Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bana ekmek elden su gölden bi hayat lazım kocama da biri iyilik aşısı yapsın hep beni sevdiğini söylesin başka cümle kurmasın Kim kim yapabilir bunları ???

Tabisi ben ben ben ben

Dombik düşme tuzağa

Çoktan düştü bileeee jhayranlarımla arama girmeyin lütfennnnn

Altında kalırız olmaz oy kaybettin.

Benim de ağrıdı.

Yok bişicik olmaz,onlar özel altınlarrr yazın serin kılın sıcak tutarrr

Biraz ufaktan sallayın kokusu çıkacak

Hanım abla cezbetme yöntemini değiştirdi

Cazibemi kullanıyorummm ayolll

Huhhhuuuu evet o Adraaa ... Hanımanne suy duy o uzaylar ne işe yarıycak ben hiç konuşmayan koca vaad ediyor BAğyan

Kocan sussun mu istiyon yanii,onunda çaresi varrr şekerimmmm,demokrasilerde çare tükenmezzz

Sen de bir araba ver bari , yanındada kışlık lastikleri olsun
Önce kendime alayım da

Bunun üstüne çıkılmaz Vuslat.Kararını çabuk ver.
Öyle mi diyorsun
Huhhhuuuu evet o Adraaa ... Hanımanne duy duy o uzaylar ne işe yarıycak bak hiç konuşmayan koca vaad ediyor BAğyan [/
QUOTE]
Başka ne vaad ediyorsun Diloş Benim eşim zaten sessizdir konuşmaz

Dombik bunlar ani şok etkileri elini yüzünü yıka bak birazdan bende yeniden vaat verebilirim ona göreee
antenlerim açık cezbeden birşey olursa hemen cızırdarlar. Zira hanım ablam hemencecik gözardı etti bile beni göremiyorum hani nerde zira orada oyunuzu değiştirin butonu da var hatırlatayım didim hanım ablaaaammmm benimm

valla hanım ablamdan aldığım bu öpücük tüm vaadlere bin basar

Konuş annem konuş kıskandılar şimdi öpücük verdim diye gel bir daga öpecem

Vaadler gırla gidiyor abla aşkolsun , bu nasıl durma

Ben de veririm ne olacak.Hem de kokulu kokulu.

Kıskanmayalımayol,dombik bana özel öpücük attıhem birkere

Dombik bunlar ani şok etkileri elini yüzünü yıka bak birazdan bende yeniden vaat verebilirim ona göreee

Şok değil annem dömbik gerçekleri gördüde ondan

Öhhhööö öhöööö ... Bugüne kadar duyduğunuz süslü cümleleri unutun ... Evinize renk düşlerinize gerçekleri sunuyorum .... Sihirli kartlar ... 1 oy yanlizca 1 oy ve kartınız elinizde ... İçinde sınırsız dilek ... İsteyin sizin olsun isteyin size gelsin ... Haaahhhhaaaa evet gerçek bunlar aldanmayın başka vaatlere ne isterseniz diyorum sınırsız diyorummn

Ne istiyorsun başka çekinmeden söyle anında temin eder yolarım sana

Hanım abla vaad etmeden ben vaad ediyorum merak etme araba da var.

Araba da neymiş ki,ben daha farklı vaat ediyorum
Özel jetim meselaaa

Seni de kaybettik geçmiş olsun.

Hah şölee canım dombikim hemen depiştir bak benim vaatlerimi okumadın sen galibaaa

Alaaddin'in sihirli lambasından mı çıktın diloşcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…