-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.201 Nevreste .!.: Tamam bir daha olmasın Benimki olsun Genişletmek için tıkla... Benim ki olsun benim ki pinkstrap .!.: Bende sizin yaşınızla beraber emekli olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Seni yaş kaçtı canım Nevreste .!.: Birde biz kaç defa katıldık seninde o kadar katılman lazım Vuslat kaç oldu senin Genişletmek için tıkla... Unuttum bir koşu sayıp geleyim
Nevreste .!.: Tamam bir daha olmasın Benimki olsun Genişletmek için tıkla... Benim ki olsun benim ki pinkstrap .!.: Bende sizin yaşınızla beraber emekli olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Seni yaş kaçtı canım Nevreste .!.: Birde biz kaç defa katıldık seninde o kadar katılman lazım Vuslat kaç oldu senin Genişletmek için tıkla... Unuttum bir koşu sayıp geleyim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.202 pinkstrap .!.: 86lıyım ben 17 yılda çokmuş ya, elif ablayla emekli olcam ben Genişletmek için tıkla... 5 yaş varKız kardeşim seninle yaşıt O zaman geçmiş emeklilik
pinkstrap .!.: 86lıyım ben 17 yılda çokmuş ya, elif ablayla emekli olcam ben Genişletmek için tıkla... 5 yaş varKız kardeşim seninle yaşıt O zaman geçmiş emeklilik
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.203 Vuslat79 .!.: Benim ki olsun benim ki Seni yaş kaçtı canım Unuttum bir koşu sayıp geleyim Genişletmek için tıkla... Vuslat karıştırma benimki ortası işte Benim 9 olmuş farkında değilimBirde katılmıyorsun diyorsunuz
Vuslat79 .!.: Benim ki olsun benim ki Seni yaş kaçtı canım Unuttum bir koşu sayıp geleyim Genişletmek için tıkla... Vuslat karıştırma benimki ortası işte Benim 9 olmuş farkında değilimBirde katılmıyorsun diyorsunuz
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.204 Nevreste .!.: Vuslat karıştırma benimki ortası işte Benim 9 olmuş farkında değilimBirde katılmıyorsun diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Aaa yeni birşey yapmış kazen, bil kazan ne ki acep :)
Nevreste .!.: Vuslat karıştırma benimki ortası işte Benim 9 olmuş farkında değilimBirde katılmıyorsun diyorsunuz Genişletmek için tıkla... Aaa yeni birşey yapmış kazen, bil kazan ne ki acep :)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.205 Nevreste .!.: İsterseniz küçük Emrah ekleyeyim Tam damar olsun İyi o zaman Ben haklıyım arkadaşlar siz buralarda olmaya devam edin. Yemek yapıyoruz tek zor tarafı resim çekmek gerisi eğlence Genişletmek için tıkla... Benim yerime konuyu açıp resim eklersen her kategoriye katılırım Nevoş Nevreste .!.: Vuslat karıştırma benimki ortası işte Benim 9 olmuş farkında değilimBirde katılmıyorsun diyorsunuz Genişletmek için tıkla... 2 senemi yiyorsun Nevoş Benim de 9 olmuş Nevoşum kafa kafaya gidiyoruz
Nevreste .!.: İsterseniz küçük Emrah ekleyeyim Tam damar olsun İyi o zaman Ben haklıyım arkadaşlar siz buralarda olmaya devam edin. Yemek yapıyoruz tek zor tarafı resim çekmek gerisi eğlence Genişletmek için tıkla... Benim yerime konuyu açıp resim eklersen her kategoriye katılırım Nevoş Nevreste .!.: Vuslat karıştırma benimki ortası işte Benim 9 olmuş farkında değilimBirde katılmıyorsun diyorsunuz Genişletmek için tıkla... 2 senemi yiyorsun Nevoş Benim de 9 olmuş Nevoşum kafa kafaya gidiyoruz
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.206 pinkstrap .!.: Aaa yeni birşey yapmış kazen, bil kazan ne ki acep :) Genişletmek için tıkla... Nerde ben de bakayımÇıkmaz demeyim şansımı deneyeyim
