyorlar ama ne arastirdiklarini hatirlamiyorum
sana daha iyi bir haber vereyim 5.ayda seker yuklemesi yapiyorlar ac karnina bir bardak sekerli su iciyorsun (bildigin serbet) yarim saat falan bekliyorsun birde benim ilkinde sejerim yuksek cikmisti basja bir gun 4defami ne yarim saatte bir o sudan icmistim boooo )))
2li teste gelince kandan degil ultrason ile bebegin ense kalinligini olcuyorlar okadar
sizi gormeyede insall

kan testini senin icin yapiyorlar eger kanin dusukse demir ilaci veriyorlar ilerleyen aylarda da aliyorlar ama ne arastirdiklarini hatirlamiyorum
sana daha iyi bir haber vereyim 5.ayda seker yuklemesi yapiyorlar ac karnina bir bardak sekerli su iciyorsun (bildigin serbet) yarim saat falan bekliyorsun birde benim ilkinde sejerim yuksek cikmisti basja bir gun 4defami ne yarim saatte bir o sudan icmistim boooo )))
2li teste gelince kandan degil ultrason ile bebegin ense kalinligini olcuyorlar okadar
sizi gormeyede insall

hamileligimin 7.-8.aylarinda falan karnimda birseyler hissediyorum surekli ayni yerde kasiklarimin sol tarafinda gun icinde ara ara oluyor 5dk.falan surup kesiliyor sanki nabiz atisi gibi birazda rahatsiz edici birsey...

aylik kontrollerim icin doktoradayim muayene oldum tam masadan kalkacagim yine ayni sey oldu doktora"bu surekli oluyor bida muayene edermisiniz dedim"ultrasonu karnimda gezdiriyor birde ne gorelim oglum icimde karnini ziplata ziplata HICKIRIYOR sok oldum boyle seyler oluyormus ama ilk defa duydum ve gordum hamileligimde unutamayacagim cok guzel ve ozel bir andi benim icin sizinlede paylasmak istedim....

Şerbet mi ? :120::120::120::120::120:

Ayy Çok Güldüm..
Arkadaşımın Doğumuna Çok Az Kaldı..
Geçen Gün Beni Aradı Bebeğim Çok Fena Hıçkırıyor..
Eşimle Gülme Krizine Girdik..
Ama Çok Güzel Duygu Korkma Doğumdan Dedi ..

Gülsem mi Ağlasam mı Bilemedim..
Bana Böyle Bir Şey Olsa Ödüm Patlar..

tatlımmm Allah tamamnıa erdirsinnn

sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindimm görüncee

darısı tüm bekleyenlere inşallahh.

belkim beni hatırlamazsın ama sen benim topikimi ziyarete gelmiştinn o yüzden tebrik etmeden geçmek istemedimmm

Amin Canımm..
Çok Teşekkür Ederim..
Allah Senin Yavrunu da Sağlıklı Sıhhatli Kucağına Almayı Nasip Etsin..
Topik Konusuna Gelince..
Aşk Olsun Unutur muyum ?
Vallahi Hatırladım Kaynananın Bıyıklarını..

Son düzenleme:
Ayçok hoş yaaaa ne oldun da hıçkırıyosun bacak kadar şey

vallahi çok zeki hatunmuşsunartık ben bilem unutmak üzereydim kaynanamın bıyıklarını .

hamileyim artık bıyık alamıyorum. ipi ağzıma alınca midem bulanıyo da

yavrum kıymetlim ne güzel bir anne olur senden hayırlı olsun kuzucuun ailene bereket mutluluk getirsin daha çok öptüm kocaman meleğini ve seni

bişey duydum çok mutlu oldum..makaram...... canım arkadaşım gözün aydın olsun dilerim rabbim sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder........ve dilerim rabbim tüm isteyen ve olmayan kullarınında yüzüne güler...AMİN........

Amin İnşallah Canım Beniiiim..
Sana Yetişeceğim Demiştim Sana..

ne kadar değişmiş şaşkın ördek gibi oldum resmen .e anlat bakalım bulantılar ne alemde...nasıl bi duyguymuş..enişte bey haberi alınca neler oldu

ucum.
taze çıtır gebem...
vimde değilim ve maalesef çağırıldım..kaçmalıyım kusura bakma...allaha emanet olun kuzun ve sen............ öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…