pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.221 Nevreste .!.: Ben biliyorum o nedenle beklemedim birde huyum kurusun bekleyemem Tabi tabi anlaştık ama üstümde kalır konuyu çeviremem benim zannederler Başka hediye yoktur sanmıyorum Ben de eminim Genişletmek için tıkla... Aynı cevabımı verdik acep :) Ne zaman belli olacaktı ki :)
Nevreste .!.: Ben biliyorum o nedenle beklemedim birde huyum kurusun bekleyemem Tabi tabi anlaştık ama üstümde kalır konuyu çeviremem benim zannederler Başka hediye yoktur sanmıyorum Ben de eminim Genişletmek için tıkla... Aynı cevabımı verdik acep :) Ne zaman belli olacaktı ki :)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.717 615.385 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.222 pinkstrap .!.: Aynı cevabımı verdik acep :) Ne zaman belli olacaktı ki :) Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım süresine
pinkstrap .!.: Aynı cevabımı verdik acep :) Ne zaman belli olacaktı ki :) Genişletmek için tıkla... Hiç bakmadım süresine
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.223 Nevreste .!.: Ben biliyorum o nedenle beklemedim birde huyum kurusun bekleyemem Tabi tabi anlaştık ama üstümde kalır konuyu çeviremem benim zannederler Başka hediye yoktur sanmıyorum Ben de eminim Genişletmek için tıkla... Olsun sen ekle 1. olursam hediyeyi bana postalarsın Doğru cevaplar arasın kura mı çekilecek yoksa bilen her üyeye mi verilecek acaba pinkstrap .!.: Bende eminim cevabımdan :) Yada verilsin, biz seçtiğimiz birine hediye edelim :) Genişletmek için tıkla... Evet bencede öyle olsun, en azından hakkımızı başkasına devredebilelim:) Ben de yani kazandım da devretmesi kaldı
Nevreste .!.: Ben biliyorum o nedenle beklemedim birde huyum kurusun bekleyemem Tabi tabi anlaştık ama üstümde kalır konuyu çeviremem benim zannederler Başka hediye yoktur sanmıyorum Ben de eminim Genişletmek için tıkla... Olsun sen ekle 1. olursam hediyeyi bana postalarsın Doğru cevaplar arasın kura mı çekilecek yoksa bilen her üyeye mi verilecek acaba pinkstrap .!.: Bende eminim cevabımdan :) Yada verilsin, biz seçtiğimiz birine hediye edelim :) Genişletmek için tıkla... Evet bencede öyle olsun, en azından hakkımızı başkasına devredebilelim:) Ben de yani kazandım da devretmesi kaldı
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.717 615.385 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.224 30 Kasım'da belli olacakmış
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.225 Nevreste .!.: Hiç bakmadım süresine Genişletmek için tıkla... 30 kasımdaymıs, keşke hemen belli olsaymış :)
Nevreste .!.: Hiç bakmadım süresine Genişletmek için tıkla... 30 kasımdaymıs, keşke hemen belli olsaymış :)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.717 615.385 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.226 Vuslat79 .!.: Olsun sen ekle 1. olursam hediyeyi bana postalarsın Doğru cevaplar arasın kura mı çekilecek yoksa bilen her üyeye mi verilecek acaba Evet bencede öyle olsun, en azından hakkımızı başkasına devredebilelim:) Ben de yani kazandım da devretmesi kaldı Genişletmek için tıkla... Tamam anlaştık Orasını bilmiyorum öğreniriz 30 Kasım'da
Vuslat79 .!.: Olsun sen ekle 1. olursam hediyeyi bana postalarsın Doğru cevaplar arasın kura mı çekilecek yoksa bilen her üyeye mi verilecek acaba Evet bencede öyle olsun, en azından hakkımızı başkasına devredebilelim:) Ben de yani kazandım da devretmesi kaldı Genişletmek için tıkla... Tamam anlaştık Orasını bilmiyorum öğreniriz 30 Kasım'da
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.227 Vuslat79 .!.: Olsun sen ekle 1. olursam hediyeyi bana postalarsın Doğru cevaplar arasın kura mı çekilecek yoksa bilen her üyeye mi verilecek acaba Evet bencede öyle olsun, en azından hakkımızı başkasına devredebilelim:) Ben de yani kazandım da devretmesi kaldı Genişletmek için tıkla... Kura sanırım çünkü 1 kişiye diyor :)
