Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar herkesler iyi mi?

Selam günaydın,iyiyim kahvaltı yapıyorum bir taraftan

hadi ben ufaktan kaçtım hepinizi öpüyorum... fırsatım olursa arada girerim,yok olmazsa bari yarışmanın sonucunu faceden falan yazın bana iyi sohbetler...

İyi yolculuklar sana keyfine bak annnem memlekete selamlar

Bu çok güzelmiş.Ben de kahvaltı olarak kadayıflı muhallebi yedim.

Yarasın afiyet olsun,bende çok severim bu tatlıyı

en iyisi bazen öyle olmak gerekiyor gerçekten yorum yapanların küçük kızlardan farkı yok anladım demek istediğinizi :)

Bu çok güzelmiş.Ben de kahvaltı olarak kadayıflı muhallebi yedim.

doğal yaşam

muhallebi mi sabah sabah kız

kaymak bende yemem evet

Zihniyet diyorum bunlara,daha geçenlerde birisi bana diyor ki,pisliksin ne yaparsın bunu şimdi..
terbiyesizlik etmiş sanki tanıyor gerçekte bir de gelmiş kişiliğinle ilgili yorumda bulunuyor çoğu sanalda böyle yazmak kolay gelir gerçek hayatta söylesin bir de söyleyebilirse...

doğal yaşam

muhallebi mi sabah sabah kız

kaymak bende yemem evet

Hiç sevmem zaten ıyyyyyyykkkkk derim

terbiyesizlik etmiş sanki tanıyor gerçekte bir de gelmiş kişiliğinle ilgili yorumda bulunuyor çoğu sanalda böyle yazmak kolay gelir gerçek hayatta söylesin bir de söyleyebilirse...

Cesaret ister bunları söylemek,bunun gibi şeyler var burada.
Avatara takıyorlar,mesaj yazmıştım gelen cevap aynen şuydu.
Avatarından nasıl bir kişilik olduğun belli.
Ne yapasın bunu şimdi,sövsen olmaz onun seviyesine inme olur..

çok ayıp ya çok çirkin bir davranış gerçekten seviyesine inmemek lazım bazen insan kendini tutamıyor yine de

çok ayıp ya çok çirkin bir davranış gerçekten seviyesine inmemek lazım bazen insan kendini tutamıyor yine de

Klavye delikanlılığı yapıyorlar,bazen ciddi çıldırıyorum yani..
Yaşı küçük mesela,iyiliği için dil dökyorsun, sen anlamazsın diyor bana bunu söyleyende benim evladıma laf söylüyor.
Bunun altında nasıl kalırım şimdi..

en iyisi hiç böyle konulara girmemek haklısınız ben sırf bu yüzden tartışmalı konulara uğramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…