- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.095
- 1.423
- 60
Selam kızlar herkesler iyi mi?
hadi ben ufaktan kaçtım hepinizi öpüyorum... fırsatım olursa arada girerim,yok olmazsa bari yarışmanın sonucunu faceden falan yazın banaiyi sohbetler...
Bu çok güzelmiş.Ben de kahvaltı olarak kadayıflı muhallebi yedim.
Estafurullah o anlamda söylemedim zaten,burada bazen çok saygısızca sözler söyleyenler oluyor..,Sırf bana değil yani genel anlamda bu..
Tepki verincede asıp kesmeye başlıyor bazılarıböyle oluncada gerekli dersi vermek lazım,ama bunu hakaret olarak değilde,daha ılımlı yapıp söylüyorum.
Tatlı sert tarzında diyelim..
Sadece süt,tereyağı,kaymak yemem ıyyyyyayran ve yoğrut severim..
en iyisi bazen öyle olmak gerekiyor gerçekten yorum yapanların küçük kızlardan farkı yok anladım demek istediğinizi :)
Bu çok güzelmiş.Ben de kahvaltı olarak kadayıflı muhallebi yedim.
Estafurullah o anlamda söylemedim zaten,burada bazen çok saygısızca sözler söyleyenler oluyor..,Sırf bana değil yani genel anlamda bu..
Tepki verincede asıp kesmeye başlıyor bazılarıböyle oluncada gerekli dersi vermek lazım,ama bunu hakaret olarak değilde,daha ılımlı yapıp söylüyorum.
Tatlı sert tarzında diyelim..
Sadece süt,tereyağı,kaymak yemem ıyyyyyayran ve yoğrut severim..
terbiyesizlik etmiş sanki tanıyor gerçekte bir de gelmiş kişiliğinle ilgili yorumda bulunuyor çoğu sanalda böyle yazmak kolay gelir gerçek hayatta söylesin bir de söyleyebilirse...Zihniyet diyorum bunlara,daha geçenlerde birisi bana diyor ki,pisliksin ne yaparsın bunu şimdi..
doğal yaşam
muhallebi mi sabah sabah kız
kaymak bende yemem evet
terbiyesizlik etmiş sanki tanıyor gerçekte bir de gelmiş kişiliğinle ilgili yorumda bulunuyor çoğu sanalda böyle yazmak kolay gelir gerçek hayatta söylesin bir de söyleyebilirse...
Hiç sevmem zaten ıyyyyyyykkkkk derim
Cesaret ister bunları söylemek,bunun gibi şeyler var burada.
Avatara takıyorlar,mesaj yazmıştım gelen cevap aynen şuydu.
Avatarından nasıl bir kişilik olduğun belli.
Ne yapasın bunu şimdi,sövsen olmaz onun seviyesine inme olur..
aynenHiç sevmem zaten ıyyyyyyykkkkk derim
Cesaret ister bunları söylemek,bunun gibi şeyler var burada.
Avatara takıyorlar,mesaj yazmıştım gelen cevap aynen şuydu.
Avatarından nasıl bir kişilik olduğun belli.
Ne yapasın bunu şimdi,sövsen olmaz onun seviyesine inme olur..
çok ayıp ya çok çirkin bir davranış gerçekten seviyesine inmemek lazım bazen insan kendini tutamıyor yine de
en iyisi hiç böyle konulara girmemek haklısınız ben sırf bu yüzden tartışmalı konulara uğramıyorumKlavye delikanlılığı yapıyorlar,bazen ciddi çıldırıyorum yani..
Yaşı küçük mesela,iyiliği için dil dökyorsun, sen anlamazsın diyor banabunu söyleyende benim evladıma laf söylüyor.
Bunun altında nasıl kalırım şimdi..
en iyisi hiç böyle konulara girmemek haklısınız ben sırf bu yüzden tartışmalı konulara uğramıyorum
kesinlikle ne halin varsa göre diyeceksin o zaman ..Yol göstermeye çalışıyorsun yinede yaranamıyorsun zaten..
Öyle yapıyorum zaten,olan elime oluyor klavyeye yazmaktan ..kesinlikle ne halin varsa göre diyeceksin o zaman ..
ben yaazamıyorum ama
Canım eksikler var galiba her sayfada olmuyor.Curly ilgilenir düzelir..ben yaazamıyorum ama
Bu uygulama üye olduğum bir sitede yılllarrrr evvel vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?