- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.450
- 1.423
- 61
Evet maraton devam ediyorrr o ne ya kaç sayfa yazdınız alt tarafı süpürüo sildimHanımannem sarayda süt vanyosu da olcak mı kiiii İşten ayrılsam kim maaş veriyordu her ay o kimin vaadiydi bakayım bana o lazım
Iyi ozaman sizde durunDur daha vakit çok nasılsaa
Örtü çokk bende,buradan olması cazip ve değerliiii
Örtü çokk bende,buradan olması cazip ve değerliiii
Hayali bile güzel ama ondan yırtarım sandım.Tabi tabiiii o kadar lafi ben söyledim sankiii,paralar bankaya,kocalara aşı filannnn
Bana ekmek elden su gölden bi hayat lazım kocama da biri iyilik aşısı yapsın hep beni sevdiğini söylesin başka cümle kurmasınKızz olmazmııı süt banyosuadra veriyorda bende milyon katı maaş veriyorum
Sen de bir araba ver bari , yanındada kışlık lastikleri olsunBen açıkgözlük yapıp beklicem biraz daha geride bir sürü yarışmacı varKimler neler vaadedecek bakalım
Bunun üstüne çıkılmaz Vuslat.Ben açıkgözlük yapıp beklicem biraz daha geride bir sürü yarışmacı varKimler neler vaadedecek bakalım
Ben açıkgözlük yapıp beklicem biraz daha geride bir sürü yarışmacı varKimler neler vaadedecek bakalım
Iyi ozaman sizde durun
Sendeki örtüler de altın tozuna batırılmıştır dimi.
Hayali bile güzel ama ondan yırtarım sandım.
Ben ben ben.Bana ekmek elden su gölden bi hayat lazım kocama da biri iyilik aşısı yapsın hep beni sevdiğini söylesin başka cümle kurmasınKim kim yapabilir bunları ???
Dombik düşme tuzağaDombikkkgel annem öpecem seniii
Külçe altın ayollll, ne altın tozuuuu
Çenelerim ağrıdı gülmekten
Biraz ufaktan sallayın kokusu çıkacakAdra da sallıyorrrrr
Hanım abla cezbetme yöntemini değiştirdiDombikkkgel annem öpecem seniii
Huhhhuuuu evet o Adraaa ... Hanımanne duy duy o uzaylar ne işe yarıycak bak hiç konuşmayan koca vaad ediyor BAğyanBen ben ben.
valla hanım ablamdan aldığım bu öpücük tüm vaadlere bin basarDombikkkgel annem öpecem seniii
Vaadler gırla gidiyor abla aşkolsun , bu nasıl durmaHerkes eteğiğndeki taşları döksün artık
Durdum zatiiiii beklemedeyim
Külçe altın ayollll, ne altın tozuuuu
Çenelerim ağrıdı gülmekten
Huhhhuuuu evet o Adraaa ... Hanımanne suy duy o uzaylar ne işe yarıycak ben hiç konuşmayan koca vaad ediyor BAğyan
Bunun tutacağını biliyordum.Huhhhuuuu evet o Adraaa ... Hanımanne suy duy o uzaylar ne işe yarıycak ben hiç konuşmayan koca vaad ediyor BAğyan
Ben vvat vermekten yoruldum çok iiddialı atıcılar pardaon yaışmacılar var benim oyum birine gidecek ...ilerlemeler görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?