- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
- Konu Sahibi MakaraKukara
-
nadil hissettigini tahminedebiliyorum makaram))
zaten artik karnin belirginlesmeye baslayacak hic yuz ustu yatamayacaksin air baglar sut uretmeye baslayinca asil ozaman gor nasil buyuyecekler
ne tuhaf yaa cocugu iki kisi yapiyor ama butun eziyeti anne cekiyor
mide bulantisi,kilo alma,saglikli beslenme,dogum,dogumdan sonra emzirme,gaz sancilari,uykusuz geceler ve sayamadigim bir suru sIkinti baba ise biraz seyirci kaliyor istesede birsey yapamiyor galiba bu yuzdedir ki CENNET ANNELRIN AYAGININ ALTINDA
kiyafete gelince bende daha 3.ayda hamile pantolonu almistim cok hevesleniyordum dayanamadim :))
Aslında bu topik tam tamına ''Bir Hamilenin Güncesi'' adında olmalıymış
Biz de gün gün öğreniyoruz işte hamileler napar ne hisseder ne yer ne içer
Zamanı gelince yabancılık çekmeyiz dimi ama
maşallah gebelikte burda geyikte burda
len öteki topik boş kaldı ıssız ada oldu
İyi bir perinatoloji uzmanının takibinde olmanı öneririm...Hamileliğinin 11.haftasından itibaren ultrason muaynelerine girdiğinde muhakkak dr.undan rahim ağzı uzunluğunu ölçmesini iste..Ayrıca kesinlikle kabız olmamaya çalış....
Ya İnanır mısınız ?
Doktorum Bile Yok..
1 Kere Gittim Doktora Hamile Olduğumu Öğrendim O Yani..
Ayda 1 Kere Gel Dedi..
Opr. Dr.du..
Ama O Hastanenin Doğum Açısından Çok İyi Olduğunu Düşünmüyorum..
Çünkü Tıp Merkezi İdi..
Yakınlarda Bir Hastaneye Daha Baktım..
Prof. Vardı Orada..
Doğuma Prof .Gelmez Diyorlar..
Kafam Çok Karışık..
Hiç Anlamam Böyle Şeylerden de..
Şimdi Yazdığınıza da Netten Baktım..
Perinatoloji Uzmanı Doğuma da Geliyormuş..
Mutlaka Araştıracağım..
Çok Teşekkür Ederim..
Bu Arada Kabızlık Şimdilik Yok..
Makaram Kristalbebek arkadaş çok şey biliyo ya belli ki
Ondan öğrenecek benim de çook şeyim var şimdiden
Bu topik benim de işime geldi sanırım
Ayvanın çekirdeğini bilmem ama kendisini yeyince gamze olması denenmiştir bizzat annem tarafından veeee
ben de bunun bir sonucuyum
canımm sağolasınn...
sende durumlar nedir evli,mutlu,çocuklu yada
bekar,özgür,çocuksuzmu?
evet etki ettiğini bende gördüm canım :) ya denk geldii yada gerçekten narın ve ayva çekirdeğinin etkisi oldu artıkın :)
gamzeli insanlara karşı ayrı bi sempatim var ya çok hoşuma gidiolar çok sevimli gözüküolar:)
Ya İnanır mısınız ?
Doktorum Bile Yok..
1 Kere Gittim Doktora Hamile Olduğumu Öğrendim O Yani..
Ayda 1 Kere Gel Dedi..
Opr. Dr.du..
Ama O Hastanenin Doğum Açısından Çok İyi Olduğunu Düşünmüyorum..
Çünkü Tıp Merkezi İdi..
Yakınlarda Bir Hastaneye Daha Baktım..
Prof. Vardı Orada..
Doğuma Prof .Gelmez Diyorlar..
Kafam Çok Karışık..
Hiç Anlamam Böyle Şeylerden de..
Şimdi Yazdığınıza da Netten Baktım..
Perinatoloji Uzmanı Doğuma da Geliyormuş..
Mutlaka Araştıracağım..
Çok Teşekkür Ederim..
Bu Arada Kabızlık Şimdilik Yok..
Canım zaten tüm kadın doğum dr.ları operator dr.dur..Perinatoloji uzmanları üst ihtisas yapmış kadın doğum uzmanlarıdır..Hiç ihmal etmeyin muhakkak iyi bir dr.takibinde olun..Perinatoloji uzmanları hamilelik boyunca hem annenim hem de bebeğin sağlığını takip eden dr.lardır..
