Banlanmayınca nerden bilcen canım
Kibler birikince değil, küfür hakaret tartışma çıkardığında banlanıyorsun
Her banda süren katlanıyor. 1 günden başlayıp, süresiz bana kadar yolu var
Banlanırsam kkya girebiliyorum ama yorum yapanıyorum deni ?Banlanmayınca nerden bilcen canım
Kibler birikince değil, küfür hakaret tartışma çıkardığında banlanıyorsun
Her banda süren katlanıyor. 1 günden başlayıp, süresiz bana kadar yolu var
Tolin bakma öyle uzaktan gel tanış milletle :)Geçenler
hınmm öğrendim ... Tolin kim biz hiç tanışmadık benide tanıştırın
Evet öyle galibaBanlanırsam kkya girebiliyorum ama yorum yapanıyorum deni ?
Geçenler
hınmm öğrendim ... Tolin kim biz hiç tanışmadık benide tanıştırın
buyrun benım
Tamam ben senin bu mesajı KİBledim Mune gelip banlar seniKib nasıl oluyor nevooş sultan ? Kaç tane birikince ceza oluyor yada neye före banlanıyoruz merak ettimdeeeMune ye söylicem benide banlasın çok metak ediyorum mapusuu
Banlanıp küsenler oluyor ya, silin beni girmiycem birdaha diye konu açıyorlar, bitiyorum onlaraBir keresinde 3 gün ceza aldım,patron vermişti o cezayıda,ama hak etmiştim yani..
Birde IP'den de giriş yapamadım,nasıl bir ceza aldıysam yani
Banlanırsam kkya girebiliyorum ama yorum yapanıyorum deni ?
napayım ninem ya mustakbel kocısımın dızısı var onu ızlıyorumTolin benimbaşımın tatlı belasıdır,bana nene derille banlatacak beniş her yerdeeee hemde süresiz yani
Nehaberrrr kızzzz
Ben bilmiyorum bu işin uzmanları Hanım Abla ve Tolin cevaplasınHakaret filan olursa direk ban alıyorsun,ciddi konuyu geyiğe çevirirsen(bakınız ben)
Bende öyle dediydim ertesi gün banı yedim
Töbeee ya ne ettim sana beeenTamam ben senin bu mesajı KİBledim Mune gelip banlar seni
Bizim diloşla tanış, banlanınca neler hissettiğinide anlatıver hayrınabuyrun benım
Sen demedin mi ceza almak istiyorum diyeTöbeee ya ne ettim sana beeenTavuğuna mı kişşşt dedim yaaa
Banlanıp küsenler oluyor ya, silin beni girmiycem birdaha diye konu açıyorlar, bitiyorum onlara
Bakalım ne zaman açılışı yapcam mune ablamın ellerinden
ben nerden bılıyım bea cok usluyum benBizim diloşla tanış, banlanınca neler hissettiğinide anlatıver hayrına
Hadi beni kibleyiiin millet ruhum aksiyon istiyoooSen demedin mi ceza almak istiyorum diye
napayım ninem ya mustakbel kocısımın dızısı var onu ızlıyorum
ben nerden bılıyım bea cok usluyum ben
napayım ninem ya mustakbel kocısımın dızısı var onu ızlıyorum
Ben bilmiyorum bu işin uzmanları Hanım Abla ve Tolin cevaplasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?