Vuslat79 .!.: Olsun sen ekle 1. olursam hediyeyi bana postalarsın Doğru cevaplar arasın kura mı çekilecek yoksa bilen her üyeye mi verilecek acaba Evet bencede öyle olsun, en azından hakkımızı başkasına devredebilelim:) Ben de yani kazandım da devretmesi kaldı Genişletmek için tıkla... Kura sanırım çünkü 1 kişiye diyor :)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.228 pinkstrap .!.: Aynı cevabımı verdik acep :) Ne zaman belli olacaktı ki :) Genişletmek için tıkla... Kçıncı şıkkı işaretledin Nevreste .!.: Hiç bakmadım süresine Genişletmek için tıkla... Bende bakmadım işaretleyip çıktım
pinkstrap .!.: Aynı cevabımı verdik acep :) Ne zaman belli olacaktı ki :) Genişletmek için tıkla... Kçıncı şıkkı işaretledin Nevreste .!.: Hiç bakmadım süresine Genişletmek için tıkla... Bende bakmadım işaretleyip çıktım
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.229 Nevreste .!.: Tamam anlaştık Orasını bilmiyorum öğreniriz 30 Kasım'da Genişletmek için tıkla... Kk eğlenceli olmaya başladı Birsürü yarışma var
Nevreste .!.: Tamam anlaştık Orasını bilmiyorum öğreniriz 30 Kasım'da Genişletmek için tıkla... Kk eğlenceli olmaya başladı Birsürü yarışma var
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.230 Vuslat79 .!.: Kçıncı şıkkı işaretledin Bende bakmadım işaretleyip çıktım Genişletmek için tıkla... Ama söylersem millet görür ya ceza alırsam, onur üyesi olmamımı engellemeye çalışıyorsun :)
Vuslat79 .!.: Kçıncı şıkkı işaretledin Bende bakmadım işaretleyip çıktım Genişletmek için tıkla... Ama söylersem millet görür ya ceza alırsam, onur üyesi olmamımı engellemeye çalışıyorsun :)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.717 615.385 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.231 pinkstrap .!.: Ama söylersem millet görür ya ceza alırsam, onur üyesi olmamımı engellemeye çalışıyorsun :) Genişletmek için tıkla...
pinkstrap .!.: Ama söylersem millet görür ya ceza alırsam, onur üyesi olmamımı engellemeye çalışıyorsun :) Genişletmek için tıkla...
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.232 Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla... Baksana Nevoş beni safdışı bırakmaya çalışıyor, diş bilemiş bana
Nevreste .!.: Genişletmek için tıkla... Baksana Nevoş beni safdışı bırakmaya çalışıyor, diş bilemiş bana
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.233 Nevreste .!.: 30 Kasım'da belli olacakmış Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Tamam anlaştık Orasını bilmiyorum öğreniriz 30 Kasım'da Genişletmek için tıkla... 1 hafta varmış daha pinkstrap .!.: Kura sanırım çünkü 1 kişiye diyor :) Genişletmek için tıkla... O zaman hiç şamsım yok benim Neyse proluyum zaten olmayan biri alsın:)
Nevreste .!.: 30 Kasım'da belli olacakmış Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Tamam anlaştık Orasını bilmiyorum öğreniriz 30 Kasım'da Genişletmek için tıkla... 1 hafta varmış daha pinkstrap .!.: Kura sanırım çünkü 1 kişiye diyor :) Genişletmek için tıkla... O zaman hiç şamsım yok benim Neyse proluyum zaten olmayan biri alsın:)
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.234 Vuslat79 .!.: 1 hafta varmış daha O zaman hiç şamsım yok benim Neyse proluyum zaten olmayan biri alsın:) Genişletmek için tıkla... Orası öyle zaten bilelim yeter, bildiğimiz açıklansın :)
Vuslat79 .!.: 1 hafta varmış daha O zaman hiç şamsım yok benim Neyse proluyum zaten olmayan biri alsın:) Genişletmek için tıkla... Orası öyle zaten bilelim yeter, bildiğimiz açıklansın :)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.235 pinkstrap .!.: Ama söylersem millet görür ya ceza alırsam, onur üyesi olmamımı engellemeye çalışıyorsun :) Genişletmek için tıkla... Yok yok bir şey olmaz ben korurum seni pinkstrap .!.: Baksana Nevoş beni safdışı bırakmaya çalışıyor, diş bilemiş bana Genişletmek için tıkla... Onur üyesi ben olucam! ben olucam!
