Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.161 pinkstrap .!.: Bana belli olmuyor, eşimin işlerine yardım ettiğimden bazen fırsat bulamayabiliyorum, vaktim varken halledeyim dedim :) Genişletmek için tıkla... Yeni kategoriye kesin katılacaksın o zaman
pinkstrap .!.: Bana belli olmuyor, eşimin işlerine yardım ettiğimden bazen fırsat bulamayabiliyorum, vaktim varken halledeyim dedim :) Genişletmek için tıkla... Yeni kategoriye kesin katılacaksın o zaman
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.162 Nevreste .!.: Yeni kategoriye kesin katılacaksın o zaman Genişletmek için tıkla... Tabi ki :) Kazanana kadar devam
Nevreste .!.: Yeni kategoriye kesin katılacaksın o zaman Genişletmek için tıkla... Tabi ki :) Kazanana kadar devam
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.163 pinkstrap .!.: Tabi ki :) Kazanana kadar devam Genişletmek için tıkla... Bunu söylediğine pişman olmazsın umarım
pinkstrap .!.: Tabi ki :) Kazanana kadar devam Genişletmek için tıkla... Bunu söylediğine pişman olmazsın umarım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.164 pinkstrap .!.: Onun asayişide sağlaması lazım :) Genişletmek için tıkla... Doğru ya, unutuyorum bazen Nevreste .!.: Oylama anketi açılsın daha sonra kategori için topic açayım Genişletmek için tıkla... Evet Nevoş harika fikirBelki daha fazla üye bölüme doğru yol alır
pinkstrap .!.: Onun asayişide sağlaması lazım :) Genişletmek için tıkla... Doğru ya, unutuyorum bazen Nevreste .!.: Oylama anketi açılsın daha sonra kategori için topic açayım Genişletmek için tıkla... Evet Nevoş harika fikirBelki daha fazla üye bölüme doğru yol alır
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.165 Nevreste .!.: Bunu söylediğine pişman olmazsın umarım Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum ki, pişman olurmuyum ama harbide bundan sonraki yarışmada beraber yarışalım istiyordu :) Uydurcaz birşeyler napalım
Nevreste .!.: Bunu söylediğine pişman olmazsın umarım Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum ki, pişman olurmuyum ama harbide bundan sonraki yarışmada beraber yarışalım istiyordu :) Uydurcaz birşeyler napalım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.166 pinkstrap .!.: Tabi ki :) Kazanana kadar devam Genişletmek için tıkla... Bak ben henüz 1.lik alamadım hala ısrarla devam ediyorumSende pes etme Nevreste .!.: Bunu söylediğine pişman olmazsın umarım Genişletmek için tıkla... Pink bin düşün bir yaz bence
pinkstrap .!.: Tabi ki :) Kazanana kadar devam Genişletmek için tıkla... Bak ben henüz 1.lik alamadım hala ısrarla devam ediyorumSende pes etme Nevreste .!.: Bunu söylediğine pişman olmazsın umarım Genişletmek için tıkla... Pink bin düşün bir yaz bence
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.167 pinkstrap .!.: Valla bilmiyorum ki, pişman olurmuyum ama harbide bundan sonraki yarışmada beraber yarışalım istiyordu :) Uydurcaz birşeyler napalım Genişletmek için tıkla... Artık çok geç
pinkstrap .!.: Valla bilmiyorum ki, pişman olurmuyum ama harbide bundan sonraki yarışmada beraber yarışalım istiyordu :) Uydurcaz birşeyler napalım Genişletmek için tıkla... Artık çok geç
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.168 Vuslat79 .!.: Bak ben henüz 1.lik alamadım hala ısrarla devam ediyorumSende pes etme Pink bin düşün bir yaz bence Genişletmek için tıkla... Gaza gelip unutuyorum, ağzımdan çıkıveriyor işte
Vuslat79 .!.: Bak ben henüz 1.lik alamadım hala ısrarla devam ediyorumSende pes etme Pink bin düşün bir yaz bence Genişletmek için tıkla... Gaza gelip unutuyorum, ağzımdan çıkıveriyor işte
