MakaraKukara Hamile..

muhtemele ogun senin yumurtlama gunundu :)) adetin ilk gununden basla ortalama 14.gun yumurtlama oluyor zaten bu sebeple doktorlar bebegin haftasini 2hafta geriden soyluyor ama dogum tarihi sat agore hesaplaniyor sen cizelgeni sat a gore ayarla bebegin gelisimini dogru sekilde takip et
bide su yeni buldugun arkadaslarin varya hani ocak anneleri ( seninle sat i ayni olan varsa onunla karsilastir haftalarini

kizzzz ben sana ne dedim findik ici me dokunma diye carparim deyip duruyorsu hele bi dur bir kac ay sonra O sana bir carpacak bazen gece uykundan uyanacaksin dur sen dur carpmak nasil ouyormus gorucen sen

muhtemele ogun senin yumurtlama gunundu :)) adetin ilk gununden basla ortalama 14.gun yumurtlama oluyor zaten bu sebeple doktorlar bebegin haftasini 2hafta geriden soyluyor ama dogum tarihi sat agore hesaplaniyor sen cizelgeni sat a gore ayarla bebegin gelisimini dogru sekilde takip et
bide su yeni buldugun arkadaslarin varya hani ocak anneleri ( seninle sat i ayni olan varsa onunla karsilastir haftalarini

kizzzz ben sana ne dedim findik ici me dokunma diye carparim deyip duruyorsu hele bi dur bir kac ay sonra O sana bir carpacak bazen gece uykundan uyanacaksin dur sen dur carpmak nasil ouyormus gorucen sen

msj lari biraz abartmisim tel.cekmiyordu nedense cekmeye baslayinca patir patir hepsi gelmis :))

canımmmmınnnn iiçiiii biz her zaman yanında oluruz sen istediğin sürece tabiki :)) hele bi büyüsünn şöleee kendini hissettirsinnnnn annneee ben burdayım desinnn :)) daha bi farklı olur senin için :) dediklerin çok doğru çok hoşuma gittii hayırlı inançlı evlat olsunda cinsiyeti hiç önemli değil amaaaa kız olursa bizimmm :))) ona göre:)
şimdi senin bir kaç hafta sonra bulantıların, tiksintilerin başlar ben ölüodum kusmaktan :) en nefret ettiğim kokuda yufkacılardaki o hamur kokusu idi ayy yufkacının önünden geçemiodum birde kızartma kokuları, sarmısak evde pişen makarnanın verdiği koku öldürüodu bunlar beni :)) amaaa tatlıyaaaaaa bayılıodumm her sabah kalktığımda eşim 10 lu halley pasta alırdı. sütle birlikte onu yerdim :)) o kadarrr başka bişi yiyemiodum kusuodum sürekli :)) 4-5 aya kadar devam etmişti bu süre içerisindede 2.5-3 kilo kadar vermiştim :) yaniii yazmaya başlayıncada sonunu getiremiorum tüm 9 ayımı yazmak gelio :)) hadi derler ya erkeklerde askerlik, kadınlarda doğum anıları bitmez die çok doğru valla neyse ben kısa keseyim yine yazarımmmm :))

canımmmm balık yemiyorsan hergün 1 çay bardağı badem ye ceviz ye balığın yerini anca bunlar tutuyormuş sebzelerdede semizotu balığın yerini tutuomuş bol bol ye ama unutma maydonoz falan çok tüketme yanlış hatırlamıosam eksiğim varsa bilen düzeltsin çocuğun düşmesinemi erken doğumamı ne sebeb oluomuş
süt e gelince sütün pek bi önemi yokmuş canım onun yerine her gün en az 1 kase yoğurt ye :)

:18::18::18::18::18::18::18:

Ceviz Yedim Bugün, Eşim Almış..
Öfff 2'den Fazlası da İnsanın Midesini Bulandırıyor.. :120:

bak şekerimmmm :)) ceviziii öyle yiyemiosannnn beyaz peyniri hamur haline getir ve ceviz büyüklüğünde yuvarla top şeklini ver ve daha sonra öğütülmüş cevize bula çok güzel oluyor böyle rahatlıkla tükete bilirsin yada cevizli ekmek falan tüket

vaalla canım 6-7 aylık hamileydim dişim çok kötü olmuştu.doktorum o zaman bir doğum bir dişi götürür demişti :) gerçektende hemilellik dişlere zarar veriyor, bütün vücuduna giren vitaminler proteinler vs. direk çocuğa gittiği için anneye yeterli bişi kalmıyormuş o yüzdennn hamilelikte çok hastalıklar ortaya çıkabiliomuş, diş hastalıkları, saç dökülmesi, deride kuruluk, kabızlık, tırnak batması vs. vs. vs. :))

Canimmm makarammmmm gözün aydin ay cok sevindim.
Rabbim bebeğinizi size bagislasin. Yemin ederim cok sevindim canim yaa soylicek soz bulamıyorum

Tamam Dokunmuyorum..

