- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Öyle tabi nasip, kocamdan gayet memnunum gerçiGel canım burası çok güzeldir
Yaşın küçükmüş canım hayırlısı böyleymiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle tabi nasip, kocamdan gayet memnunum gerçiGel canım burası çok güzeldir
Yaşın küçükmüş canım hayırlısı böyleymiş![]()
İyi yapmışsın canımTeşekkür ederim nevrestecigim. Yetti gari dedim pro oldum![]()
![]()
Canım onu ben pcden ekliyorumSenin o oklavalı smileyin falan var ya hani. Bende yok neden?
Forumda kurcalamadık yer bırakmadım, bulamayıncada kendi kendime sinir oldumİyi yapmışsın canım
Canım onu ben pcden ekliyorum![]()
Hayırlı olsunTeşekkür ederim nevrestecigim. Yetti gari dedim pro oldum![]()
![]()
9 buçuğu kaçırmaBen biraz çıkıyorum sonra görüşürüz![]()
Teşekkürler :) ivittt Hayırlı olsungaliba bende hemşoyum
![]()
Ne güzelTeşekkürler :) ivittt malatya merkez,adam olsun herkes 
![]()
Analı kizli? Ya da sey mi immm kiraz yapragindan köfte varya yogurtlu ondan mi? Bak merak ettim simdiNe güzelbenim ilk yarışmaya katıldığım yemeğin adını bil bakalım
Seni hemşoluk sınavına tutumkopya yok
![]()
Kiraz yaprağıyla katıldımAnalı kizli? Ya da sey mi immm kiraz yapragindan köfte varya yogurtlu ondan mi? Bak merak ettim simdi![]()
![]()
Ah ne de zahmetlidir o,ellerine saglik :) hemsom yaaaKiraz yaprağıyla katıldımgel heşomu öpeyim
![]()
Sağol canımAh ne de zahmetlidir o,ellerine saglik :) hemsom yaaa![]()
E makarna da gorelim,kazene rakip lazim Sağol canım![]()
Ben bu sefer yedek külübesindeyim seyrediyorumE makarna da gorelim,kazene rakip lazim erişte yapacak babayiğit lazim
![]()
Yarismadan cekilmek istenecek derece bir iddia goremedim ben halaHuhhuu.. Makarnacılar nereye kayboldu
Yarışmadan çekilmek isteyen oldu mu nevoş
Çok iddialı yemekler var ya![]()
Bekleyip göreceğizHuhhuu.. Makarnacılar nereye kayboldu
Yarışmadan çekilmek isteyen oldu mu nevoş
Çok iddialı yemekler var ya![]()
Yavrum, şayet 1. Olursa, bükemediğin eli öpYarismadan cekilmek istenecek derece bir iddia goremedim ben hala![]()
![]()
Sen çok fenasınYarismadan cekilmek istenecek derece bir iddia goremedim ben hala![]()
![]()
Sana katılıyorumYavrum, şayet 1. Olursa, bükemediğin eli öp![]()