Aktarlarda satılır.Buğdayım yoktu Üstadım, salı pazardan alıp yapayım dedim, buğday başla nerde satılır ki
Senin bahane elektrikler kesildi ödevimi yapamadım gibi olacakkatılcam tabisi de ahanda iş btsin eve gidip yapcam geceye kadar açarım konuyu... ayyy b i de elektrikler olmuyomuş eve gidince şokking
Senden başka kimse de uğraşmaz öyle heraldeHanım ablayı bilmiyorum, o esrarengiz takılıyor
Bana uzun bir süre izin verilse iyi olur..
Ben kendi yemek topiğime eklerim makarnayı
ÇAK Bİ SELAM CANIM BAKSAAANAAA HUUHHHWWHUUUU
AynenBen de iyiyim canım çok şükür
Evet bunun için 1. olmak şart oldu
Ne zaman geliyor senin tarif
efendimmmmm
ya sular kesilirse ?Senin bahane elektrikler kesildi ödevimi yapamadım gibi olacak
Huyum kurusun gizemli olmak hava katıyor banapilav yarışmasında da böyle yaptım,katılmayacağım dedim ertesi gün katıldım kimseye bişey demeden şakkk diye yolladım resimleri..
Ne güzel tarifler var ama kızçemde baktı bugün hepsine
Çakkkkkk çakkkkkkkkk dostummm
iyiyim vuslat ablacım sen nasılsın nasıl gidiyor?AynenBu haftaiçi İnşaAllah canım
Her eklenen tarife bakıyorum hemen benim yapacağım eklenmişmi diye
Nehaber canım
Bizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedimAktarlarda satılır.
Beklentim büyük haberin olsunHuyum kurusun gizemli olmak hava katıyor banapilav yarışmasında da böyle yaptım,katılmayacağım dedim ertesi gün katıldım kimseye bişey demeden şakkk diye yolladım resimleri..
Huyum kurusun gizemli olmak hava katıyor banapilav yarışmasında da böyle yaptım,katılmayacağım dedim ertesi gün katıldım kimseye bişey demeden şakkk diye yolladım resimleri..
AynenBu haftaiçi İnşaAllah canım
Her eklenen tarife bakıyorum hemen benim yapacağım eklenmişmi diye
Nehaber canım
Acelemiz yok daha bir hafta var başka gün yaparsınya sular kesilirse ?
Bizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedimYakında var aslında, yarın çıkabilirsem yarın alayım
Beklentim büyük haberin olsun
Kolay gelsin canımbehlül kaçaryemekimi yapayımda yazarım hemen bekleyin benii
Marketlerde 1 kiloluk paketlerde satılıyor..Birde aşure zamanı olduğu için olabilir..Marketlerede bak istersenBizim burdaki aktarlar, kozmetik dolu, nedense varmış gibi hissetmedimYakında var aslında, yarın çıkabilirsem yarın alayım
Beklentim büyük haberin olsun
Evet hepsi çok güzel
O zaman senin tarif eklenmediAcele et yapan olmasın
Acelemiz yok daha bir hafta var başka gün yaparsın
Ben de bendeDeneyeceğim bazılarını
Ben de bende
Hangisi olduğunu söylemiyeceğim biri çok cezbediyor mutlaka yapacağım
Ev halkının görüşünüde ilet o zamanDiyorsun,okadar da beklentiiçine girme yani,ilk defa denediğim birşeyi yaptım ..
Bakalım ev halkı ne diyecek beğeneceklermi acaba
Aa evet markete bakayım, birsürü alayımda usta olana kadar yapmaya devam edeyimMarketlerde 1 kiloluk paketlerde satılıyor..Birde aşure zamanı olduğu için olabilir..Marketlerede bak istersen
Senin tarifi çok merak ediyorumAynen nevoşummmm tahmin ediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?