- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.450
- 1.423
- 61
Abala Adra diyor ki uzay vaadine kanmayınOtalığı karıştırıcam şimdi tüysem mi acaba
Ben oturucam abla
Ben oturucam ablaTam bana göre anca sığarız
Verdim oyumu , saray mı , yoksa içinden odamı tahsis edeceksin abla.Oy verirsen sanada saray vercemmm
Verdim oyumu , saray mı , yoksa içinden odamı tahsis edeceksin abla.
Evet kıskandıKıskandı ayolkendisi vaat etmedi ya ondan hiç tehlikeye atarmıyım kızları,tüm koruma önlemleri alınmıştır
Biz sana destek çıkarız buradan.
İflas mı ettiricen beniSeni geçmek için soluksuz 4 kategoriye katılmam lazım
Tamam sen otur,ama önce oyları görelim dimii
Ne kıskanacam yahu.Evet kıskandıUzay boşluğuna düşme riski için boşlukları doldurman lazım abla
Evet kıskandıUzay boşluğuna düşme riski için boşlukları doldurman lazım abla
Biz sana destek çıkarız buradan.
Iyi olur , Nasılsa birinci olamıcam bari bir Saray'ım olsun ,Allah bereket versin :)Sarayın hepsini veriyorum,tapususa sana ait olacak
Bunun elektriği,suyu ,gazıyla biz başa çıkamayız kalsın.
Tamam malzeme, çekim için makina pili, ocak, elektrik vs... faturayı hesaplar gönderirim sana ona göreBiz sana destek çıkarız buradan.
Önce sarayın tabusunu alayım
Hanım hanım gerçekleri konuş burada.Adra hanım,lütfen hayranlarımla arama girmeee olurmuuune öyle kızları korkutuyorsun şimdiden ,yok uzay boşluğu filannn
Bunun elektriği,suyu ,gazıyla biz başa çıkamayız kalsın.
Hanım hanım gerçekleri konuş burada.Boş vaadlerle milleti uzay boşluğuna yollama.
Iyi olur , Nasılsa birinci olamıcam bari bir Saray'ım olsun ,Allah bereket versin :)
Ne kıskanacam yahu.Bizim sarayımız var akça pakça.
Bişicik olmazzz,kaçkere gittim varya bişey olmadı
Adra hanım,lütfen hayranlarımla arama girmeee olurmuuune öyle kızları korkutuyorsun şimdiden ,yok uzay boşluğu filannn
Bak orasını hiç düşünmedimBunun elektriği,suyu ,gazıyla biz başa çıkamayız kalsın.
Ay abla çatlıcam şimdi herşyi de hazırlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?