Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Ahh ben katılmayı cok istedim... Ama haftaiçi iş, haftasonu anne baba evde rahat rahat yapamam diye katılmadım..
Makarna da iddialiydim..

Neyse oyumu,
Akdeniz soslu spagettiye verdim.. Sunumu cok güzeldi ve benim en sevdiğim sosu kullanmıştı.

O olmasaydı,
Mantarlı ve tavuklu fetuccini ye verirdim..

Başarılar

Seni de kaybettik geçmiş olsun.
Sanırım çamaşır suyuyla tuz ruhunu karıştırdım ben Ay ben mutfak dolaplarını silip geliyorum anacığımmm vattlerim gerçek okuyun ve oy verin asla da değiştir butınuna basmayın öyle bi
Alaaddin'in sihirli lambasından mı çıktın diloşcum
rcet o bizim alaattin ben ona vermiştim ödünç şimdi de sizlere kart sistemini getirdim ... Temizlikten sonra detayları anlatacağımm.. Bekleyin beniii

Ondan olmuştur büyük bir ihtimalle. Sen git bir ayran iç kendine gel.Bak üyeler temiz kadın seviyor sen doğru yoldasın.

Çabuk gellllllll

Bu mesajlar niye açılmıyor yahu.Neyin alıntılandığı karışıyor.

Geldim baktım başımı döndürdünüz Maşallahhhh ne çok katılım olmuş..
Dilara dan hanım ablaya,vuslattan adra ya herkesler katılmış ya
Ama ben Kazen katılacak sanmıştım ne yaparsa yapsın ona oy vermeye gelmiştim bu kadar kadının arasında makarnası ile yarışması yeterdi oy vermem için ama şansını yitirdi değerli oyumu kaybetti
O zaman ben tariflere bir daha göz atayım öyle son kararımı vereyim

kazen de katıldı ya

Hoş geldin egunalcim son kararını vermeden verdiğimiz vaatlere göz atsaydın ilk öncee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…