Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Dilara tebrikler kuzumHakettin....
Meg çok teşekkür ederim, sayenizde sağolun

Şefim Tebrik ediyorum

oo şefimm teşekkürler çok teşekkür ederim nevoş sultan şef sensin ya ben çırağım

Diloş hak ettin birinciliği tebrik ediyorum seni

Adracım ne haber nasılsın,yan tarafında siyeh surat varya oradada var smileler
hanımannem teşekkür ediyorum

cadım benim sıkı rakibem senin tarifin de süperdi ellerine sağlık senin de çok teşekkür ediyorum ,umarım gidebilirim tatile

Diloşum tebrikler
Bütün tarifler güzeldi, ayrı ayrı herkesi kutluyorum, çorbada görüşürüz
pinkocum canım benim çok sağol ,çorbalarda seni de görelim,becerkli hatun

Dilara'cığım teprikler tatlım
Katılan tüm herkesin ellerine ve emeğine sağlık hepsi birbirinden güzeldi
efser ablacım çok teşekkür ediyorum

Çorbada varmısın :)
Tatile gitcem, uğraşamam mı diyeceksin yoksa

Çorbada varmısın :)
Tatile gitcem, uğraşamam mı diyeceksin yoksa
hahhaaa bu kar kışta ne tatili pinkooo.. günaydın canım ya aslında eşimin çok beğendiği bi çorbam var bilmem belki katılırım ama çok iddiialı değilim çorbalarda yaf ,ayın şefi olduktan sonra dibe vurmayayım

Günaydın Canım.
Yarışmaya katılmamak sıkıcı ama ya
Duramazsın bence sende, 1-2 gün geçtikten sonra tarifi eklersin

Günaydın şekerr,iyiyim sağol seni sormalı,nasıl geçti tatil anlat bakalım
Hanımannem eşim sınavlarına girdi iki gün boyunca ben de gezdim arkadaşlarla bol bol hava da güzeldi .. sıkıntı olmadı da gelirken yollar çok kötüydü az kaldı yolda kalcaktık arabada zincir falan da yoktu biraz tehlike kokusu vardı yani. ama çok şükür sağsalim geldik.. kafa dağıttık en güzeli de o bunalmıştım bu dağ başında

İyi çok şükür, bi yaramazlık yok, bi değişiklikte yok, senin gibi gezmelere gitmiyoruz, havadisler sende
yok kız ne havadisi beni biliyon öle çarşı pazar gezdim vitrinler vitrinler vitrinler güzel geçti çok şükür kafa dağıttım.. internetim yoktu ya uzak kaldım burdan ,faceden

kız tek başına gidecen mı tatile
bu gidişle gidemicem mikicim ... şantiyeyi kapatmayı pek dşünmüyor patronlar nasıl olcak bilmiyorum ama gidersem eşim hayatta tek bırakmaz kıskanç şey sen gidiyooon tatil yapıyon ben burda ne yer içerim diye duygu smürüsü yapar biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…