Niye bekliyorsunuzayyy anaamm biz de bööm bööm bekleylim nevoş sultan
sultaanım dün yapamadımNiye bekliyorsunuzYakında yapabileceğiniz tarif kalmayacak
O zaman kolay gelsin canımsınsultaanım dün yapamadımama şey bugün yapcam inşallah ..hem alışverişimi bilem yaptım dün makarnam için
AblamBenyaptım bile, resimleride akşama halledeceğiz
Ablam
Con conlu tarifini bekliyorum
ahaaa yine karşılıklııı sallıyonuz kafaları burda bi işvar @HanimKelesimiGetir @NevresteBenyaptım bile, resimleride akşama halledeceğiz
Ellerine sağlık AblacımNevoşumm
Valla conconlu oldu mu bilemem artık,karar sizlerin
ben az önce katılcammı dedim yanlış demişim güzel ablam...ne işim var conconlu yemeklerin içindee ayy kokttuuuumAblam
Con conlu tarifini bekliyorum
Biz birbirimizi görünce hep kafa sallıyoruzahaaa yine karşılıklııı sallıyonuz kafaları burda bi işvar @HanimKelesimiGetir @Nevreste
farkettimBiz birbirimizi görünce hep kafa sallıyoruz
tarifler çok güzelller ya çok müthiş görünüyorlar8. tarifimiz gelmiş
Korkma canım senin tariflerinde genelde iddialı oluyorben az önce katılcammı dedim yanlış demişim güzel ablam...ne işim var conconlu yemeklerin içindee ayy kokttuuuum
Yıllardır böyle selamlaşıyoruzfarkettimbi anlamı var tam çözemedim dahaa
Maşallahtarifler çok güzelller ya çok müthiş görünüyorlarbu arada tam bu mesajı yazarken kızım anne diye ağlayarak uyandı yaaa valla bildiğin anne dedi ilk kez. yada bana öyle geldi bilmem
oo maşallah size arada bna da sallayın kafaları bi hoş oluyoYıllardır böyle selamlaşıyoruz3 yıldır falan
Tamam sana da kafa sallarızoo maşallah size arada bna da sallayın kafaları bi hoş oluyobakalım bu defa kini beğencekmisiniz çok heyecanlıyım...