Adetin İlk Gününden Sayıyorum..
Öyle Hesaplayayım O Zaman.. :44:
Ayy Bir Hissetsem Ne Olduğunu Anlayacağım..
Çok Merak Ediyorum, Ben Neyi Sevmem Acep ?
Eriğe Bayılıyorum..
Dün 3 Kilo Yedim..
Ceviz Yiyorum..
Semiz Otunu Severim..
Yoğurtla Salatasını Yapar Yerim..:44:
Evet Menülerinizi Bekliyorum..

eeee makarişkommmmmm kukaracık nasıl :))) eşine falan nasıl söyledin kısss anlat hele ne yaptı kocann :) annenler, kayınvalidenler nasıl karşıladı sevinçten ölmüşlerdir herhalde :)) dimiii

Pepe'm Seni Dinledim Çizelgemi Değiştirdim..
Bebeğim Doktora Gittiğimde 26 mm'di..
Kalp Atışı Çok Net Duyuluyordu..

5 - 6 Haftalık Bebeklerin Çapı 1 veya 2 mm Çok Küçük..
Mümkün Değil O Kadar Olması..
Sen Haklısın..
Ben Adet Tarihimden Yapayım da Bir Şey Kaçurmayayım..

makaraaaammmmmmm 3 kilo erik mideni mahvetmedimi :)))
inanamıorum sanaaaaaaa
kayınvalidem bir şey derdi hamile kadın yılanın kustuğunu bile yermiş elinde olmadan :)
sen bu kadar ekşi yersen AYŞE yi getirirsin ben saan diim bak :))
ben hayatta hamileliğim boyunca ağzıma ekşi sürmedim tuzlu bişi pek sürmedim tiksiniodum hele turşudan nefret ediodum genelde hamişler hep turşuya aş eremiş :)) bende o yoktu ben tatlıyı yedim yedim HAKKIMI getirdim :)))

Kız Sen Ne Güzel Şeyler Biliyorsun..
Özelden Cebini Yaz, Karnım Acıktıkça Arayayım Seni..
Beni Bu Gece Çok Aydınlattın Valla..
Çok Makbule Geçti..
Bu Konularda Çok Cahilim..
Canimmm makarammmmm gözün aydin ay cok sevindim.
Rabbim bebeğinizi size bagislasin. Yemin ederim cok sevindim canim yaa soylicek soz bulamıyorum
Evrenim Kuzuuuummm Darısı Sana Yavruuum..
Çook Teşekkür Ederim..

Bizim ufaklık gene büyümüş
Kız bulaşık yıkarken aklıma şu geldi
Siz kalp atışlarını dinlemişsiniz oda yaklaşık 7. haftadan sonra olur
Bence 5 haftalık değil senin bebe daha büyük

eeee makarişkommmmmm kukaracık nasıl :))) eşine falan nasıl söyledin kısss anlat hele ne yaptı kocann :) annenler, kayınvalidenler nasıl karşıladı sevinçten ölmüşlerdir herhalde :)) dimiii

2 Gündür Çantamda Gezdirdiğim Ama Hep Unuttuğum Gebelik Testim Vardı..
Sabah Eşim Yapsana Hayatım Geziyor Seninle Beraber 2 Gündür Dedi..
Gittim WC'ye..
Millet Mutfakta Kayınpeder, Kaynım, Eşim, Kayınvalidem..
Kahvaltıya Beni Bekliyorlar..
Ben WC'den Bağırıyorum..
Anneeeeeeeeee Anneeeeeeeeeee..
Kadın Korkmuş Düştüm Sanmış Koştu..
Ben Bağırıyorum Hamileyim Diye..
Ayy Kalbim Yerinden Çıkacaktı..

Kayınpeder ve Eşim Bulutlarda..
Kayınvalidem Düştüm Diye Korkmuş Durumda..

Böyle Öğrendim..
Hemen Ablamı, Annemi Aradım..

Benden Böyle Bir Performans Beklemedikleri İçin Çok Sevindiler Ama Çok Şaşırdılar..

Çok sevindim canım ya bebişin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kayınvalidene Çok Güldüm..
Anacım Bu Hatunlarda Ne Laf Var..

Ben Eriği Gebelikten Değil, Sevdiğimden Yiyorum..
Önceden de Çok Yerdim..

Ama Hakkı Gelsin Ne Olur Bana da Ya..

O an ki mutluluğunu okurken bile yaşadım canım çok şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…