Geçmiş olsun canımAdra bilmiyorum ki psikolojik heralde ben de kalp krizi geçirceğimi düşünmeye başladım hattaha bire iğne batarmış gibi oluyo.. ay şimdi eşime desem panik olacak hemen çok mu yoruyoruz acaba kendimizi ya
İnandıra bildiysem ne mutlu bana
ayy heycan yaptim simdi ne yapsam ki
yanloz ilk basta kayit sarti okuyunca bi inandim itiraf ediyorum
İyi pazarlarIyi pazarlar
sağol ablacım.. nasılsın ? bugün son gün mü katılım için ?Geçmiş olsun canım
Birinizde gerçek pasta yapıp koymamışsınız.. Ne yalan söyleyeyim Nevoştan bekliyordumsağol ablacım.. nasılsın ? bugün son gün mü katılım için ?
Ben iyiyim canımsağol ablacım.. nasılsın ? bugün son gün mü katılım için ?
eve geçince yapalım barii kime niyet kime kısmet der sonradaa yerizBirinizde gerçek pasta yapıp koymamışsınız.. Ne yalan söyleyeyim Nevoştan bekliyordum
kalbim ara ara sıkışıyo gibi değişik bişi oluyo bugün ben de çözemedim ablacımBen iyiyim canımNet gidip geliyor
Asıl sen nasılsın
Evet canım bugün son gün
Ben aslında birşeyler ekliyordum sonra netim gitti cepten baktım eklediklerim hala duruyor yolladımBirinizde gerçek pasta yapıp koymamışsınız.. Ne yalan söyleyeyim Nevoştan bekliyordum
İhmal etme doktora git çok daralırsankalbim ara ara sıkışıyo gibi değişik bişi oluyo bugün ben de çözemedim ablacımbenimde nette problem var kardan heralde
1 taşla 2 kuş hesabı :) Iyi olur yap tabi :)eve geçince yapalım barii kime niyet kime kısmet der sonradaa yeriz
Yaparımda ... biz birmiyiz senin pasta yapıp koyman yarım saat, benim en az 12 saatBen aslında birşeyler ekliyordum sonra netim gitti cepten baktım eklediklerim hala duruyor yolladım
Niye ben yapıyormuşum sen niye yapmıyorsun
Burasıda çivi gibi kar mı yağacak ki, sıkıntıdan bence canım panik yapmakalbim ara ara sıkışıyo gibi değişik bişi oluyo bugün ben de çözemedim ablacımbenimde nette problem var kardan heralde
Yarım saatte ancak kek pişer1 taşla 2 kuş hesabı :) Iyi olur yap tabi :)
Yaparımda ... biz birmiyiz senin pasta yapıp koyman yarım saat, benim en az 12 saat
Bizim burası sabah çok güzeldi hatta ben ve oğlum uyurken eşim ve kızlar yürüyüşe gitmişlerBurasıda çivi gibi kar mı yağacak ki, sıkıntıdan bence canım panik yapma
Ne güzel :) Normalde kaldırıyor mu? Hadi bi pasta yap haketmişlerBizim burası sabah çok güzeldi hatta ben ve oğlum uyurken eşim ve kızlar yürüyüşe gitmişlerOğlum bugün ilk defa çok uyumuş beni kaldırmamış
Tabiki canım o kalkınca mutlaka kalkıyorum zaten kalkar kalmaz acıkıyor, kahvaltı yapıyorNe güzel :) Normalde kaldırıyor mu? Hadi bi pasta yap haketmişler
Benim çocuk yapmama gerek yok, bu anlattığını eşimde yapıyorTabiki canım o kalkınca mutlaka kalkıyorum zaten kalkar kalmaz acıkıyor, kahvaltı yapıyor9 -9:30 uyanıyor. Bugün geç kalktı öyle olunca eşim ve kızlar ses yapmadan kaçmışlar
Düşünmem lazım
Benimkiler pek yapmıyorBenim çocuk yapmama gerek yok, bu anlattığını eşimde yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?