Ben ilk yaptığımda nohut, fasulye kafa kıracak cinstendiBen ilk defa yapcam, performansıma göre aonda olabilir@Nevrestee sağolsun tarifi vrdi, bakalım el becerim nasıl
Yok öyle değilim
Demi nevoşşşş
Laf alamazsınnn ağzımdan
Görüşürüzz hayatım iyi akşamlarrrr
Sen bahane arıyorsun gibi geldiPtotesto ediyorum, sen katılmadan yarışmaya katılmıycam artık
Ben seninle yarışmak istiyorum
Ellerinize sağlıkbugun firinda kiymali spagetti yaptim . bilsem yarismaya bunla katilirdim. cok lezzetli oldu
Sen bahane arıyorsun gibi geldi
Efser diyet yapıyorEfseri yarışmaya katmaya çalışıyorum
Ablacım 10 resim ekleniyorSelamlarr yemek hazır yükleme yapıyorum resimleri,fakat resimde sınırlama mı var 7 de kaldım diğerleri eklenmiyor maalesef..
Ablacım 10 resim ekleniyor
Hanımannem merhaba ya resimler problem ben birleştir yaptım hep mecburen hala ekleyemediğim resim varDosya yükleden 6 tane oldu,diğerleri gitmedi mesela,sonra resim eklemeden hallettim nevoşum,şimdi yolladım bakalım artık oldu..
Tarifimi ekledimmBakalım beğencek misiniz hatunlar
Hanımannem merhaba ya resimler problem ben birleştir yaptım hep mecburen hala ekleyemediğim resim var
Ben de telefonda bi program var onunla yaptım ya ay ne zorlandım yemeği yaparken daha az yorulmuştum vallahiHemen bakıyorummmmm kzuuzmmm
Merhaba diloşcum,onu da yaptım ya,yan yana ekledim 7. resimi eklemedi
Ben de telefonda bi program var onunla yaptım ya ay ne zorlandım yemeği yaparken daha az yorulmuştum vallahi
Sağol hanımannem.. Sabah sabah canım erişte istedi ama mahvettin beni hem tortellinilerimi yedim şimdi kalkıp erişte pişircem galibaaResimler uğraştırıyor birde deli oldum resmen,yemeğine bayıldım harika olmuşşş ellerine sağlıkkk
Sağol hanımannem.. Sabah sabah canım erişte istedi ama mahvettin beni hem tortellinilerimi yedim şimdi kalkıp erişte pişircem galibaa
Vallahi olurrGel değişelim istersennnn yemekleri
Hemen bugün sende yap öyleyse vuslat ablaaTarifler bir bir tükeniyor bize bir şey kalmıcak