MakaraKukara Hamile..

Erkeğe odaklanmıştık ama olsun
Yeterki sağlıcakla gelsin hayırlısıyla gelsin yavrucağın erkek kız farketmez
Hayırlısı Olsun Allah'tan Tek Dileğimiz O..
%80 kız deniyo ama banada ögrendigimden beri hep erkekmişş gibi geliooooo şımarık olcak bu cocuk

Herkes Erkek Sanıyor..
Fiziğimden Sanırım..

Bakalım Bir Kaç Hafta Sonra Kesinleşecek..

makaram bebeginin cinsiyeti belli olmus hayirli olsun Allah dogumunuda gostersin insallah .
ay simdi ne guzel ciciler alirsin sen O na, bebek magazasina her girdigimde kiz kiyafetlerinide karistiririm...i

makaram bebeginin cinsiyeti belli olmus hayirli olsun Allah dogumunuda gostersin insallah .
ay simdi ne guzel ciciler alirsin sen O na, bebek magazasina her girdigimde kiz kiyafetlerinide karistiririm...i

Amin Kuzum..
Cinsiyeti Söyleyen Benim Doktorum Değildi..
Ama Bence de Kız..
Sallayacak Hali Yok Ya..

2 Hafta Sonra Kendi Doktoruma Gideceğim Kontrolüm Var..
Bakalım İşte O Zaman İnanırım..

Gelsin Sağlıcakla Yavruşum..

Sağlıcakla doğsun bebişimiz
Ama sahiden kızsa bu bebekçok şanslısınEki Görüntüle 460460 ikiz demişti dersin...İlk çocuğun kız olması çok güzel birşey bence

Evet Çok Şanlıyım..
3 Kız Kardeşle Büyümenin Verdiği Bir İnançla..
Her Anneye Kız Evlat Gerek Diyorum..

Canımm kızın mı olacak çok sevindim.
Ayy birde annesine benzerse çok çirkin olur tam ısırmalık yanaklarını sıkıştırmalık cimcime bir kızın olacak gözümde canlandırabiliyorum.

Evli mutlu yüklü heee şimdi farkettim yazıyı süper olmuş :))

Son düzenleme:

%80 Evet..
İlerleyen Haftalarda Kesinleşecek..

BCHG 4. haftanın son günü 645,23 çıktı kızlar..
Normal seyrınde.........
Hadi inşallah hep güzel gider, Rabbim kolaylaştırsın, korkularımızdan emin kılsın..
Amin...

makaram gunaydin
prenses nasil? buraya msj yazmasamda hep aklimdasiniz masallah bayagi yol aldin ) Allah nazarlardan korusun o mutlu sonuda yasatsin insallah...

tebrikler ... bebeğini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle... ayrıca ilk çocuğunun kız olması çok güzel . bende kız istiyorum tabi hamile kalabilirsem

makaram gunaydin
prenses nasil? buraya msj yazmasamda hep aklimdasiniz masallah bayagi yol aldin ) Allah nazarlardan korusun o mutlu sonuda yasatsin insallah...
Güzel Dileklerin İçin Çok Sağol Pepe'm..

Prensesle Dün Doktora Gittik..
Kendi Doktorum Senelik İzinde Bende Başka Bir Yere Gittim..

Doktor Dedi ki Gayet Sağlıklı Gebelik,
Bebeğin Suyu Yeterli,
Kalp Atışları İyi..
Fakat Bu Ayakta Duruyor, Ayaklar Aşağıda Kafa Mide de Dedi..
Sürekli Oynadığı İçin Ölçerken Zorluk Çekti..

Tövbe Tövbeee Ölçemiyorum Yahu Bu Çok Oynak Dedi..
Mesela Bu Doktorda Cinsiyetini Sorduğumda;
Çok Küçük Evladım, Ancak 10 Gün Sonra 16. Haftaya Gireceksin O Zaman Gösterirse Söylerim Dedi..

Şu Cinsiyet Kesinleşsin Yoksa Meraktan Öleceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…