Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Selam Dilara.Ben iyiyim sen nasılsın?Halletiniz mi eşinle aranızdaki problemi?

Hafta sonu ya ondan sakin.
eh iştee adra.. özür diledi ama kırıldım bi kere öyle çok da büyütmek istemedim işle ilgili sorunlar var zaten bi kaç gündür kapattık konuyu pazar pazar çalışıyoruz bi uykum var kii

eh iştee adra.. özür diledi ama kırıldım bi kere öyle çok da büyütmek istemedim işle ilgili sorunlar var zaten bi kaç gündür kapattık konuyu pazar pazar çalışıyoruz bi uykum var kii
Özür dilemiş boşver uzatma.Bazen dışarıda sinirlenip evdekilere patlıyoruz.Onun da öyle olmuş anlaşılan.Ben de zor kalktım sabah.9 saat uyumuşum halen uykum vardı.Bakım topiklerindeyim şimdi.

yaparsın yaparsın senden kaçmaz...gee gece saçlarını bilem düzleştiriyon süslüü onu mu yapmıcan ?
Yok yok uğraşamam onunla.Hem yüzünü gösteriyorsun o beni bozar.Gece olunca saç düzleşmiyor mu.Ben yemem içmem saç makyaj yapar öyle işe giderim.

Sabah da fön makinesiyle düzeltiyorum.
evde mini bi kuaför salonu var anladım ya dün makarnamı yapcaktım eve gittim olaylar atraksiyonlar bi nefes aldırmadı kaldı.. inşallah bugün normal insanların yaşadığı gibi bi akşam geçirir de yemeğimi yaparım

Evet var. Ne yapacaksın ipuçu versene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…