pinkstrap .!.: Aaa yeni birşey yapmış kazen, bil kazan ne ki acep :) Genişletmek için tıkla... Nerde ben de bakayımÇıkmaz demeyim şansımı deneyeyim
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.207 Vuslat79 .!.: Nerde ben de bakayımÇıkmaz demeyim şansımı deneyeyim Genişletmek için tıkla... En üstte canım üyeler falan var ya orda
Vuslat79 .!.: Nerde ben de bakayımÇıkmaz demeyim şansımı deneyeyim Genişletmek için tıkla... En üstte canım üyeler falan var ya orda
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.208 Yukarıdaymış ya gördüm şimdi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.209 pinkstrap .!.: Aaa yeni birşey yapmış kazen, bil kazan ne ki acep :) Genişletmek için tıkla... Gördüm ve hemen katıldım Vuslat79 .!.: Benim yerime konuyu açıp resim eklersen her kategoriye katılırım Nevoş 2 senemi yiyorsun Nevoş Benim de 9 olmuş Nevoşum kafa kafaya gidiyoruz Genişletmek için tıkla... Tamam sen özelden yolla ben açarım Evet aynıymışız
pinkstrap .!.: Aaa yeni birşey yapmış kazen, bil kazan ne ki acep :) Genişletmek için tıkla... Gördüm ve hemen katıldım Vuslat79 .!.: Benim yerime konuyu açıp resim eklersen her kategoriye katılırım Nevoş 2 senemi yiyorsun Nevoş Benim de 9 olmuş Nevoşum kafa kafaya gidiyoruz Genişletmek için tıkla... Tamam sen özelden yolla ben açarım Evet aynıymışız
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.210 pinkstrap .!.: En üstte canım üyeler falan var ya orda Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm ben de sağıma soluma hiç bakmıyorum
pinkstrap .!.: En üstte canım üyeler falan var ya orda Genişletmek için tıkla... Şimdi gördüm ben de sağıma soluma hiç bakmıyorum
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.211 Nevreste .!.: Gördüm ve hemen katıldım Tamam sen özelden yolla ben açarım Evet aynıymışız Genişletmek için tıkla... Bende katıldım acaba kazanacak mıyım :) kendime güveniyorum ama
Nevreste .!.: Gördüm ve hemen katıldım Tamam sen özelden yolla ben açarım Evet aynıymışız Genişletmek için tıkla... Bende katıldım acaba kazanacak mıyım :) kendime güveniyorum ama
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.212 Vuslat79 .!.: Şimdi gördüm ben de sağıma soluma hiç bakmıyorum Genişletmek için tıkla... Bildirim işareti vardı ya, dikkat çekiyor ne kadar odaklandıysan bize
Vuslat79 .!.: Şimdi gördüm ben de sağıma soluma hiç bakmıyorum Genişletmek için tıkla... Bildirim işareti vardı ya, dikkat çekiyor ne kadar odaklandıysan bize
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.213 pinkstrap .!.: Bende katıldım acaba kazanacak mıyım :) kendime güveniyorum ama Genişletmek için tıkla... Soruyu doğru cevapladıysak kazanırız
pinkstrap .!.: Bende katıldım acaba kazanacak mıyım :) kendime güveniyorum ama Genişletmek için tıkla... Soruyu doğru cevapladıysak kazanırız
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.214 pinkstrap .!.: Bildirim işareti vardı ya, dikkat çekiyor ne kadar odaklandıysan bize Genişletmek için tıkla... Ben kalkıp oturuyorum ondan kaçırdım
pinkstrap .!.: Bildirim işareti vardı ya, dikkat çekiyor ne kadar odaklandıysan bize Genişletmek için tıkla... Ben kalkıp oturuyorum ondan kaçırdım
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.215 Nevreste .!.: Soruyu doğru cevapladıysak kazanırız Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım, artık bi yerden birşeyler kazanayım ya :)
Nevreste .!.: Soruyu doğru cevapladıysak kazanırız Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım, artık bi yerden birşeyler kazanayım ya :)
