• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Dilara tebrikler kuzum:KK9::KK36:Hakettin....
Meg çok teşekkür ederim, sayenizde sağolun :KK74::KK68:

Şefim Tebrik ediyorum :KK60::rolleyes::KK9::KK9:

oo şefimm teşekkürler :KK71: çok teşekkür ederim nevoş sultan şef sensin ya ben çırağım :KK74:

Diloş hak ettin birinciliği tebrik ediyorum seni :KK9::KK9:

Adracım ne haber nasılsın,yan tarafında siyeh surat varya oradada var smileler :KK76:
hanımannem teşekkür ediyorum :KK52::KK36:

Dilaraginosss Dilaraginosss cok tebrik ederim canim benim, hakeden tariflerden biriydi, simdiden iyi tatiller:KK19:

31 tane oy gelmis tarifime, bekledigimden cok yuksek, oy veren, destekleyen herkese cok tesekkur ederim...
Onumuzdeki yarismalarda gorusmek uzere:KK54:

cadım benim sıkı rakibem :KK36: senin tarifin de süperdi ellerine sağlık senin de çok teşekkür ediyorum ,umarım gidebilirim tatile :-)

Diloşum tebrikler:KK9::KK9:
Bütün tarifler güzeldi, ayrı ayrı herkesi kutluyorum, çorbada görüşürüz:KK73:
pinkocum canım benim çok sağol ,çorbalarda seni de görelim,becerkli hatun :KK5:

Dilara'cığım teprikler tatlım :KK19::KK60:
Katılan tüm herkesin ellerine ve emeğine sağlık hepsi birbirinden güzeldi :KK9::KK9:
efser ablacım çok teşekkür ediyorum :KK36:

Meg çok teşekkür ederim, sayenizde sağolun :KK74::KK68:

oo şefimm teşekkürler :KK71: çok teşekkür ederim nevoş sultan şef sensin ya ben çırağım :KK74:

hanımannem teşekkür ediyorum :KK52::KK36:

cadım benim sıkı rakibem :KK36: senin tarifin de süperdi ellerine sağlık senin de çok teşekkür ediyorum ,umarım gidebilirim tatile :-)

pinkocum canım benim çok sağol ,çorbalarda seni de görelim,becerkli hatun :KK5:

efser ablacım çok teşekkür ediyorum :KK36:
Çorbada varmısın :)
Tatile gitcem, uğraşamam mı diyeceksin yoksa:KK53:

Çorbada varmısın :)
Tatile gitcem, uğraşamam mı diyeceksin yoksa:KK53:
hahhaaa :KK53: bu kar kışta ne tatili pinkooo.. günaydın canım :KK28: ya aslında eşimin çok beğendiği bi çorbam var bilmem belki katılırım ama çok iddiialı değilim çorbalarda yaf ,ayın şefi olduktan sonra dibe vurmayayım :KK70:

hahhaaa :KK53: bu kar kışta ne tatili pinkooo.. günaydın canım :KK28: ya aslında eşimin çok beğendiği bi çorbam var bilmem belki katılırım ama çok iddiialı değilim çorbalarda yaf ,ayın şefi olduktan sonra dibe vurmayayım :KK70:
Günaydın Canım.
Yarışmaya katılmamak sıkıcı ama ya:KK12:
Duramazsın bence sende, 1-2 gün geçtikten sonra tarifi eklersin:-)

Günaydın şekerr,iyiyim sağol seni sormalı,nasıl geçti tatil anlat bakalım :KK54::KK54:
Hanımannem eşim sınavlarına girdi iki gün boyunca ben de gezdim arkadaşlarla bol bol hava da güzeldi .. sıkıntı olmadı da gelirken yollar çok kötüydü :KK43:az kaldı yolda kalcaktık arabada zincir falan da yoktu biraz tehlike kokusu vardı yani. :KK64:ama çok şükür sağsalim geldik.. kafa dağıttık en güzeli de o bunalmıştım bu dağ başında :KK73:

İyi çok şükür, bi yaramazlık yok, bi değişiklikte yok, senin gibi gezmelere gitmiyoruz, havadisler sende:KK66:
yok kız ne havadisi beni biliyon öle çarşı pazar gezdim :KK71: vitrinler vitrinler vitrinler :KK73: güzel geçti çok şükür kafa dağıttım.. internetim yoktu ya uzak kaldım burdan ,faceden :KK51:

kız tek başına gidecen mı tatile :KK45::KK45::KK45::KK45:
bu gidişle gidemicem mikicim ... şantiyeyi kapatmayı pek dşünmüyor patronlar nasıl olcak bilmiyorum ama gidersem eşim hayatta tek bırakmaz :KK62: kıskanç şey sen gidiyooon tatil yapıyon ben burda ne yer içerim diye duygu smürüsü yapar biliyorum :KK70:

Back
X