• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Hem mesaj atmay hem çaktırmamayı :KK70: Ayyyy devrelerim yandıı:KK31: Adra ben bi ev temizliği yapayım geliyorum çok öptüm ... Deterjanlar beklesin benii:KK76:
Hadi kolay gelsin.Temizlik sana yaramamış.Çok yorma kendini.:KK48:

Selam Vuslat.:KK37:Sence birinci olma şansımız yüzde kaç?:-)Senin vaadin ne?:KK53:
Nehaber canım:60:
Bence %0.1 :70: Bende vaad yok bir şey bırakmamışlar her şeyi sıralamışlar:70:
Ben her zaman ki gibi bir köşede sessizce beklicem:27: Artık ne gelirse:48:

Nehaber canım:KK60:
Bence %0.1 :KK70: Bende vaad yok bir şey bırakmamışlar her şeyi sıralamışlar:KK70:
Ben her zaman ki gibi bir köşede sessizce beklicem:KK53: Artık ne gelirse:KK48:
İyi canım ne olsun.:KK60:

Gönüllerinden ne koparsa diyorsun yani.:KK70:Az veren candan çok veren maldan.:KK70:Biz zenginlerle başa çıkamayız.:-)

Adracım senin katılım sayın 15 oldu mu:rolleyes: Rekor sendedir büyük ihtimal:8: Biz Nevoşla kafa kafaya gidiyoruz:48: Nevoşun katılmadığı bir kategoriye katılıp sollamam lazım:27:

Aynen canım:KK19: Hele Hanım Ablanın vaadlerini okuyunca çok ezik hissettim:KK70:
Hanım abla Ağaoğullarından galiba.:KK70:Yalnız uzay vaadi çok sakat.:KK53:Sakata gelirler valla.:KK70:

Adracım senin katılım sayın 15 oldu mu:rolleyes: Rekor sendedir büyük ihtimal:KK8: Biz Nevoşla kafa kafaya gidiyoruz:KK48: Nevoşun katılmadığı bir kategoriye katılıp sollamam lazım:KK53:
Benim bu 12.ci.Rekor bende büyük ihtimalle.:KK73:Beni solla sen.:KK53: Nevoş'u geçersin zaten.:KK53:

Hanım abla Ağaoğullarından galiba.:KK70:Yalnız uzay vaadi çok sakat.:KK53:Sakata gelirler valla.:KK70:

Benim bu 12.ci.Rekor bende büyük ihtimalle.:KK73:Beni solla sen.:KK53: Nevoş'u geçersin zaten.:KK53:
Uzayı eledim de saray çok cazip geldi:8:
Seni sollamak zor sen hep katılıyorsun hep arkada kalırım ben:70:

Uzayı eledim de saray çok cazip geldi:KK8:
Seni sollamak zor sen hep katılıyorsun hep arkada kalırım ben:KK70:
Sarayımız var ya ayol ak saray bizimmiş ya.:KK70:

Sen bana yetişmek istiyorsan ben hakkımdan feragat eder seni beklerim.:KK53:

Herkese günaydııın:KK36: Öncelikle tüm öğretmenlerinizn günü kutlu olsun:KK36::KK36::KK36: Oylama da açılmış tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim , bir birinci olacak ama kaç tane arkadaşlık oldu ben bunu çok önemsiyorum. burda çok seviyeli çok eğlenceli sohbetler ettik arkadaşlıklar edindik umarım hep böyle devam eder:KK37: hanımannem vaatlerde aınır tanımıyor biraz vaatlerini okuyup oy vermeye geçicem :rolleyes::KK71:

Sen evlen biz sana tencere seti alırız.:-)

Uzay vaadine kananlar inanmasın.:KK53:Mazallah uzay boşluğuna düşmek de var.:KK70:

Bencede ölürüm mazallah .. Gencim dahaa

Nehaber canım:KK60:
Bence %0.1 :KK70: Bende vaad yok bir şey bırakmamışlar her şeyi sıralamışlar:KK70:
Ben her zaman ki gibi bir köşede sessizce beklicem:KK53: Artık ne gelirse:KK48:

Aynen canım:KK19: Hele Hanım Ablanın vaadlerini okuyunca çok ezik hissettim:KK70:

Uzayı eledim de saray çok cazip geldi:KK8:
Seni sollamak zor sen hep katılıyorsun hep arkada kalırım ben:KK70:

Kulaklarımmmmm çınladı nedenseee :cool::cool::cool::cool::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Saray hazır kızlarrr :cool::cool::cool:isterseniz oturmayın :KK8::KK8::rolleyes::rolleyes:

Waddesdon_Manor_sarayi.webp

Back
X