- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Hanım ablacım katılıyorsun demii
Off nasıl yapsam makarnayı, o kadar çok çeşit var ki
İlk tarif de gelmiş bu arada
Aynen abla, şimdi internete yazdım makarna tarifleri diye milyon tane tarif var, hangisini yapcam kaldım böyle vallaKatılcam herhalde,hediyede süper yani
Makarna diyoruz ama tıkandık kaldık demi nasıl yapsam telaşı sardı şimdi
Hediye ne ki ? Katıl abla senin gibi rakibe nerden bulunurKatılcam herhalde,hediyede süper yani
Makarna diyoruz ama tıkandık kaldık demi nasıl yapsam telaşı sardı şimdi
Bakalım nasıl yapıcak Kazen abimiz makarnayı merak ediyorumSaygıdeğer kazenGel de katıl şimdi demi Ya süzgeçte daha bi egzotik duracağını düşünüyorum amaaa
Aynen abla, şimdi internete yazdım makarna tarifleri diye milyon tane tarif var, hangisini yapcam kaldım böyle valla
Hediye ne ki ? Katıl abla senin gibi rakibe nerden bulunur
Yok yok iddalı bence ters köşe yapcak gibime geliyoBakalım nasıl yapıcak Kazen abimiz makarnayı merak ediyorumBu kadar kadının arasından birinci çıkarsa helal derim valla
Ketçap mayonez de dökebilirsin, gülen surattır, kalptir, sunumda bi değişiklik olur
Tatil miii abooo iyiymiş görüşürüz ablacımÇok fazla tarif var karar vermek zor olacak gerçi,bir tane buldum adını sanını duymadığım peynir isimleri çıktı tırstımmm valla
Tatil var hediye olarak
Kazene hodri meydan dedimmmm .
Ben kaçsam iyi olur
Tatil miii abooo iyiymiş görüşürüz ablacım
Ay ben hastayım heton da geç düşüyo bende bugünDaha burdayım gitmiyorum,hodri meydan dedim diye kaçıyorum
Ay ben hastayım heton da geç düşüyo bende bugün
Neden fikirlerini açıklıyorsun bu sunum harika olurBakalım nasıl yapıcak Kazen abimiz makarnayı merak ediyorumBu kadar kadının arasından birinci çıkarsa helal derim valla
Ketçap mayonez de dökebilirsin, gülen surattır, kalptir, sunumda bi değişiklik olur
Teşekkür ederim hanım ablaxım geçmedi gitti bu sezon hastalıklarGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
Galiba rekor olcak ablacımKatılım sayısında rekor bekliyoruz
Teşekkür ederim hanım ablaxım geçmedi gitti bu sezon hastalıklar
Katılım sayısında rekor bekliyoruz
Merhaba,
Bu kategoride 1. olan geçmnişte de 1. olmuş ise gene de hediyesini alacak. Katılan herkes pro uygulaması et yemekleri ile son bulmuştur.
Bende katılıyorum buna, katılan herkese bol şans dilerim ...
Bu yarışmanın birincisine ;
- Cuma giriş, pazar günü çıkış olacak şekilde 1 Aralık / 31 Mayıs tarihleri arasında 3 gün 2 gece konaklama. Ulaşım hariç tüm masrafları(konaklama yeme içme her akşam balık) KK tarafından karşılanacaktır.
Bomba varmış Nevoş iyi ki haber verdin yeni kategoriyiKatılım sayısında rekor bekliyoruz
Bomba varmış Nevoş iyi ki haber verdin yeni kategoriyi
Bunca zaman sonra katılıp Kazen ide yenesim geldi
Ödülde şahaneymiş
Tamam canım senide bekliyoruz o zaman
Ben de seninle aynı durumdayımBen bu kategorinin fikir aşamasında katılsam ne yaparım ki diye düşündüm ve o an farkettim ki ben fazla makarna pişirmiyorum öyle değişik paylaşabileceğim makarna tarifim yokAncak netten kopya çekerim öyle katılabilirim çok biliyormuş havasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?