- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.452
- 1.423
- 61
İçmeden sarhoş olur ay bu erkekler çok yazık yaa onlara da kazenden rica edelim erkekler kulubü kursun böle sohbetlerden mahrum kalmasın kocişlerrBelkim onlarda orda arkadaş olurlar ne güsel
Eğlence anlayışı kıt adamın
Kıskanıyor bizi
nenem senın odulun suresız ban odulu verende ben
Ben de sizleri canım
Adamlar deli sanacak bizi
Enişte yanlış anlayacak
Yarın sabah açarım canım anketi
Vaatlerin nerde harbim??Kiz verir,damat aliriz fena mi
Öyle bi yere üye olsa ikinci gün gelir bana aşkım benim şifrem neydi der eminimmmm
Senin kız olursa ben oğluma isterim o zamanKiz verir,damat aliriz fena mi
Düşünsene nevoş katılmışlar bizimkiler mangala nasıl gidilir yarışma düZenliyorlar ? Kravat kombin yarışı yapıyorlar ... Kayınvalidelerini çekiştiriyorlar ayyy hahahaaErkekler Kulübü
Valla kadın kocasının sırtını çekip koyuyorsa, erkekte saçı çeker koyarYa olsa da senin resmini çekip bdv ye koysa naparsııınnEşimin dip boyası gelmiş ulan erkekler be yapmalıyımm ???
Hepsi aynıÖyle bi yere üye olsa ikinci gün gelir bana aşkım benim şifrem neydi der eminimmmm
Düşünsene nevoş katılmışlar bizimkiler mangala nasıl gidilir yarışma düZenliyorlar ? Kravat kombin yarışı yapıyorlar ... Kayınvalidelerini çekiştiriyorlar ayyy hahahaa
Bana oy vereneee suresiz bansiz hayat vaad ediyorumVaatlerin nerde harbim??
Hemende kizima göz koyduSenin kız olursa ben oğluma isterim o zaman
Ya olsa da senin resmini çekip bdv ye koysa naparsııınnEşimin dip boyası gelmiş ulan erkekler be yapmalıyımm ???
Ama oy verenler olarak, Nevoşta bende banlanmıyoruz zaten :)Bana oy vereneee suresiz bansiz hayat vaad ediyorum
Hemende kizima göz koydu
Ama sen öyle söyledinBana oy vereneee suresiz bansiz hayat vaad ediyorum
Hemende kizima göz koydu
Anaaaammm zonkkk cidden mi ? Attım tutturdum hanımannemEskiden erkekler kulubüymüş herhalde öyle biliyorum,sonradan kk olmuş
Kıskansın birazcıkk bakalımmm
Tolinnnnnnnn bittin sen artıkkk kaç kurtar kendiniiiii
Enişte yanlış anlamazda bir bakayım derseee fenaaa
Valla kadın kocasının sırtını çekip koyuyorsa, erkekte saçı çeker koyar
Yok be yeterince odun zaten, girmesine izin vermem ben, o kadar adamın arasına
Aynen böyle olur AblamHanımım delirdiii,gene sıkıntılı ne yapayım aaaa dostlarrrr deseee
Anamı evde istemiyorr.
Bacımı sevmiyor.
Beni kıskanıyor.
Maça yollamıyor..
Yemek yapmıyor.
Karım miki seyrediyorrr
Anaaaammm zonkkk cidden mi ? Attım tutturdum hanımannem
Herseyin bir ilki vardir,her msjimda kibliycem seni banin tadina bak diye pinkomAma oy verenler olarak, Nevoşta bende banlanmıyoruz zaten :)
Bdvdeki kizlari verek gitsinlerAma sen öyle söyledin
Hı tan da onu kastettim ... Bencedee o kadar adamın içine girmesin olmaz olamazValla kadın kocasının sırtını çekip koyuyorsa, erkekte saçı çeker koyar
Yok be yeterince odun zaten, girmesine izin vermem ben, o kadar adamın arasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?