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.216 Nevreste .!.: Ben kalkıp oturuyorum ondan kaçırdım Genişletmek için tıkla... Zamanı varmış daha :)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.217 Nevreste .!.: Gördüm ve hemen katıldım Tamam sen özelden yolla ben açarım Evet aynıymışız Genişletmek için tıkla... Ben de katıldım Anlaştık caymak yok ama pinkstrap .!.: Bende katıldım acaba kazanacak mıyım :) kendime güveniyorum ama Genişletmek için tıkla... Pro kart veriyormuş zaten proluyuz başka hediye var mı pinkstrap .!.: Bildirim işareti vardı ya, dikkat çekiyor ne kadar odaklandıysan bize Genişletmek için tıkla... Sorma sizden başka bir şeyi görmüyor gözüm Nevreste .!.: Soruyu doğru cevapladıysak kazanırız Genişletmek için tıkla... Ben eminim doğru cevapladığımdan
Nevreste .!.: Gördüm ve hemen katıldım Tamam sen özelden yolla ben açarım Evet aynıymışız Genişletmek için tıkla... Ben de katıldım Anlaştık caymak yok ama pinkstrap .!.: Bende katıldım acaba kazanacak mıyım :) kendime güveniyorum ama Genişletmek için tıkla... Pro kart veriyormuş zaten proluyuz başka hediye var mı pinkstrap .!.: Bildirim işareti vardı ya, dikkat çekiyor ne kadar odaklandıysan bize Genişletmek için tıkla... Sorma sizden başka bir şeyi görmüyor gözüm Nevreste .!.: Soruyu doğru cevapladıysak kazanırız Genişletmek için tıkla... Ben eminim doğru cevapladığımdan
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.730 615.394 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.218 pinkstrap .!.: Zamanı varmış daha :) Genişletmek için tıkla... Ben biliyorum o nedenle beklemedim birde huyum kurusun bekleyemem Vuslat79 .!.: Ben de katıldım Anlaştık caymak yok ama Pro kart veriyormuş zaten proluyuz başka hediye var mı Sorma sizden başka bir şeyi görmüyor gözüm Ben eminim doğru cevapladığımdan Genişletmek için tıkla... Tabi tabi anlaştık ama üstümde kalır konuyu çeviremem benim zannederler Başka hediye yoktur sanmıyorum Ben de eminim
pinkstrap .!.: Zamanı varmış daha :) Genişletmek için tıkla... Ben biliyorum o nedenle beklemedim birde huyum kurusun bekleyemem Vuslat79 .!.: Ben de katıldım Anlaştık caymak yok ama Pro kart veriyormuş zaten proluyuz başka hediye var mı Sorma sizden başka bir şeyi görmüyor gözüm Ben eminim doğru cevapladığımdan Genişletmek için tıkla... Tabi tabi anlaştık ama üstümde kalır konuyu çeviremem benim zannederler Başka hediye yoktur sanmıyorum Ben de eminim
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.219 Vuslat79 .!.: Ben de katıldım Anlaştık caymak yok ama Pro kart veriyormuş zaten proluyuz başka hediye var mı Sorma sizden başka bir şeyi görmüyor gözüm Ben eminim doğru cevapladığımdan Genişletmek için tıkla... Bende eminim cevabımdan :) Yada verilsin, biz seçtiğimiz birine hediye edelim :)
Vuslat79 .!.: Ben de katıldım Anlaştık caymak yok ama Pro kart veriyormuş zaten proluyuz başka hediye var mı Sorma sizden başka bir şeyi görmüyor gözüm Ben eminim doğru cevapladığımdan Genişletmek için tıkla... Bende eminim cevabımdan :) Yada verilsin, biz seçtiğimiz birine hediye edelim :)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.220 pinkstrap .!.: Hadi bakalım, artık bi yerden birşeyler kazanayım ya :) Genişletmek için tıkla... Bende hiç şans yoktur
pinkstrap .!.: Hadi bakalım, artık bi yerden birşeyler kazanayım ya :) Genişletmek için tıkla... Bende hiç şans yoktur