- 18 Aralık 2011
- 4.237
- 2.369
- 373
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
muhtemele ogun senin yumurtlama gunundu :)) adetin ilk gununden basla ortalama 14.gun yumurtlama oluyor zaten bu sebeple doktorlar bebegin haftasini 2hafta geriden soyluyor ama dogum tarihi sat agore hesaplaniyor sen cizelgeni sat a gore ayarla bebegin gelisimini dogru sekilde takip etValla Helal Olsun Pepe'm Mikser Gibisin..
DiÄer Ocak Anneleri TopiÄinden ArkadaÅımın Biriside Dedi ki; Doktorlar 1 Ayı 5 Hafta Olarak Alıyorlar..
Mesela Bunu Bilmiyordum.. :44:
Ama Ben Son Adet Tarihine Güvenmiyorum..
Son Adetim Mart 26 İlk Günü..
6 Gün Sürdü..
Bir Daha Olmadım..
7 Nisan Gecesi BaŠDönmesi İle Kendimi Hastanede Buldum Hamileyim Sandım..
Kan Testi Yapıldı DeÄilmiÅim..
Bir de Benim Sıpa 5 Haftaya Göre Ãok Büyük..
26 mm.. 5. Haftada Mümkün DeÄil..
Senin de Kafan KArıÅtı mı Pepe'm ?
muhtemele ogun senin yumurtlama gunundu :)) adetin ilk gununden basla ortalama 14.gun yumurtlama oluyor zaten bu sebeple doktorlar bebegin haftasini 2hafta geriden soyluyor ama dogum tarihi sat agore hesaplaniyor sen cizelgeni sat a gore ayarla bebegin gelisimini dogru sekilde takip etValla Helal Olsun Pepe'm Mikser Gibisin..
DiÄer Ocak Anneleri TopiÄinden ArkadaÅımın Biriside Dedi ki; Doktorlar 1 Ayı 5 Hafta Olarak Alıyorlar..
6 Gün Sürdü..
Bir Daha Olmadım..
6 Gün Sürdü..
Bir Daha Olmadım..
KK'daşlarım Beni Bu Mutlu Günümde Hiç Yalnız Bırakmadılar..
Hepinizden Allah Binlerce Kez Razı Olsun..
Hep Söylerim İnsana Kötü Gün Değil, İyi Gün Dostu LAzım Diye..
Herkes Kötü Gün Dostu İster Ben İyi Gün Dostu İsterim..
Mutlu Gününde Kimin Ne Olduğu Ortaya Çıkıyor..
Kötü Günümde Sokakta Bile Ağlasan Tanımadığın Bile Soruyor Ne Oldu Diye..
Ama İyi Gün Öyle mi ?
Sevmeyenler Yanında Olmuyor..
Gün Gün Allah'tan Bir Zarar Gelmediği Sürece Sizlerle Burada Paylaşacağım..
Sizlerden Öğreneceğim O Kadar Çok Şey Var ki..
Güzel Dileklerin İçin Çok Teşekkür Ederim..
İyi ki Varsınız..
Beni Konuda Gören Geyik Sanıyor..
Geyikte Çok Takıldığımdan mı Acep ?
Şaka Bir Yana Kendi Topiğin Gibi Takıl Merve'm Şu Anda Tüm Dostlarım Burada..
Kristal'im Bebek'im
Yılbaşında Trafik Olur Hastaneye Nasıl Gideceğim Derken, Yazdıkların Yüreğime Soğuk Su Serpti..
Çoğu İnsan Erkek Hissediyor..
Allah'ını, Kitabını, Kuran'ı nı Bilsin, Anaya Babaya Hayırlı Evlat Olsun da Varsın Cinsiyeti Ne Olursa Olsun..
Kız Olursa Sözüm Sana Olsun O Zaman..
Çok İsterdim Normal Yapmayı..
Belki Bunları Düşünmek İçin Çok Erken Biliyorum..
Ama Ben Hastanelere KArşı Tuhafım..
Kendim İçin Değil, Başkası İçin de Gitsem Kalbim Ağzımda Atıyor.. :18:
Zamanı Gelince Detaylı Konuşuruz Artık..
