Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Saygıdeğer kazen Gel de katıl şimdi demi Ya süzgeçte daha bi egzotik duracağını düşünüyorum amaaa
Bakalım nasıl yapıcak Kazen abimiz makarnayı merak ediyorum Bu kadar kadının arasından birinci çıkarsa helal derim valla
Ketçap mayonez de dökebilirsin, gülen surattır, kalptir, sunumda bi değişiklik olur

Aynen abla, şimdi internete yazdım makarna tarifleri diye milyon tane tarif var, hangisini yapcam kaldım böyle valla

Çok fazla tarif var karar vermek zor olacak gerçi,bir tane buldum adını sanını duymadığım peynir isimleri çıktı tırstımmm valla

Hediye ne ki ? Katıl abla senin gibi rakibe nerden bulunur

Tatil var hediye olarak
Kazene hodri meydan dedimmmm .
Ben kaçsam iyi olur

Ne görüyorum ben
Hiç beklemiyormuşum demek ki şaşırdım
Kazen katılıyor yetmiyor ödüle baakkkkkkkk diyorum
Çok merak ediyorum tarifini ama lütfen deniz mahsülleri içerikli makarna olmasın...
İçimden bir ses deniz böcüklerini kullanabileceğini söylüyor
Kazen in makarnası diye evimde pişirmek istiyorum deniz mahsülleri ile aram yok
Birazdan şunu yap Kazen diyecekmiş gibi bir potansiyel gördüm kendimde..
Susuyorum ve her ne olursa olsun tarifini merakla bekliyorum

Tamam canım senide bekliyoruz o zaman

Ben bu kategorinin fikir aşamasında katılsam ne yaparım ki diye düşündüm ve o an farkettim ki ben fazla makarna pişirmiyorum öyle değişik paylaşabileceğim makarna tarifim yok Ancak netten kopya çekerim öyle katılabilirim çok biliyormuş havasıyla

Ben de seninle aynı durumdayımKatılırsam kopya çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…