- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
ya ben dolanıyordum buralarda hep ismimi değiştirdim yenilerde ondandır belki bilmemdombik tim
Sen katılcan mı hanım abla yarışmaya?
iyiyim bende çalışıyorum... bi yandan ne çorba yapsam ,bir yandan kombinde kime oy versem ,bir yandan da şu ön
mdeki dosyaları nasıl bitirsem diye düşünüyorum
Allah kolaylık versiniyiyim bende çalışıyorum... bi yandan ne çorba yapsam ,bir yandan kombinde kime oy versem ,bir yandan da şu ön
mdeki dosyaları nasıl bitirsem diye düşünüyorum
evet abla.Eski kiloma döndüm doğum kilolarımı attım 3 ay içinde. Kendime bir güzellik yapam dedim nick değiştirdimNick değişmiş güzel olmuş buda bende diyorum kim bu arkadaş
Sana ısrar edesim gelmiyorNick değişmiş güzel olmuş buda bende diyorum kim bu arkadaş
Bilmem düşünmem lazım
Kombinde 2 tane beğendim 17 ve 21 birine oyu verecem
evet abla.Eski kiloma döndüm doğum kilolarımı attım 3 ay içinde. Kendime bir güzellik yapam dedim nick değiştirdim
Sana ısrar edesim gelmiyor
Korkuyorum çıkaracağın tariften
Şaka şaka katılsana, bak ne kadar eğlendik
Bebek ne kadar oldu şimdi güle güle büyüt bebeğinigüzel olmuş beğendim
Israr etsene banabelli olmaz her an herşey olabilirr
bende veremedim iki kişi arasında kaldım verdim gitti oyu... mevsime göre giyinilmemiş eski fotolar konmuş.. doğru bulamadımTarz yarışmasına mı? Ben baktımda oya karar vermedim :)
Valla o smileyden sonra ısrar edip etmemekte kararsız kaldımBebek ne kadar oldu şimdi güle güle büyüt bebeğinigüzel olmuş beğendim
Israr etsene banabelli olmaz her an herşey olabilirr
tamam gidersem resim koycam... seninde emeğine sağlık,çorbalarda görüşürüzgünaydınnn hanımlarrrr
maşallah oylar almış başını gitmiş tebriklerrrr
kazanan arkadaştan tatil fotoları bekliyoruz
bana oy veren 6 arkadaşa da teşekkür ederim
bir sonraki yarışmada görüşmek üzereee
aynen abla bnde iki kişiye düşürdüm ve verdim oyu,hakeden kazansınNick değişmiş güzel olmuş buda bende diyorum kim bu arkadaş
Bilmem düşünmem lazım
Kombinde 2 tane beğendim 17 ve 21 birine oyu verecem
Mevsim şartı koyulmadı canım, sokak modası dedi ya, her yerin sıcaklığı aynı değil, burda kaban giyilirken, Antalyada hırka yeterli mantığıyla o kısım es geçildi :)bende veremedim iki kişi arasında kaldım verdim gitti oyu... mevsime göre giyinilmemiş eski fotolar konmuş.. doğru bulamadım
3 buçuk aylık olacak abla.Teşekkür ederim ödüm kopuyordu hasta edeceğim diye kendimi hasta ettim
Valla o smileyden sonra ısrar edip etmemekte kararsız kaldım
Hazır çorba yapsana, uğraşma, yorulma, adamlar bizi düşünüp çorbanın hazırını yapmış
aynen abla bnde iki kişiye düşürdüm ve verdim oyu,hakeden kazansın
Kesinlikle..Maşallah ona tam ısırmalık olmuştur şimdi kerataaman sende dikakt et emziriyorsan sütünden de geçer bebeğe.
Smileyi çok beğendiğim için koydum zatendemi yani hazırı varken niye uğraşayım o kadar
Güzel kombinler çıkmış hal eden kazansın diğerne katılırım belkşm belli olmazz
canım katılıyorum burd kara kıştı başka yerde sıcaktır ama mini şortlarda değil mevsimimiz öyle değilmi kasım ayını devirdik... eleştirmiyorum bu benim fikrim ben bana uygun olan kombini seçtim ama cidden hepsi iyi iş çıkarmış emeklerine sağlık... sen varmısın sen bana onu söyleeeeMevsim şartı koyulmadı canım, sokak modası dedi ya, her yerin sıcaklığı aynı değil, burda kaban giyilirken, Antalyada hırka yeterli mantığıyla o kısım es geçildi :)
Uğraşıp, iyi iş çıkaranlar var yinede :)
Maşallah ona tam ısırmalık olmuştur şimdi kerataaman sende dikakt et emziriyorsan sütünden de geçer bebeğe.
Smileyi çok beğendiğim için koydum zatendemi yani hazırı varken niye uğraşayım o kadar
Güzel kombinler çıkmış hal eden kazansın diğerne katılırım belkşm belli olmazz
Yokum kuzu, Eşim olmaz dedi, bizde o hayır deyince olay kapanıyorcanım katılıyorum burd kara kıştı başka yerde sıcaktır ama mini şortlarda değil mevsimimiz öyle değilmi kasım ayını devirdik... eleştirmiyorum bu benim fikrim ben bana uygun olan kombini seçtim ama cidden hepsi iyi iş çıkarmış emeklerine sağlık... sen varmısın sen bana onu söyleeee
Kesinlikle..Azıcık, minnacık rahatlayayım o zaman
canım katılıyorum burd kara kıştı başka yerde sıcaktır ama mini şortlarda değil mevsimimiz öyle değilmi kasım ayını devirdik... eleştirmiyorum bu benim fikrim ben bana uygun olan kombini seçtim ama cidden hepsi iyi iş çıkarmış emeklerine sağlık... sen varmısın sen bana onu söyleeee
tamam ablam dikkat ediyorum sağolasın
O kadar da rahatlama istersen her an tepende olabilirimmm
Diloşum şort aerık her yerde her mevsim giyiliyor yani,hele bizim buralarda herkesin ayağında artık.
Rica ederim şimdi emzürdiğin için dikkatli olman lazım
Ben biliyorrum başıma geleceği zaten
Sadece çok acıtma bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?