Çok İhtiyacım Var Sizlere..
Amin.. Darısı Tüm İsteyen Arkadaşlarımın Başına İnşallah..
Amin İnşallah..
Çok Teşekkürler..
İmza Kısmının Çok Kalabalık ve Gözü Yormasını İstemiyorum..
Bir Konuya Yorum Yazdığımda İnsanların Gözüne Girsin İstemiyorum..
Gıda Hakkında Yazdıkların Çok İyi Oldu..
Bol Bol Salata Yerim Artık..
Ama Ben Balık Sevmiyorum, Bunu NAsıl Halledeceğim ? :26:
Utanmana da Gerek Yok Bizbizeyiz..
Yaramazlık Yaparsa Çarparım..
O Daha Beni Tanımıyor...
:18::18::18::18::18::18::18:
Ceviz Yedim Bugün, Eşim Almış..
Öfff 2'den Fazlası da İnsanın Midesini Bulandırıyor.. :120:
Kızlar Bugün Nette Okudum..
Tatlı Bir Şey Yedikten Sonra En Fazla 3 Saat İçinde Dişlerimi Fırçalamam Gerekmiş..
Yoksa Dişim Çürürmüş, Gebelikten Dolayı..
Doğru mu ? Gerçi Bunu Yazan da Bir Doktordu Ama.. :44:
Kova Burcusun Sanırım..
Ya da Sevgilin..
Tamam Dokunmuyorum..muhtemele ogun senin yumurtlama gunundu :)) adetin ilk gununden basla ortalama 14.gun yumurtlama oluyor zaten bu sebeple doktorlar bebegin haftasini 2hafta geriden soyluyor ama dogum tarihi sat agore hesaplaniyor sen cizelgeni sat a gore ayarla bebegin gelisimini dogru sekilde takip et
bide su yeni buldugun arkadaslarin varya hani ocak anneleri( seninle sat i ayni olan varsa onunla karsilastir haftalarini
kizzzz ben sana ne dedim findik ici me dokunma diye carparim deyip duruyorsu hele bi dur bir kac ay sonra O sana bir carpacak bazen gece uykundan uyanacaksin dur sen dur carpmak nasil ouyormus gorucen sen
Ayy Bir Hissetsem Ne Olduğunu Anlayacağım..canımmmmınnnn iiçiiii biz her zaman yanında oluruz sen istediğin sürece tabiki :)) hele bi büyüsünn şöleee kendini hissettirsinnnnn annneee ben burdayım desinnn :)) daha bi farklı olur senin için :) dediklerin çok doğru çok hoşuma gittii hayırlı inançlı evlat olsunda cinsiyeti hiç önemli değil amaaaa kız olursa bizimmm :))) ona göre:)
şimdi senin bir kaç hafta sonra bulantıların, tiksintilerin başlar ben ölüodum kusmaktan :) en nefret ettiğim kokuda yufkacılardaki o hamur kokusu idi ayy yufkacının önünden geçemiodum birde kızartma kokuları, sarmısak evde pişen makarnanın verdiği koku öldürüodu bunlar beni :)) amaaa tatlıyaaaaaa bayılıodumm her sabah kalktığımda eşim 10 lu halley pasta alırdı. sütle birlikte onu yerdim :)) o kadarrr başka bişi yiyemiodum kusuodum sürekli :)) 4-5 aya kadar devam etmişti bu süre içerisindede 2.5-3 kilo kadar vermiştim :) yaniii yazmaya başlayıncada sonunu getiremiorum tüm 9 ayımı yazmak gelio :)) hadi derler ya erkeklerde askerlik, kadınlarda doğum anıları bitmez die çok doğru valla neyse ben kısa keseyimyine yazarımmmm :))
Ceviz Yiyorum..canımmmm balık yemiyorsan hergün 1 çay bardağı badem ye ceviz ye balığın yerini anca bunlar tutuyormuş sebzelerdede semizotu balığın yerini tutuomuş bol bol ye ama unutma maydonoz falan çok tüketme yanlış hatırlamıosam eksiğim varsa bilen düzeltsin çocuğun düşmesinemi erken doğumamı ne sebeb oluomuş
süt e gelince sütün pek bi önemi yokmuş canım onun yerine her gün en az 1 kase yoğurt ye :)
Tamam Dokunmuyorum..