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.169 pinkstrap .!.: Gaza gelip unutuyorum, ağzımdan çıkıveriyor işte Genişletmek için tıkla... Sen bittin
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.170 Vuslat79 .!.: Sen bittin Genişletmek için tıkla... Ama sende artık yarışmalarda olcan
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.171 Vuslat79 .!.: Doğru ya, unutuyorum bazen Evet Nevoş harika fikirBelki daha fazla üye bölüme doğru yol alır Genişletmek için tıkla... Evet canım iyi olabilir pinkstrap .!.: Valla bilmiyorum ki, pişman olurmuyum ama harbide bundan sonraki yarışmada beraber yarışalım istiyordu :) Uydurcaz birşeyler napalım Genişletmek için tıkla... Ben unutmam yazdıklarında elimde ona göre pinkstrap .!.: Gaza gelip unutuyorum, ağzımdan çıkıveriyor işte Genişletmek için tıkla... Vuslat79 .!.: Sen bittin Genişletmek için tıkla... Sen çok iyi bilirsin Vuslat'cım Pink'in öğrenecek çok şeyi var pinkstrap .!.: Ama sende artık yarışmalarda olcan Genişletmek için tıkla... Vuslat kadrolu zaten
Vuslat79 .!.: Doğru ya, unutuyorum bazen Evet Nevoş harika fikirBelki daha fazla üye bölüme doğru yol alır Genişletmek için tıkla... Evet canım iyi olabilir pinkstrap .!.: Valla bilmiyorum ki, pişman olurmuyum ama harbide bundan sonraki yarışmada beraber yarışalım istiyordu :) Uydurcaz birşeyler napalım Genişletmek için tıkla... Ben unutmam yazdıklarında elimde ona göre pinkstrap .!.: Gaza gelip unutuyorum, ağzımdan çıkıveriyor işte Genişletmek için tıkla... Vuslat79 .!.: Sen bittin Genişletmek için tıkla... Sen çok iyi bilirsin Vuslat'cım Pink'in öğrenecek çok şeyi var pinkstrap .!.: Ama sende artık yarışmalarda olcan Genişletmek için tıkla... Vuslat kadrolu zaten
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.172 pinkstrap .!.: Ama sende artık yarışmalarda olcan Genişletmek için tıkla... Ben çok katıldım biraz da izleyici olayım Sen düşün artık Nevoşun ağına yakalandın
pinkstrap .!.: Ama sende artık yarışmalarda olcan Genişletmek için tıkla... Ben çok katıldım biraz da izleyici olayım Sen düşün artık Nevoşun ağına yakalandın
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.173 Vuslat79 .!.: Bak ben henüz 1.lik alamadım hala ısrarla devam ediyorumSende pes etme Pink bin düşün bir yaz bence Genişletmek için tıkla... 1. olana kadar devam Pink beni tanımıyor
Vuslat79 .!.: Bak ben henüz 1.lik alamadım hala ısrarla devam ediyorumSende pes etme Pink bin düşün bir yaz bence Genişletmek için tıkla... 1. olana kadar devam Pink beni tanımıyor
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.174 Vuslat79 .!.: Ben çok katıldım biraz da izleyici olayım Sen düşün artık Nevoşun ağına yakalandın Genişletmek için tıkla... Sen çok dinlendinİzleyici olmak falan yok
Vuslat79 .!.: Ben çok katıldım biraz da izleyici olayım Sen düşün artık Nevoşun ağına yakalandın Genişletmek için tıkla... Sen çok dinlendinİzleyici olmak falan yok
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.175 Nevreste .!.: Evet canım iyi olabilir Ben unutmam yazdıklarında elimde ona göre Sen çok iyi bilirsin Vuslat'cım Pink'in öğrenecek çok şeyi var Vuslat kadrolu zaten Genişletmek için tıkla... Biliyorum başıma gelecekleri Yarışmalarada katılmasam, benim risk alip yapamadıklarımı, yapacağım yok ki. Kendime iyilik yapıyorum, buraya takılacak Vuslat79 .!.: Ben çok katıldım biraz da izleyici olayım Sen düşün artık Nevoşun ağına yakalandın Genişletmek için tıkla... Valla üstat yukarda öyle demiyor ama
