O bişeymi bir ara birisi eşinin basurlu toto resmini koymuştuben görmedim ama görenler anlattı
Ne yapayım ben o kızları benim oğlum daha 4 yaşındaBdvdeki kizlari verek gitsinlerevlenemiyooommm diye aglayanlari
Ya hayır yaHerseyin bir ilki vardir,her msjimda kibliycem seni banin tadina bak diye pinkom
Biz böyle iyiyiz onlar eksik kalsınDaha neler olur nelerrr
Her KİB ceza almıyor merak etmeYa hayır ya
Benim ceza puanım 0 olarak kalcak hepYorum yapmam Valla kimseye
Attııııı gol olduuuuu o ne yaa ?O bişeymi bir ara birisi eşinin basurlu toto resmini koymuştuben görmedim ama görenler anlattı
Iyi bariHer KİB ceza almıyor merak etme
Ceza alırsan Harbikız yüzündenIyi bariben yinede arkamı kollayayım
Yok artık, bende sadece ayağının resmi var koysam mı
Herseyin bir ilki vardir,her msjimda kibliycem seni banin tadina bak diye pinkom
Biz böyle iyiyiz onlar eksik kalsın
Attııııı gol olduuuuu o ne yaa ?Noldu tedavi edebildimi bariii
Üzgün görürseniz Beni yaramaz bilmeyin :) Harbi iş başında deyinCeza alırsan Harbikız yüzünden
Ay üzgün o muymuş?Üzgün görürseniz Beni yaramaz bilmeyin :) Harbi iş başında deyin
Hanım ablayla, harbiye sor anlatsınlar nasıl bir his olduğunuKib nasıl oluyor nevooş sultan ? Kaç tane birikince ceza oluyor yada neye före banlanıyoruz merak ettimdeeeMune ye söylicem benide banlasın çok metak ediyorum mapusuu
Kib nasıl oluyor nevooş sultan ? Kaç tane birikince ceza oluyor yada neye före banlanıyoruz merak ettimdeeeMune ye söylicem benide banlasın çok metak ediyorum mapusuu
He ya mapıs damlarında üşütüp haata olan iki kankimmmHanım ablayla, harbiye sor anlatsınlar nasıl bir his olduğunu
Ay üzgün o muymuş?Bende niye herkes üzgün falan yazıyor diyorum ay mal kafam
Hanım ablayla, harbiye sor anlatsınlar nasıl bir his olduğunu
Banlanmayınca nerden bilcen canımAy üzgün o muymuş?Bende niye herkes üzgün falan yazıyor diyorum ay mal kafam
He ya nasıl unuturum, demirbaşlardan oysakiÜzgün yazıyor artıkkk cezalı olunca
Tolinciğimi unuttun
GeçenlerHakaret filan olursa direk ban alıyorsun,ciddi konuyu geyiğe çevirirsen(bakınız ben)
Bende öyle dediydim ertesi gün banı yedim
hınmm öğrendim ... Tolin kim biz hiç tanışmadık benide tanıştırınÜzgün yazıyor artıkkk cezalı olunca
Tolinciğimi unuttun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?