Ne istesek de alcaklar mııııBunun tutacağını biliyordum.Size romantik sözler söyleyecek,gezdirecek,aşk dolu bakacak kocalar vaad ediyorum. Aşı için çalışmalar başladı merak etmeyin.
Ben de veririm ne olacak.valla hanım ablamdan aldığım bu öpücük tüm vaadlere bin basar
Bana ekmek elden su gölden bi hayat lazım kocama da biri iyilik aşısı yapsın hep beni sevdiğini söylesin başka cümle kurmasınKim kim yapabilir bunları ???
Dombik düşme tuzağa
Altında kalırız olmaz oy kaybettin.
Benim de ağrıdı.
Biraz ufaktan sallayın kokusu çıkacak
Hanım abla cezbetme yöntemini değiştirdi
Huhhhuuuu evet o Adraaa ... Hanımanne suy duy o uzaylar ne işe yarıycak ben hiç konuşmayan koca vaad ediyor BAğyan
Dombik bunlar ani şok etkileri elini yüzünü yıka bak birazdan bende yeniden vaat verebilirim ona göreeevalla düştüm yaaa
Hayırlısı be Gül'ümvalla düştüm yaaa
Önce kendime alayım daSen de bir araba ver bari , yanındada kışlık lastikleri olsun
Öyle mi diyorsunBunun üstüne çıkılmaz Vuslat.Kararını çabuk ver.
Huhhhuuuu evet o Adraaa ... Hanımanne duy duy o uzaylar ne işe yarıycak bak hiç konuşmayan koca vaad ediyor BAğyan[/
QUOTE]
Başka ne vaad ediyorsun DiloşBenim eşim zaten sessizdir konuşmaz
Anında.Ne istesek de alcaklar mıııı
Immm sen aşıyı geliştirdiyseeen istwdiğim şeyi eşime söliyimAnında.Ne istiyorsun söyle bakim.
Yok bişicik olmaz,onlar özel altınlarrr yazın serin kılın sıcak tutarrr
antenlerim açık cezbeden birşey olursa hemen cızırdarlar. Zira hanım ablam hemencecik gözardı etti bile beni göremiyorum hani nerdeDombik bunlar ani şok etkileri elini yüzünü yıka bak birazdan bende yeniden vaat verebilirim ona göreee
Hanım abla vaad etmeden ben vaad ediyorum merak etme araba da var.Immm sen aşıyı geliştirdiyseeen istwdiğim şeyi eşime söliyimArabaaaaa
valla hanım ablamdan aldığım bu öpücük tüm vaadlere bin basar
Vaadler gırla gidiyor abla aşkolsun , bu nasıl durma
Ben de veririm ne olacak.Hem de kokulu kokulu.
Dombik bunlar ani şok etkileri elini yüzünü yıka bak birazdan bende yeniden vaat verebilirim ona göreee
antenlerim açık cezbeden birşey olursa hemen cızırdarlar. Zira hanım ablam hemencecik gözardı etti bile beni göremiyorum hani nerdezira orada oyunuzu değiştirin butonu da var hatırlatayım didim hanım ablaaaammmm benimm
Hanım abla vaad etmeden ben vaad ediyorum merak etme araba da var.
Seni de kaybettik geçmiş olsun.Öhhhööö öhöööö ... Bugüne kadar duyduğunuz süslü cümleleri unutun ... Evinize renk düşlerinize gerçekleri sunuyorum .... Sihirli kartlar ... 1 oy yanlizca 1 oy ve kartınız elinizde ... İçinde sınırsız dilek ... İsteyin sizin olsun isteyin size gelsin ... Haaahhhhaaaa evet gerçek bunlar aldanmayın başka vaatlere ne isterseniz diyorum sınırsız diyorummn
Hah şölee canım dombikim hemen depiştir bak benim vaatlerimi okumadın sen galibaaaantenlerim açık cezbeden birşey olursa hemen cızırdarlar. Zira hanım ablam hemencecik gözardı etti bile beni göremiyorum hani nerdezira orada oyunuzu değiştirin butonu da var hatırlatayım didim hanım ablaaaammmm benimm
Şimdi Dilara jeti kullanamaz diyeceğim özel şöför vaad edeceksin.Araba da neymiş ki,ben daha farklı vaat ediyorum
Özel jetim meselaaa
Alaaddin'in sihirli lambasından mı çıktın diloşcumÖhhhööö öhöööö ... Bugüne kadar duyduğunuz süslü cümleleri unutun ... Evinize renk düşlerinize gerçekleri sunuyorum .... Sihirli kartlar ... 1 oy yanlizca 1 oy ve kartınız elinizde ... İçinde sınırsız dilek ... İsteyin sizin olsun isteyin size gelsin ... Haaahhhhaaaa evet gerçek bunlar aldanmayın başka vaatlere ne isterseniz diyorum sınırsız diyorummn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?