Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .

Ooo bayağıda uzun zaman önce gitmişsin Evet çocuklar küçük olunca zor oluyor ben de az çekmedim ortanlar küçükken, hele bir de oğlumu araba tutuyordu yolculuk bitene kadar mahvoluyordum
Canım aileden uzak olunca eşimin 20 gün tatilini sadece memlekete gidiyoruz.Oraya bir yerleşsek gezeceğiz hatta en çok Karadeniz'i görmek istiyoruz
Beni de tutuyorOtobüste mahvoluyorum

Aynen ben de öyleyim bir haftadır.Korkuyorum küt diye giderim diye. Üşüttük mü acaba?
Adra bilmiyorum ki psikolojik heralde ben de kalp krizi geçirceğimi düşünmeye başladım hattaha bire iğne batarmış gibi oluyo.. ay şimdi eşime desem panik olacak hemençok mu yoruyoruz acaba kendimizi ya

Adra bilmiyorum ki psikolojik heralde ben de kalp krizi geçirceğimi düşünmeye başladım hattaha bire iğne batarmış gibi oluyo.. ay şimdi eşime desem panik olacak hemençok mu yoruyoruz acaba kendimizi ya
Ben de öyle düşünüyorum. Üşüttük biz üşüttük. Bence çok yormuyoruz hareketsizlikten oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…