Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Senden başka kimse de uğraşmaz öyle heralde Hanım ablayı bilmiyorum, o esrarengiz takılıyor

Huyum kurusun gizemli olmak hava katıyor bana pilav yarışmasında da böyle yaptım,katılmayacağım dedim ertesi gün katıldım kimseye bişey demeden şakkk diye yolladım resimleri..

Bana uzun bir süre izin verilse iyi olur..
Ben kendi yemek topiğime eklerim makarnayı

Ne güzel tarifler var ama kızçemde baktı bugün hepsine

ÇAK Bİ SELAM CANIM BAKSAAANAAA HUUHHHWWHUUUU

Çakkkkkk çakkkkkkkkk dostummm

Aktarlarda satılır.
Bizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedim Yakında var aslında, yarın çıkabilirsem yarın alayım
Beklentim büyük haberin olsun

Evet hepsi çok güzel
Aynen Bu haftaiçi İnşaAllah canım
Her eklenen tarife bakıyorum hemen benim yapacağım eklenmişmi diye

Nehaber canım

O zaman senin tarif eklenmediAcele et yapan olmasın
ya sular kesilirse ?
Acelemiz yok daha bir hafta var başka gün yaparsın

Bizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedim Yakında var aslında, yarın çıkabilirsem yarın alayım

Diyorsun,okadar da beklentiiçine girme yani,ilk defa denediğim birşeyi yaptım ..
Bakalım ev halkı ne diyecek beğeneceklermi acaba

Marketlerde 1 kiloluk paketlerde satılıyor..Birde aşure zamanı olduğu için olabilir..Marketlerede bak istersen

Diyorsun,okadar da beklentiiçine girme yani,ilk defa denediğim birşeyi yaptım ..
Bakalım ev halkı ne diyecek beğeneceklermi acaba
Ev halkının görüşünüde ilet o zaman

Marketlerde 1 kiloluk paketlerde satılıyor..Birde aşure zamanı olduğu için olabilir..Marketlerede bak istersen
Aa evet markete bakayım, birsürü alayımda usta olana kadar yapmaya devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…