- Konu Sahibi MakaraKukara
-
Bugün Öğrendim..
Hamilelik Haberini Burdan Vermiştim..
Topiği Tekrar Hortlatıp Kız Olduğunu Yazmak İçin Geldim..
Senin ki ?
bende yeni ögrendim hep icimde erkek olcak gibi his vardi yanilmadim oglusummmmm olcak insallah :)
bir an önce kollarimiza alliriz ins:)
amin canim insallah:)Allah Sağlıklı Sıhhatli Kucağımıza Almayı da Nasip Eder İnşallah..
Madem Oğluşun Olacak, Benimle İyi Anlaş..
amin canim insallah:)
hahaha:)
olur :)kavga etmeyiz canim:)
Eşimi Beklerken Uyuya Kalmışım..
Sahurumuzu Yaptık..
:) ben hala ayaktayim uyuyamadim bi turlu hayirli sahurlar mi denir bilmiyorum ama deyim yinede:)
Farkındayım..
Yeşimle Koyu Muhabbetlere Dalmışsınız..
Neyse Yatayım Ben..
Hadi İyi Geceler..
aynen öle oldu valla:)saol canim sanada iyi geceler tatli rüyalar sabah seni bulursam bebisle ilgili sorum olcak sorarim izin verirsen:)iyi geceler
Tabi Canım Ne Demek..
Ben Buralardayım Hep..
günaydin deyim ben daha yeni kalktim o saate kadar oturunca tabi:)
sorum suydu bebeginin hareketlerini hissediyormusun canim?
Ben Dün Gece Eşim Gelene Kadar Uyudum..
Sahura Kalktım..
Geldim Sana Yazdım, Tekrar Bayılmışım..
İçimde Sanki Bir Tencere Yemek Kaynıyor..
Veee Benim ki Ayaktaydı..
Biraz Rahatsızlık Veriyor..
Bazen 2 Büklüm Oluyorum..
Evet Çok Tatlı..aynen aynen canim bendede öle karnim sanki küt küt atiyor ve karnim cok guruurduyor bunun anlamida bebek hareket ettigi zaman karin gururdarmis ne tatli demi:)
Amin İnşallah.. Teşekkürler..hayırlısı olsun...
Rabbim evlat isteyen herkeze nasip etsin inşallah...
mide bulantisi mide yanmasi ikinci ayimda bittti bende konröle gittigim de doktorum sirt agrilarin olabilir dedi ama kendimi cok iyi hisseediyorum bir siyakyetim yok suan allaha sukur oglusum usslu uslu buyuyor icimde:)demir eskikligi sorunuumm varmis asiri derece hap verde onu kullaniyorum ama bi zararrini hic hisetmedim
kızlar biri banada yardım etsin lütfen kimse cevap vermiyoorbenim geçen ay adetimden bikaçgün önce korunmasız bi ilişkim olmuştu sonr adet oldum ama biraz daha az geldi ama normal adet gibiydi kanamam lekelenme değil sonra bu ay hasta olmadım test aldım negatif eh 1 ay geçti kesin sonuç mudur acaba hiç bi belirtimde yok yanii sadece yeni bi göğüs ağrısı başladı o kadar lütfen cvplar mısınız teşekkürler
Bende Hiç Mide Bulantısı Olmadı..
Ama Bu Son 1 Haftadır, Ağzımın Tadı Yok..
Midem Resmen Yanıyor..
Sırt Ağrısı Bende de Olmadı..
Zaten Hep Dua Ediyordum '' Allah'ım Hamile Kalırsım Midem Bulanmasın N'olur " Diye..
kızlar biri banada yardım etsin lütfen kimse cevap vermiyoorbenim geçen ay adetimden bikaçgün önce korunmasız bi ilişkim olmuştu sonr adet oldum ama biraz daha az geldi ama normal adet gibiydi kanamam lekelenme değil sonra bu ay hasta olmadım test aldım negatif eh 1 ay geçti kesin sonuç mudur acaba hiç bi belirtimde yok yanii sadece yeni bi göğüs ağrısı başladı o kadar lütfen cvplar mısınız teşekkürler
Şeftaliye Bayılırım..iste bazi hamilelerde hic olmuyorus ben iki ayni nasil gecirdim hic bilmiyorum ölücegimi saniyordum o kadar canim yaniyordu diordum kendi kendime kizim dur daha bunun kac ayi var daha dogumu var ama ikinci aydan sonra dedigim gibi cok rahatim allahima sukur doktorum bu aylarda olmasi normal dedi bebeginin gelisiyor yerini tamamliyor dedi buda sirt agriniza yol acar dedi ama dedigim gibi cok iyiyim malsaallah mide yanmasina seftali iyi geliyor diolar eskilerin sözü tabi :)
valla ben hamileligim üstüne iki ay adet oldum hep test yaptim negatif cikti sonraki adetim gelmeyince yine test yaptim hamile oldugumu ögrendim burdan kesin bisi diyemem zaten bilgimde yok fazla maelsef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?