Sende katılacakmısın? Yoksa link dağıtmak için mi bekliyorsunCanım daha acılımadı
bende bekliyorum
Meg çok teşekkür ederim, sayenizde sağolunDilara tebrikler kuzumHakettin....
Şefim Tebrik ediyorum
hanımannem teşekkür ediyorumDiloş hak ettin birinciliği tebrik ediyorum seni
Adracım ne haber nasılsın,yan tarafında siyeh surat varya oradada var smileler
Dilaraginosss cok tebrik ederim canim benim, hakeden tariflerden biriydi, simdiden iyi tatiller
31 tane oy gelmis tarifime, bekledigimden cok yuksek, oy veren, destekleyen herkese cok tesekkur ederim...
Onumuzdeki yarismalarda gorusmek uzere
pinkocum canım benim çok sağol ,çorbalarda seni de görelim,becerkli hatunDiloşum tebrikler
Bütün tarifler güzeldi, ayrı ayrı herkesi kutluyorum, çorbada görüşürüz
efser ablacım çok teşekkür ediyorumDilara'cığım teprikler tatlım
Katılan tüm herkesin ellerine ve emeğine sağlık hepsi birbirinden güzeldi
günaydıııınGünaydınlarr hanımlar
Diloşcum tebrik ederim hak ederek kazandın yarışmayı
Bende oy veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum sağolsunlar
Çorbada varmısın :)Meg çok teşekkür ederim, sayenizde sağolun
oo şefimm teşekkürlerçok teşekkür ederim nevoş sultan şef sensin ya ben çırağım
hanımannem teşekkür ediyorum
cadım benim sıkı rakibemsenin tarifin de süperdi ellerine sağlık senin de çok teşekkür ediyorum ,umarım gidebilirim tatile
pinkocum canım benim çok sağol ,çorbalarda seni de görelim,becerkli hatun
efser ablacım çok teşekkür ediyorum
hahhaaaÇorbada varmısın :)
Tatile gitcem, uğraşamam mı diyeceksin yoksa
günaydıııınsağıol hanımannem ,nasılsın ?
Günaydın Canım.hahhaaabu kar kışta ne tatili pinkooo.. günaydın canım ya aslında eşimin çok beğendiği bi çorbam var bilmem belki katılırım ama çok iddiialı değilim çorbalarda yaf ,ayın şefi olduktan sonra dibe vurmayayım
Hanımannem eşim sınavlarına girdi iki gün boyunca ben de gezdim arkadaşlarla bol bol hava da güzeldi .. sıkıntı olmadı da gelirken yollar çok kötüydüGünaydın şekerr,iyiyim sağol seni sormalı,nasıl geçti tatil anlat bakalım
valla pinkocum bana da öyle gliyor galiba ya zaten evde haftada kaç kere çorba pişiyor koyarız birini inşallahGünaydın Canım.
Yarışmaya katılmamak sıkıcı ama ya
Duramazsın bence sende, 1-2 gün geçtikten sonra tarifi eklersin
kız tek başına gidecen mı tatilevalla pinkocum bana da öyle gliyor galiba ya zaten evde haftada kaç kere çorba pişiyor koyarız birini inşallahsen neler yapıyosun nasıl gidiyor?
İyi çok şükür, bi yaramazlık yok, bi değişiklikte yok, senin gibi gezmelere gitmiyoruz, havadisler sendevalla pinkocum bana da öyle gliyor galiba ya zaten evde haftada kaç kere çorba pişiyor koyarız birini inşallahsen neler yapıyosun nasıl gidiyor?
günaydın mikimikigünaydındiloss tebrikler canımmmm
yok kız ne havadisi beni biliyon öle çarşı pazar gezdimİyi çok şükür, bi yaramazlık yok, bi değişiklikte yok, senin gibi gezmelere gitmiyoruz, havadisler sende
İyi çok şükür, bi yaramazlık yok, bi değişiklikte yok, senin gibi gezmelere gitmiyoruz, havadisler sende
iyiyim kızlar biraz karnım ağrıyor malumgünaydın mikimikiçok sağol canım teşekkür ediyorum nasılsın ?
bu gidişle gidemicem mikicim ... şantiyeyi kapatmayı pek dşünmüyor patronlar nasıl olcak bilmiyorum ama gidersem eşim hayatta tek bırakmazkız tek başına gidecen mı tatile
teşekkür ederim çok sağolun..sizi de çorbalara bekleriz olmaz mııııtebrik ederim dilara.. hayırlı olsun
sıcak tut kendini canım..iyiyim kızlar biraz karnım ağrıyor malum
siz napıyosunuz
teşekkür ederim çok sağolun..sizi de çorbalara bekleriz olmaz mıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?