Makarnalar Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları

En başarılı bulduğunuz Makarnalar ve Soslar ve/veya Makarna Salataları tarifi ;

• Ankete Katılan
    148

ben güveçteki köfteler kısmına takık kaldım aslında makarna yarışması ama köfte beni benden aldı bi de tabaktaki son hali makarnayla buluşunca yoğurt falan olay bitmiştir:13:

anam babam erişte kestim valla hiçte görmedim ne yapılışını ne kesilişini kafadan yaptım çokta güzel oldu

reca ederim efenim lafımı olur
valla iyi iş çıkardın 17 lik çıtırım...

ben güveçteki köfteler kısmına takık kaldım aslında makarna yarışması ama köfte beni benden aldı bi de tabaktaki son hali makarnayla buluşunca yoğurt falan olay bitmiştir:13:

buyurun gelin yapıyım tekrar canınız sağolsun bitanelerim benim ay ben çıtırım dimii

aaaa bak hakkımı yedirmem bende senden aşağı kalmam 32 lik çıtırım bende
sen yemek topiği açarsın artık o zaman bol bol gelirim bakmaya
neler neler yapmışsın diye

aaaa bak hakkımı yedirmem bende senden aşağı kalmam 32 lik çıtırım bende
sen yemek topiği açarsın artık o zaman bol bol gelirim bakmaya
neler neler yapmışsın diye

ee tabikii arkadaşlaım çıtır olunca bende çıtırım üzüm üzüme baka baka kararır sırf yemek konusunda acmam genel acarım diye düşünüyorum çünkü dikişten nakışa makyajdan takıya bir çok konuya burnumu soktum en çok tatlı pasta yaparım ben ilk defa yemek ve yemek servisi yaptım valla

hangimizin ki canımcım ?

hahahahahahhaaaayyyyy ne güldüm haaa...
yazmışım yorumu ama kimin olduğunu yazmamışım..
tabisi seninki..
ben yoğurtlu soslu yemekleri çok severim..
bide köftelerde çok yakışmış tabağına..
tam benim dmak tadım..perfectt

ahahaha bende çok güldüm şimdi bak sağol canımcım güzel dileklerin için o minnak köfteleri kardeşim yedi ben diyetteydim yiyemedim

dilvinciğimm ellerine sağlık oyumu sana verdim sebeplerinide biliyorsun tarifinin topiğinde yazdım...
yarışmada başarılar diliyorum tekrar

zaten açım fena halde gerçekten tabagına tarifine bayıldım..
ellerine sağlım cicimmm..
oyum sanaaa

Emim katılan arkadaşların tarifleri birbirinden çok lezetlidir ama malesef içilerinden bitanesini seçkenmek zorundayız birazda zor oldu oyum dilviine herkese tekrar başarılar

Son düzenleme:
Lazanya
Eline sağlık Arzum'cum

Paylaşımda bulunan arkadaşlarımın ellerine,yüreklerine sağlık
Birbirinden leziz ve şık tarifler..

oyumu dilvinden yana kullandim,17 yasinda olmasina ragmen cok güzel emek verilecek yemek yapmis

üstelikde ilk yemegi böyle devam ederse biz ev hatunlarini geride birakir

Çok pratik olan tariflerde var, çok emek isteyen tariflerde eminim hepsi birbirinden lezzetlidir. Fakat artık çoğunuzun bildiği üzere önce gözüm doysun diyenlerdenim Fena halde sıkıştım kaldım Lumaca, Aşk Makarnaları ve Lazanya arasında Topu eşime atayım dedim oda Aşk Makarnalarıyla Lazanya arasında kaldı ve kendince bir fikir beyan etti aynen aktarıyorum 'olmaz ki böyle çok güzel tarifler var üstüne sunumda etkili oluyor birini seçsem diğerinde hem gözüm hem aklım kalıyor. puanlama usulü yapın şunu kardeşim, oylayanlar belirlesin ilk üçlerini birinciye 3 ikinciye 2 sonuncuya 1 puan verin anket sonu hesaplayın, üşeniyorsanız onuda ben hesaplayım ya da bana sorma bir daha' dedi ve bende bir daha sormamayı tercih ettim ama son seçimini yaptırmaktan da geri kalmadım Her ne kadar Aşk Makarnaların da aklım çok kalsa da bu sefer oyumuz Lazanya'yla Arzum'un oldu Hepinize başarılar canlar

Emim katılan arkadaşların tarifleri birbirinden çok lezetlidir ama malesef içilerinden bitanesini seçkenmek zorundayız birazda zor oldu oyum dilviine herkese tekrar başarılar

eve canım herkez çok emek vermiş :) teşekkürler

oyumu dilvinden yana kullandim,17 yasinda olmasina ragmen cok güzel emek verilecek yemek yapmis

üstelikde ilk yemegi böyle devam ederse biz ev hatunlarini geride birakir

estağfurullah ablacım sizi geçmek ne mümkün

oyum senindir ellerine sağlık... çok emek vermişsin takdir etmemek elde değil

teşekkür ederim canım beğenmenize çok mesut oldum :)

Bütün yarismacilarin ellerine saglik,hepsi ayri ayri cok güzel tarifler
Oyumu Dilvin den yana kullandim,genc yasina ragmen cok güzel bir sekilde yapmis yemegini,tekrardan ellerine saglik cnm

Son düzenleme:
Dilvincim annen sürprizine bayılacak

Oyumu dilvincime verdim:))
Ama kardammadamla arasında çok kaldım!
Hata, bugün markete hazir olandan gördüm, alacaktim ama icinde domuz eti olduğu için bırakmak zorunda kaldim, yani benim için oda süperdi!

Hepimizin eline sağlık diyorum; )

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…