Teşekkürler cnm kendi adıma
Ben henüz nişanlı çocuksuz
Buralarda bilgi ediniyoruz bakalım kendi çapımızda
Ağustosta düğünüm var inşallah
Yok cnm hiç yolum düşmedi ama düşünüorum takılmayı açıkçasınişanlı,özgürsüz ve çocuksuz dielim o zaman :))
rica ederim canımcım :)
alah tamamını erdirsinnn hayırlısı ile düğününüde yaparsın inşalalhh
bu aradaaa sen azerinin topiğine takılıomuydun?
Çok Teşekkür Ederim, Çok Sağolun Bunu Söylemeniz Çok İyi Oldu..Canım zaten tüm kadın doğum dr.ları operator dr.dur..Perinatoloji uzmanları üst ihtisas yapmış kadın doğum uzmanlarıdır..Hiç ihmal etmeyin muhakkak iyi bir dr.takibinde olun..Perinatoloji uzmanları hamilelik boyunca hem annenim hem de bebeğin sağlığını takip eden dr.lardır..
Kan Testi Yapmadılar, Gittiğimde Bebek 1 Aydan Büyüktü..makaram doktorun senden kan testi falan istedimi? genelde kan ilaci veriyorlar sen hic bahsetmedin galiba vermediler
ben hamileyken capa nin prof.una gitmistim dogumuda capa da yaptim doguma girmiyorlar daha dogrusu hastanede olursam girebilirim demisti
gerci doguma girmesi cok onemli degildi benim icin onemli olan iyi muayene edebilmesi bebekteki en ufak problemi fark edebilmesiydi
cunku bazen televizyonda goruyoruz daha anne karninda problemli oluyor bebekler ama doktor bunu fark edemiyor
capanin doktoruna gittigim icin benim ve bebegin butun tahlil ve testlerini orada yaptirdim randevuyu kebdisi aliyordu ve o pahali ultrason testlerine hic para odemedim
dogum icin orayi secmemin sebebi ise dogum aninda bende veya bebekte bur problem olursa hemen mudahale edilebilsin ozelde dogumyapsaydim bur problem oldugunda yine devlet hastanesine sevk ediyorlar ve tedavi icin dunyanin parasini aliyorlar
makaram biran once bir doktorun olsun ilk ultrason testi 11.haftada oluyor(2li test ense kalinligini olcuyorlar down sendromu riski icin)
sana kolay gelsin makaram biraz zor bu doktor bulma isleri
Yeni mi ? Allah İyiliğini Versin..ya ben daha yeni duyuyorum haberi canım hayırlı olsun yaaa
Amin Ceyda'm Çok Teşekkür Ederim..makara'may nasıl sevindim anlatamam.
Allah analı babalı büyütsün.
çok sevindim ya. :)
hayırlı olsun inşallah.
Medical Park Hastanesi Gerçekten Güzel Kötü Dİyeni Duymadım..canımmm doktor ve hastane çok önemli...
eğer özel sigortan varsa bakırköy/acıbademi tavsiye ederim
bi akrabam orada prof. tarafından doğuma alındı doktorundan çokta memnun aynı doktor 2. doğumunu yaptırdı ilk doğumunda doç. idi
ama sana çok uzak sanırım :)
ben bahçelievler hizmet hastanesinde doğum yaptım ne doktorum neden hastaneye iyi değildi...
biraz şans meselasi sannırım çok sorunlar yaşadım..herşey bi yane şimdiden çocuk doktoruda bulmalısın ama para için bu mesleği yapmayanından lütfenn:)
doktorların içinde o kadar bulundum ki inan oğlumun çaresi prof. bile olamadı..şuan 6 yaşında 7-8 prof. elinden geçti ve hiç biride düzgün tedavi edemedi teşhis koyamadı o yüzden her prof. ede makamından dolayı güvenmiceksin...özel hastaneler hizmeti,bakımı,kalitesi bakımından çok iyi ama doktorları falan çok paracı :) eltim 2. doğumunu medicalpark hastenesinde yapmıştı oda çok memnun kaldı yanında 2 gece ben kalmıştım gayet güzel ilgilenmişlerdi odaya lohusa şerbeti bile getirmişleri gelen misafirlere ikram edelim die:))
yanii hastanelerde kendi arasında kapışıyor :))
inşallahhh çok iyi bir doktor bulursun herşey yolunda güzel bi şekilde devam eder canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?