Adetin İlk Gününden Sayıyorum..
Öyle Hesaplayayım O Zaman.. :44:
Ayy Bir Hissetsem Ne Olduğunu Anlayacağım..
Çok Merak Ediyorum, Ben Neyi Sevmem Acep ?
Eriğe Bayılıyorum..
Dün 3 Kilo Yedim..
Ceviz Yiyorum..
Semiz Otunu Severim..
Yoğurtla Salatasını Yapar Yerim..:44:
Evet Menülerinizi Bekliyorum..
Kız Sen Ne Güzel Şeyler Biliyorsun..bak şekerimmmm :)) ceviziii öyle yiyemiosannnn beyaz peyniri hamur haline getir ve ceviz büyüklüğünde yuvarla top şeklini ver ve daha sonra öğütülmüş cevize bula çok güzel oluyor böyle rahatlıkla tükete bilirsin yada cevizli ekmek falan tüket
Beni Bu Gece Çok Aydınlattın Valla..vaalla canım 6-7 aylık hamileydim dişim çok kötü olmuştu.doktorum o zaman bir doğum bir dişi götürür demişti :) gerçektende hemilellik dişlere zarar veriyor, bütün vücuduna giren vitaminler proteinler vs. direk çocuğa gittiği için anneye yeterli bişi kalmıyormuş o yüzdennn hamilelikte çok hastalıklar ortaya çıkabiliomuş, diş hastalıkları, saç dökülmesi, deride kuruluk, kabızlık, tırnak batması vs. vs. vs. :))
Evrenim Kuzuuuummm Darısı Sana Yavruuum..Canimmm makarammmmm gözün aydin ay cok sevindim.
Rabbim bebeğinizi size bagislasin. Yemin ederim cok sevindim canim yaa soylicek soz bulamıyorum
eeee makarişkommmmmm kukaracık nasıl :))) eşine falan nasıl söyledin kısss anlat hele ne yaptı kocann :) annenler, kayınvalidenler nasıl karşıladı sevinçten ölmüşlerdir herhalde :)) dimiii
Kayınvalidene Çok Güldüm..makaraaaammmmmmm 3 kilo erik mideni mahvetmedimi :)))
inanamıorum sanaaaaaaa
kayınvalidem bir şey derdi hamile kadın yılanın kustuğunu bile yermiş elinde olmadan :)
sen bu kadar ekşi yersen AYŞE yi getirirsin ben saan diim bak :))
ben hayatta hamileliğim boyunca ağzıma ekşi sürmedim tuzlu bişi pek sürmedim tiksiniodum hele turşudan nefret ediodum genelde hamişler hep turşuya aş eremiş :)) bende o yoktu ben tatlıyı yedim yedim HAKKIMI getirdim :)))
2 Gündür Çantamda Gezdirdiğim Ama Hep Unuttuğum Gebelik Testim Vardı..
Sabah Eşim Yapsana Hayatım Geziyor Seninle Beraber 2 Gündür Dedi..
Gittim WC'ye..
Millet Mutfakta Kayınpeder, Kaynım, Eşim, Kayınvalidem..
Kahvaltıya Beni Bekliyorlar..
Ben WC'den Bağırıyorum..
Anneeeeeeeeee Anneeeeeeeeeee..
Kadın Korkmuş Düştüm Sanmış Koştu..
Ben Bağırıyorum Hamileyim Diye..
Ayy Kalbim Yerinden Çıkacaktı..
Kayınpeder ve Eşim Bulutlarda..
Kayınvalidem Düştüm Diye Korkmuş Durumda..
Böyle Öğrendim..
Hemen Ablamı, Annemi Aradım..
Benden Böyle Bir Performans Beklemedikleri İçin Çok Sevindiler Ama Çok Şaşırdılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?