Canım Dünya'nın batma olasılığı var , benim saray kazık gibi çakılı hiç birşey olmaz . Geleceğini düşünayyy yeni sıfır bir dünya veren oldu bilemiyorum kii
Baktı ki saray isteyen çok işin içinden çıkamadı tabi.Adra Hanım ablayı kaçırttın
Ben de yeni bir dünya vaad ediyorum hadi bakalım.İşe gitmek yok,paralar her ay banka hesabınıza yatacak.Çocuklarınızı bakıcı değil siz büyüteceksiniz.Her ay istediğiniz yere tatile gideceksiniz.Evde iki yardımcı.Kocalarınız da siz ne diyorsanız yapacak.Sizi de çok sevecek. Onlara aşı bulacağım merak etmeyin. Savaşsız güzel mutlu bir ülke. Sarayda vakit mi geçer ayol.O ne öyle korku evi gibi.
selamlarrr
Yalnız uzay için yeni sınava girmen gerekir o kabul değil.Basarsın tabi gaza nasılsa önünde kimse yok.
Neyse avukatımıda alıyım , noterde Görüşürüz o zaman
Girmek zorundayım yoksa oylar gidecek.
Abla altta ki vaadler fena cazip geldi
Allah!! Bu tam benlikHanım abla elimde olmadan Adraya doğru sükleniyorum
ayyy oylamaaa... kime kime kime gitse oyum...
Ben de hanım abladan aldığım sarayı , bana oy veren ilk on kişiye çekilişle vermem istiyorum
Bu da bir ihtimalSonunda tongaya gelmesek bari
Abla ya o kadar sarayınn var burdan gelecek yatak örtüsünü ne yapıcan sen
Selam canım
Bergen gibi , tek gözümüde kapattımAjitasyon her zaman işe yarar devam et.
Valla haklısınBiz burada oy toplarken Dilara işi götürüyor.Gidip biz de temizlik yapalım Vuslat.Temiz insan seviyor demekki üyeler.
Bende vaad yok canım sesizce beklemedeyim(acıtasyonAsıl senin vaadlere gelelim , bu benim için çok önemli
Bedavaya gittim ,harcadım kendimiValla haklısınŞimdi gidip evi baştan aşağı çamaşır suyuyla yıkayayım
Bende vaad yok canım sesizce beklemedeyim(acıtasyon)
aa açılmış oylama :)
oyum tavuk mantarlı fettuciniye gitti :)
o kadar çok katılan var ki çok zor oldu seçmek :) bütün sunumlar birbirinden güzel
tüm arkadaşların eline emegine sağlık
ayyy yeni sıfır bir dünya veren oldu bilemiyorum kii
Adra Hanım ablayı kaçırttın
Canım Dünya'nın batma olasılığı var , benim saray kazık gibi çakılı hiç birşey olmaz . Geleceğini düşün
Aman onlardan bişimi ayol
Sarayımı beğenmiyon bedava hayat diyorsunMaaşların milyon katını veriyorum odunları da aşıyla uyuşturacan yani cıkksss olmadı.Odunlarmızı seveceğiz öpüpkoklayacağız başımızın tacı yapacağız arada dalacağız onlara tabisi.. 10 yardımcı veriyorum,biri çorabınızı giydirecek diğeri ayakkabınızı öbürüde kapıyı açacak yolcu edecek,güle gülehanımefendi diyecek gece yatarken masajınızı yapacak offff ki offff
Baktı ki saray isteyen çok işin içinden çıkamadı tabi.Boru mu bu yeni dünya diyorum.
Birazdan iki kişi gelip seni alacak.Kollarını da arkadan bağlayacak korkma sakın.Seni tatile gönderiyorum sessiz sakin bir yere.
Baktı ki saray isteyen çok işin içinden çıkamadı tabi.Boru mu bu yeni dünya diyorum.
Abla biraz fazla yüksekten sallamaya başladın senAman onlardan bişimi ayol
Sarayımı beğenmiyon bedava hayat diyorsunMaaşların milyon katını veriyorum odunları da aşıyla uyuşturacan yani cıkksss olmadı.Odunlarmızı seveceğiz öpüpkoklayacağız başımızın tacı yapacağız arada dalacağız onlara tabisi.. 10 yardımcı veriyorum,biri çorabınızı giydirecek diğeri ayakkabınızı öbürüde kapıyı açacak yolcu edecek,güle gülehanımefendi diyecek gece yatarken masajınızı yapacak offff ki offff
Selam mikimiki ne haberrr
O0lmadığını nerden biliyonnnnnhiççç bellli olmazzzz uzayda her türlü cisim var tikkatli sürerimmm
Tamam bekliyorummmmm acele ettt,seni kandırmalarına izin vermeee sakınnn
Göreceğizzzz bakalımmm adra hanımmm haaaaa birazdaha gayretttt
Sürüklenme sakınnn vaatleriii çok zayıffff
Tabikiiiii banaaaa,oy verene b,r saray ve uzay yolculuğu veriyorummm
Olurmu o örtünün manevi değeri olacak benim için
Adra da sallıyorrrrrAbla biraz fazla yüksekten sallamaya başladın sen
Hiç oy alamadı benim canımm tarifimSağolll hayatım
Onuda diğer yarışlmada verecemmmm
Kim kaçmışş ayolll burdayımmmbende o göz varmı hiççç
Aferin bisimmm gözüme daha çok girdinnn
O kadar sarayın var bir yatak örtün yok abla.Ne dedim gırla saray var bizdee
Meydan bana kalsıın diyorsun yani,yemezlerrrrrr
Ben bir tek sallama çayda sallarım.Adra da sallıyorrrrr
Hiç oy alamadı benim canımm tarifim
Caydırıcı yöntemlere başvurdum artık abla
O kadar sarayın var bir yatak örtün yok abla.
Meydanın bana kalacağını düşünmüyorum.
çok çekişmeli yaaaaaCanım Dünya'nın batma olasılığı var , benim saray kazık gibi çakılı hiç birşey olmaz . Geleceğini düşün
Ben bir tek sallama çayda sallarım.
çok çekişmeli yaaaaadur biraz daha düşüneyim ben
Ben açıkgözlük yapıp beklicem biraz daha geride bir sürü yarışmacı varBedavaya gittim ,harcadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?