Nevreste .!.: Evet canım iyi olabilir Ben unutmam yazdıklarında elimde ona göre Sen çok iyi bilirsin Vuslat'cım Pink'in öğrenecek çok şeyi var Vuslat kadrolu zaten Genişletmek için tıkla... Biliyorum başıma gelecekleri Yarışmalarada katılmasam, benim risk alip yapamadıklarımı, yapacağım yok ki. Kendime iyilik yapıyorum, buraya takılacak Vuslat79 .!.: Ben çok katıldım biraz da izleyici olayım Sen düşün artık Nevoşun ağına yakalandın Genişletmek için tıkla... Valla üstat yukarda öyle demiyor ama
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.176 Nevreste .!.: Evet canım iyi olabilir Ben unutmam yazdıklarında elimde ona göre Sen çok iyi bilirsin Vuslat'cım Pink'in öğrenecek çok şeyi var Vuslat kadrolu zaten Genişletmek için tıkla... Bilmem mi Nasıl yani
Nevreste .!.: Evet canım iyi olabilir Ben unutmam yazdıklarında elimde ona göre Sen çok iyi bilirsin Vuslat'cım Pink'in öğrenecek çok şeyi var Vuslat kadrolu zaten Genişletmek için tıkla... Bilmem mi Nasıl yani
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.177 pinkstrap .!.: Biliyorum başıma gelecekleri Yarışmalarada katılmasam, benim risk alip yapamadıklarımı, yapacağım yok ki. Kendime iyilik yapıyorum, buraya takılacak Valla üstat yukarda öyle demiyor ama Genişletmek için tıkla... Aferin sana Vuslat hep böyle söylüyor sonra bana dayanamıyorEv ahalisi bıktı benden
pinkstrap .!.: Biliyorum başıma gelecekleri Yarışmalarada katılmasam, benim risk alip yapamadıklarımı, yapacağım yok ki. Kendime iyilik yapıyorum, buraya takılacak Valla üstat yukarda öyle demiyor ama Genişletmek için tıkla... Aferin sana Vuslat hep böyle söylüyor sonra bana dayanamıyorEv ahalisi bıktı benden
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.178 Nevreste .!.: Aferin sana Vuslat hep böyle söylüyor sonra bana dayanamıyorEv ahalisi bıktı benden Genişletmek için tıkla... Neden ki, yarışma en çok onlara yarıyor :) Cefayı sen çekerken, sefayı onlar sürüyor
Nevreste .!.: Aferin sana Vuslat hep böyle söylüyor sonra bana dayanamıyorEv ahalisi bıktı benden Genişletmek için tıkla... Neden ki, yarışma en çok onlara yarıyor :) Cefayı sen çekerken, sefayı onlar sürüyor
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.179 Nevreste .!.: 1. olana kadar devam Pink beni tanımıyor Genişletmek için tıkla... Daha önce uyarmıştım aslında sana karşı ama unuttu demek Nevreste .!.: Sen çok dinlendinİzleyici olmak falan yok Genişletmek için tıkla... Yukarda reklam çıktı emekliliğe başvuru pinkstrap .!.: Biliyorum başıma gelecekleri Yarışmalarada katılmasam, benim risk alip yapamadıklarımı, yapacağım yok ki. Kendime iyilik yapıyorum, buraya takılacak Valla üstat yukarda öyle demiyor ama Genişletmek için tıkla... Ben Nevoşun dikkatini sana doğru çevirir sıyrılırım
Nevreste .!.: 1. olana kadar devam Pink beni tanımıyor Genişletmek için tıkla... Daha önce uyarmıştım aslında sana karşı ama unuttu demek Nevreste .!.: Sen çok dinlendinİzleyici olmak falan yok Genişletmek için tıkla... Yukarda reklam çıktı emekliliğe başvuru pinkstrap .!.: Biliyorum başıma gelecekleri Yarışmalarada katılmasam, benim risk alip yapamadıklarımı, yapacağım yok ki. Kendime iyilik yapıyorum, buraya takılacak Valla üstat yukarda öyle demiyor ama Genişletmek için tıkla... Ben Nevoşun dikkatini sana doğru çevirir sıyrılırım
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.180 Vuslat79 .!.: Daha önce uyarmıştım aslında sana karşı ama unuttu demek Yukarda reklam çıktı emekliliğe başvuru Ben Nevoşun dikkatini sana doğru çevirir sıyrılım Genişletmek için tıkla... Ama ben kendi ayağımla gittim ki ona, benle uğraşmasına gerek bile yok
Vuslat79 .!.: Daha önce uyarmıştım aslında sana karşı ama unuttu demek Yukarda reklam çıktı emekliliğe başvuru Ben Nevoşun dikkatini sana doğru çevirir sıyrılım Genişletmek için tıkla... Ama ben kendi ayağımla gittim ki ona, benle uğraşmasına gerek bile yok