Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Bir kere almamıştı çiçek onda da parası yokmuş Evet canım 2 gün peşpeşe çiçek alıyorum bir kaç ay götürüyor beni
Ama başta anlaşma yaptık bir kaç ayda bir çiçek alıcaksın bana diye Acaba korkusundan mı alıyor

selam makarna yarismasi icin gec mi kaldim acaba? daha oncden katildim diye isim fln yazdirmak gerekiyormuydu eger gerekmiyorsa ev hanimi mode on bende su sira katilabiliyorsam yrn makarnalara bogulabilirim hem kocamda bayram eder

selam makarna yarismasi icin gec mi kaldim acaba? daha oncden katildim diye isim fln yazdirmak gerekiyormuydu eger gerekmiyorsa ev hanimi mode on bende su sira katilabiliyorsam yrn makarnalara bogulabilirim hem kocamda bayram eder
Tabi kayıt şart bir ay önce randevu almanız gerekiyordu
Yok yok şaka yaptımKatılmak için yarın son günYarını bayram ilan edebilirsiniz

İnşaallah canım
İstanbul'da abim var ama genelde o geliyor biz pek gitmiyoruzEn son 7 yıl önce gitmiştim
Kızlar küçüktü bayağı zor olmuştu

Ooo bayağıda uzun zaman önce gitmişsin Evet çocuklar küçük olunca zor oluyor ben de az çekmedim ortanlar küçükken, hele bir de oğlumu araba tutuyordu yolculuk bitene kadar mahvoluyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…