Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .

Aman onlardan bişimi ayol
Sarayımı beğenmiyon bedava hayat diyorsun Maaşların milyon katını veriyorum odunları da aşıyla uyuşturacan yani cıkksss olmadı.Odunlarmızı seveceğiz öpüpkoklayacağız başımızın tacı yapacağız arada dalacağız onlara tabisi.. 10 yardımcı veriyorum,biri çorabınızı giydirecek diğeri ayakkabınızı öbürüde kapıyı açacak yolcu edecek,güle gülehanımefendi diyecek gece yatarken masajınızı yapacak offff ki offff

Selam mikimiki ne haberrr

Yalnız uzay için yeni sınava girmen gerekir o kabul değil.Basarsın tabi gaza nasılsa önünde kimse yok.

O0lmadığını nerden biliyonnnnn hiççç bellli olmazzzz uzayda her türlü cisim var tikkatli sürerimmm

Neyse avukatımıda alıyım , noterde Görüşürüz o zaman

Tamam bekliyorummmmm acele ettt,seni kandırmalarına izin vermeee sakınnn

Girmek zorundayım yoksa oylar gidecek.

Göreceğizzzz bakalımmm adra hanımmm haaaaa birazdaha gayretttt

Abla altta ki vaadler fena cazip geldi

Allah!! Bu tam benlik Hanım abla elimde olmadan Adraya doğru sükleniyorum

Sürüklenme sakınnn vaatleriii çok zayıffff

ayyy oylamaaa... kime kime kime gitse oyum...

Tabikiiiii banaaaa, oy verene b,r saray ve uzay yolculuğu veriyorummm

Ben de hanım abladan aldığım sarayı , bana oy veren ilk on kişiye çekilişle vermem istiyorum

Bu da bir ihtimal Sonunda tongaya gelmesek bari

Abla ya o kadar sarayınn var burdan gelecek yatak örtüsünü ne yapıcan sen

Selam canım

Olurmu o örtünün manevi değeri olacak benim için

aa açılmış oylama :)
oyum tavuk mantarlı fettuciniye gitti :)
o kadar çok katılan var ki çok zor oldu seçmek :) bütün sunumlar birbirinden güzel
tüm arkadaşların eline emegine sağlık

Sağolll hayatım

ayyy yeni sıfır bir dünya veren oldu bilemiyorum kii

Onuda diğer yarışlmada verecemmmm

Adra Hanım ablayı kaçırttın

Kim kaçmışş ayolll burdayımmm bende o göz varmı hiççç

Canım Dünya'nın batma olasılığı var , benim saray kazık gibi çakılı hiç birşey olmaz . Geleceğini düşün

Aferin bisimmm gözüme daha çok girdinnn

Birazdan iki kişi gelip seni alacak.Kollarını da arkadan bağlayacak korkma sakın.Seni tatile gönderiyorum sessiz sakin bir yere.

Baktı ki saray isteyen çok işin içinden çıkamadı tabi.Boru mu bu yeni dünya diyorum.

Ne dedim gırla saray var bizdee

Birazdan iki kişi gelip seni alacak.Kollarını da arkadan bağlayacak korkma sakın.Seni tatile gönderiyorum sessiz sakin bir yere.

Meydan bana kalsıın diyorsun yani,yemezlerrrrrr

Baktı ki saray isteyen çok işin içinden çıkamadı tabi.Boru mu bu yeni dünya diyorum.

Abla biraz fazla yüksekten sallamaya başladın sen

Sağolll hayatım

Onuda diğer yarışlmada verecemmmm

Kim kaçmışş ayolll burdayımmm bende o göz varmı hiççç

Aferin bisimmm gözüme daha çok girdinnn
Hiç oy alamadı benim canımm tarifim
Caydırıcı yöntemlere başvurdum artık abla

Evet maraton devam ediyorrr o ne ya kaç sayfa yazdınız alt tarafı süpürüo sildim Hanımannem sarayda süt vanyosu da olcak mı kiiii İşten ayrılsam kim maaş veriyordu her ay o kimin vaadiydi bakayım bana o lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…