Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148
canımcım kazen 6 mayıs demiş oylama için saat vermemiş ben bu gece 00.00 dan sonra başlar diye düşündüm ama sanırım senin yarışmandaki gibi oylamanın açılması gecikebilir saat belirtilmemiş çünkü

Bebeğim aynı anda gelmişiz yemek topikine :13::13::13:
Birincilik tacını kime devredeceksin bakalım

ben de merakla bekliyorumm..aslındaa sık sık takip ediyorumm ama ben yeni tarifleri merak ettiğimden sık uğruyorumm..bir de hediyelerim yola çıktı mı acaba diye bakıyorum..malum Kazen Bazen bilgi yazıyor hediyeleriniz yola çıktı diyerek..geçen hafta evde olamayacağım için rica ettim sağolsun bu haftaya ertelemişti kargoyu...

evet tatlım ben de tekrar baktım ilk mesaja saat verilmemiş..demk ki yarın herhangi bir saat olabilir oylama başlasın denir

Hediyeleri boşver birinci olmak yeter demiyosun illa da hediyelerim diyosun yani
Canımcım demekki kazen titizleniyooo hediyelerin konusunda en nadide parçaları seçip yollayacaktır...ondan gecikiyooooya da çok iyi düşündüm ben şimdi tek açıklaması meşgul olmasıdır ondan gecikiyodur

evet tatlım ben de tekrar baktım ilk mesaja saat verilmemiş..demk ki yarın herhangi bir saat olabilir oylama başlasın denir

bana cevap yazarken şu göz kırpan sarı kafayı gönderme sevmiyorum samimi gelmiyooo
çok anlam yüklerim ben sarı kafalara bilmiyomusun sen

Hic biseyi bu kadar heyecanla beklememştim ben :):)
Artık başlasada bitse diye bekliyorum :):):)

Anket açıldı ...

Nerde bu oylama bulamıyorum ben hala

sayfanın yukarısına bak yemekler orda anket açılmış oylama için yuvarlak kutuyu işaretleyip onaylıyorsun daha önce oy verdin sanırım onun gibi düşün...yemek isimleri var yukarda

Ahtapot makarnam derecelendirmeye girmemişmi :26:

Son düzenleme:
sayfanın yukarısına bak yemekler orda anket açılmış oylama için yuvarlak kutuyu işaretleyip onaylıyorsun daha önce oy verdin sanırım onun gibi düşün...yemek isimleri var yukarda

Talan ettm forumu yok :)
Daha önce hep oy kullandm biliyorumda
ben tel.den giriyorum netim yok evde
o yuzdn de oylamayı göremiyorum malesef

gerçekten zor bir karar , hepsi birbirinden güzel .ahhh açım ben açççççç

Talan ettm forumu yok :)
Daha önce hep oy kullandm biliyorumda
ben tel.den giriyorum netim yok evde
o yuzdn de oylamayı göremiyorum malesef

şu an seninle yazıştığımız sayfanın yukarısına baktın sanırım ve yok diyosun o zaman tel dan girmenle ilgili bir durum olabilir...

Bir ASK kadinibir makarna canavari ve bir gorsellik uzmani olarak oyum harika sunumu ile sevgili Elossaya

katilan herkesin eline emegine saglik

Yarışmaya katılan tüm arkadaşların ellerine emeklerine sağlıkGüveçte Köfteli Soslu ve Yoğurtlu Lumaca oyumu verdim genç yaşta bu kadar maharetliHayırlısı olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…