pinkstrap .!.: Ama söylersem millet görür ya ceza alırsam, onur üyesi olmamımı engellemeye çalışıyorsun :) Genişletmek için tıkla... Yok yok bir şey olmaz ben korurum seni pinkstrap .!.: Baksana Nevoş beni safdışı bırakmaya çalışıyor, diş bilemiş bana Genişletmek için tıkla... Onur üyesi ben olucam! ben olucam!
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.717 615.385 1.423 Malatya 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.236 Vuslat79 .!.: 1 hafta varmış daha O zaman hiç şamsım yok benim Neyse proluyum zaten olmayan biri alsın:) Genişletmek için tıkla... Biz pro üyeyiz zaten pro olmayanlar kazansınAma hediye etme imkanı varsa güzel olabilir
Vuslat79 .!.: 1 hafta varmış daha O zaman hiç şamsım yok benim Neyse proluyum zaten olmayan biri alsın:) Genişletmek için tıkla... Biz pro üyeyiz zaten pro olmayanlar kazansınAma hediye etme imkanı varsa güzel olabilir
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.237 pinkstrap .!.: Orası öyle zaten bilelim yeter, bildiğimiz açıklansın :) Genişletmek için tıkla... Evet doğru cevaplar arasında yerimiz olsun yeter
pinkstrap .!.: Orası öyle zaten bilelim yeter, bildiğimiz açıklansın :) Genişletmek için tıkla... Evet doğru cevaplar arasında yerimiz olsun yeter
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.238 Vuslat79 .!.: Yok yok bir şey olmaz ben korurum seni Onur üyesi ben olucam! ben olucam! Genişletmek için tıkla... Bak ya kimseye güven yok bu hayatta Sende ol bende olayım
Vuslat79 .!.: Yok yok bir şey olmaz ben korurum seni Onur üyesi ben olucam! ben olucam! Genişletmek için tıkla... Bak ya kimseye güven yok bu hayatta Sende ol bende olayım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.239 Nevreste .!.: Biz pro üyeyiz zaten pro olmayanlar kazansınAma hediye etme imkanı varsa güzel olabilir Genişletmek için tıkla... Benim pek arkadaşım yok olanlarda prolu zaten Ooo piti pti yaparım bende
Nevreste .!.: Biz pro üyeyiz zaten pro olmayanlar kazansınAma hediye etme imkanı varsa güzel olabilir Genişletmek için tıkla... Benim pek arkadaşım yok olanlarda prolu zaten Ooo piti pti yaparım bende
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.830 47.062 798 24 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #2.240 Nevreste .!.: Biz pro üyeyiz zaten pro olmayanlar kazansınAma hediye etme imkanı varsa güzel olabilir Genişletmek için tıkla... Listede adımı görmek istiyorum
Nevreste .!.: Biz pro üyeyiz zaten pro olmayanlar kazansınAma hediye etme imkanı varsa güzel olabilir Genişletmek için tıkla... Listede adımı görmek istiyorum