- Konu Sahibi MakaraKukara
-
Kız Sen Ne Güzel Şeyler Biliyorsun..
Özelden Cebini Yaz, Karnım Acıktıkça Arayayım Seni..
Beni Bu Gece Çok Aydınlattın Valla..
Çok Makbule Geçti..
Bu Konularda Çok Cahilim..
Evrenim Kuzuuuummm Darısı Sana Yavruuum..
Çook Teşekkür Ederim..
2 Gündür Çantamda Gezdirdiğim Ama Hep Unuttuğum Gebelik Testim Vardı..
Sabah Eşim Yapsana Hayatım Geziyor Seninle Beraber 2 Gündür Dedi..
Gittim WC'ye..
Millet Mutfakta Kayınpeder, Kaynım, Eşim, Kayınvalidem..
Kahvaltıya Beni Bekliyorlar..
Ben WC'den Bağırıyorum..
Anneeeeeeeeee Anneeeeeeeeeee..
Kadın Korkmuş Düştüm Sanmış Koştu..
Ben Bağırıyorum Hamileyim Diye..
Ayy Kalbim Yerinden Çıkacaktı..
Kayınpeder ve Eşim Bulutlarda..
Kayınvalidem Düştüm Diye Korkmuş Durumda..
Böyle Öğrendim..
Hemen Ablamı, Annemi Aradım..
Benden Böyle Bir Performans Beklemedikleri İçin Çok Sevindiler Ama Çok Şaşırdılar..
Kayınvalidene Çok Güldüm..
Anacım Bu Hatunlarda Ne Laf Var..
Ben Eriği Gebelikten Değil, Sevdiğimden Yiyorum..
Önceden de Çok Yerdim..
Ama Hakkı Gelsin Ne Olur Bana da Ya..
Kayınvalidene Çok Güldüm..makaraaaammmmmmm 3 kilo erik mideni mahvetmedimi :)))
inanamıorum sanaaaaaaa
kayınvalidem bir şey derdi hamile kadın yılanın kustuğunu bile yermiş elinde olmadan :)
sen bu kadar ekşi yersen AYŞE yi getirirsin ben saan diim bak :))
ben hayatta hamileliğim boyunca ağzıma ekşi sürmedim tuzlu bişi pek sürmedim tiksiniodum hele turşudan nefret ediodum genelde hamişler hep turşuya aş eremiş :)) bende o yoktu ben tatlıyı yedim yedim HAKKIMI getirdim :)))
Evet Pepe'm Uyardı da Değiştirdim..Bizim ufaklık gene büyümüş
Kız bulaşık yıkarken aklıma şu geldi
Siz kalp atışlarını dinlemişsiniz oda yaklaşık 7. haftadan sonra olur
Bence 5 haftalık değil senin bebe daha büyük
Amin Canımcım..Çok sevindim canım ya bebişin hayırlı olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sırtımı Sana Yasladım Kristal..canımmm bizde yaşayıp öğrenioz emin ol sende yaşladıkçaa bizden çok öğrenicen belki :)) içinde olmayınca insan önemsemio dimi şimdiiii senin için bunlar çok önemli konular :) alına takılanlar oldumu yaz mutlaka cevaplarız...yemek konusuna gelinceee bayılıorum yemek yapmaya yeni şeyler uydurup yapmaya :) her daimmm yardımcı olurummmm :))
belki birdahaki kontrole gittiğinde bir kese daha oluşu inşalalh bir ayşe bir hakkı seni paklar :))))
ablanın ikizleri vardı dimi?
benimde 2 kesem vardı ilk gittiğimde 5 haftalıktım o zamannnnn
ikinci gittiğimde birti kaybolmuştu bizdede hem anne hem baba tarafında ikiz var dedim bellkiii birazcıkk geçmiştir:))) ama yokkk geçmemişş iyikide geçmemişş vallaa bi gtaneyle baş edemiom
aynı cinsin ikincisini düşünemiorummmmmmmmmmmmmmm :)))
kadınımmmmm sana iyi gecelerrr hadii sende uyu artıkkk çocuk biraz dinlensinnn sen umurumuzda değilsinonun için diorum:)) dermişimmmmmmmmm
bakkkk ne dicem kızzz şimdi aklıma geldii eşimin anneannesi bana şey yapmıştı beyaz bi peçetenin üzerine narları ayıklamıştı bende peçeteden elimi kullanmadan ağzımla yedim :)) eskiler öyle yapamış çocuk gamzeli olsun die...eltimede yapmış onun kızı gamzeli doğdu benimkininde sol gözünün altında bi tane minik var gamzesi :))) birde ayvanın çekirdeğini yiyormuşsun gamze olsun die :))) şimdi aklıma geldide söyliyeyim dedim :))
hadiii ben artıkın kaçtımmm yine gelirimm şöleeee bi kuzumaa, sana bakarım :) kadınımmmm
herkese iyi gecelerrr,,,alllaha emanet olun hepiniz.....
görüşmek üzereeee......
makaram nasıl sevindim anlatamam
aramıyorum şimdi geç oldu diye
ama insan bi arar söyler be kuzu
allah analı babalı büyütsün
sesli bi çığlık attım gece gece sevinçten
Evet Pepe'm Uyardı da Değiştirdim..
