Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148
Bir ASK kadinibir makarna canavari ve bir gorsellik uzmani olarak oyum harika sunumu ile sevgili Elossaya

katilan herkesin eline emegine saglik

Canımsınn ne çok şımardım bilsennn
Çok teşekkür ederim övgü dolu sözlerine,oyunu sunumumdan yana kullandığın içinde ayrıca teşekkür ederim ve seni kocaman öperiimmmm

oylama başlamış hayırlı olsun hanımlar..gripten mütevellit hiç bir tarifi deneyemedim..iyileşince ilk işim birkaç tanesini yapıp ev halkına sunmak olacak...Bakalımm kim kazanacak....
herkese bol şanslar

Son düzenleme:
Aslinda bu kategoriye daha fazla katilim bekliyordum ama az oldu.
Katilan tüm arkadaslarin eline saglik.
Elosa ellerine saglik cnm, sunum, görünüs ve kiyma, makarna birlikteligi sebebi ile oyum sana gitti.

Aslinda bu kategoriye daha fazla katilim bekliyordum ama az oldu.
Katilan tüm arkadaslarin eline saglik.
Elosa ellerine saglik cnm, sunum, görünüs ve kiyma, makarna birlikteligi sebebi ile oyum sana gitti.

canım evet bende katılım patlaması yaşıcaz diye düşünüyordum ama yanıldım
sunumumu beğenmene ve oyunu benden yana kullanmana çok mutlu oldum çook teşekkür ederim canım

Elossa' nın aşk makarnasına verdim oyumu :) eline sağlık.

Oyum gözde'nin '' kaplumbağa salatasına '' ...

Çok sevimli bir tarif ; ayrıca heyecanı , mutfak aşkı ile çok genç bir yarışmacı .

Tüm katılımcılara başarılar...

Oyum gözde'nin '' kaplumbağa salatasına '' ...

Çok sevimli bir tarif ; ayrıca heyecanı , mutfak aşkı ile çok genç bir yarışmacı .

Tüm katılımcılara başarılar...

Saol ablacımm çok teşekkur ederim :):)

bende oyumu 17 ya$inda eri$te açip kesen arkada$imiza verdim :)
burdan bi hediye alirsa mutfak a$ki katlaantaka rtar daha bi heyecanla yapar yemeklerini kendini geli$tirir in$allah 0..

Iki kişi arasında kaldım, ikisinide aslında sevmem
Ama birinin şeklini, düşüncesi çok hoşuma gitti, diğerini ise bambaşka:26:

Ben acele etmemeye karar verdim

Yahu kimse klasik kremalı mantarlı makarna yapmadı
bileydim ben yapardım

Yarışmaya katılan tüm arkadaşların ellerine emeklerine sağlıkGüveçte Köfteli Soslu ve Yoğurtlu Lumaca oyumu verdim genç yaşta bu kadar maharetliHayırlısı olsun inşaallah

bende oyumu 17 ya$inda eri$te açip kesen arkada$imiza verdim :)
burdan bi hediye alirsa mutfak a$ki katlaantaka rtar daha bi heyecanla yapar yemeklerini kendini geli$tirir in$allah 0..

kızlar hepiniize çok teşekkür ederim siz beni gaza getirdikçe mutfağa girip ne yapsam ki diyorum annem dilviiiiin daha akşam tatlı yapmadın mı sen diyo Allah nasip ederse burda bi topic oluşturucam yaptıklarımla

Oyum bir Aşk Kadını olaraktan Elossa nın AŞK MAKARNALARINA

Ne kadar uğraştırıcı,zahmetli bir tarif oldugunu biliyorum Benim lazanyamla aynı gibi sayılır ama Ellerine kollarına,emeğine saglık canım..Tüm arkadaşlarada teşekkür ediyorum Hayırlı uğurlu olsun

Canımmmm bitanesin çok teşekkür ederim seçimini sunumumdan yana kullanmana♥♥♥
Çok sağol canım benim

ellerine sağlık arkadaşım...
oyum tabiki sana çünkü tamamen benim damak zevkim yurdumuzun eriştesini yapmışsın bu çok güzel..
yabancı isimlerle işimiz yok biiziimmm
köfteli makarnada bi başka zaten bir makarna sever olarak gözümü gönlümü açtınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…