Aklına Geldikçe Yaz Bana, Aranızda O Kadar Cahil Kaldım ki..
Amin Canımcım..
Çok Teşekkürler..
Sırtımı Sana Yasladım Kristal..
Eşim Doktora Tek Kese mi Çift Kese mi Diye Sordu ?
Bizim Sülale İkiz Kaynıyor..
Amca, Teyze..
Kuzu Sende Ne Cevherler Varmış Ya..
Hadi İyi Geceler, Yine Beklerim..
Makaram ikizse daha belli olmaz henüz erken belki 2 hafta sonra felan belli olur
Yüreği Güzel Arkadaşım, Mutluluğunu Buradan Tahmin Edebiliyorum..
Güzel Dileklerin İçin Çok Teşekkürler..
Darısı İnşallah Senin Başına..
Dip Not : Hee Çok Geç İyi ki Aramadın..
kadınımmmmm sana iyi gecelerrr hadii sende uyu artıkkk çocuk biraz dinlensinnn sen umurumuzda değilsinonun için diorum:)) dermişimmmmmmmmm
bakkkk ne dicem kızzz şimdi aklıma geldii eşimin anneannesi bana şey yapmıştı beyaz bi peçetenin üzerine narları ayıklamıştı bende peçeteden elimi kullanmadan ağzımla yedim :)) eskiler öyle yapamış çocuk gamzeli olsun die...eltimede yapmış onun kızı gamzeli doğdu benimkininde sol gözünün altında bi tane minik var gamzesi :))) birde ayvanın çekirdeğini yiyormuşsun gamze olsun die :))) şimdi aklıma geldide söyliyeyim dedim :))
hadiii ben artıkın kaçtımmm yine gelirimm şöleeee bi kuzumaa, sana bakarım :) kadınımmmm
herkese iyi gecelerrr,,,alllaha emanet olun hepiniz.....
görüşmek üzereeee......
gunaydin makaram ben hamileyken hep kivi yiyiyordum,limonlu dondurma yiyiyordum hemde oyle boyle degil kutuyla aliyordun kasik kasik yiyiyordum sonuc pepe'm olduKayınvalidene Ãok Güldüm..
Anacım Bu Hatunlarda Ne Laf Var..
Ben EriÄi Gebelikten DeÄil, SevdiÄimden Yiyorum..
Ãnceden de Ãok Yerdim..
Ama Hakkı Gelsin Ne Olur Bana da Ya..
Ayy Ben Bu Kadar Dostum Olup, Bana Akıl Vereceğini Bilseydim..Makaram Kristalbebek arkadaş çok şey biliyo ya belli ki
Ondan öğrenecek benim de çook şeyim var şimdiden
Bu topik benim de işime geldi sanırım
Ayvanın çekirdeğini bilmem ama kendisini yeyince gamze olması denenmiştir bizzat annem tarafından veeee
ben de bunun bir sonucuyum
gunaydin makaram ben hamileyken hep kivi yiyiyordum,limonlu dondurma yiyiyordum hemde oyle boyle degil kutuyla aliyordun kasik kasik yiyiyordum sonuc pepe'm oldu
o yuzden canin ne istiyorsa onu ye ama sana ve bebegi faydali seyler ye yoksa fazla kilo alirsin zaten ilk 3ay aldigin kilolar sana kaliyor ona gore makarammmmmmmm
nadil hissettigini tahminedebiliyorum makaramAyy Ben Bu Kadar Dostum Olup, Bana Akıl VereceÄini Bilseydim..
Ooo Daha Ãnceden Yapardım..
KK Teyzeleri Büyütecek YavruÅumu..
İyi Oku Sende Lazım Olacak..
Henüz Kilo Almadım Ama Garip Hissediyorum Kendimi..
Kot Pantolon Giymiyorum, Tayt Giyiniyorum..
Pantolonlar DüÅük Bel Rahatsızlık Veriyor..
Air Baglerim Patlayacak Ãzerine Yatamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?