• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makarnalar Makarnalar

En Başarılı Bulduğunuz Makarna Tarifi?

• Ankete Katılan
    213
  • Anket Kapalı .
Yokum kuzu, Eşim olmaz dedi, bizde o hayır deyince olay kapanıyor:KK31::-)
bana çok tanıdık geliyor birini anımsatıyorrr hımmm eşime benziyor eveeet :KK70::KK70::KK70: bizimkide kapat suratını dedi :KK48::-):-):-)

O kadar da rahatlama istersen her an tepende olabilirimmm :KK53::KK53: :D

Diloşum şort aerık her yerde her mevsim giyiliyor yani,hele bizim buralarda herkesin ayağında artık.

Rica ederim şimdi emzürdiğin için dikkatli olman lazım
ay abla karlar içine yaşaya yaşaya unuttum yaz mevsimini belkide öyledir yanılıyor olabilirim... :KK39::KK5:

bana çok tanıdık geliyor birini anımsatıyorrr hımmm eşime benziyor eveeet :KK70::KK70::KK70: bizimkide kapat suratını dedi :KK48::-):-):-)
ay abla karlar içine yaşaya yaşaya unuttum yaz mevsimini belkide öyledir yanılıyor olabilirim... :KK39::KK5:

Sen burasını görsen bağrı böğrü açıp gezenler var,yanıyorlar kesin :KK75::KK75:

Ondan mı keleşe ihtiyaç duydun:-)
Tamam ağlamıycam, sende kelle paçayla geçiştir bari olmaz mı :):KK60:

Keleşsiz olmaz dedim aldım işte,iyi fikir kelle paça yapayım hemen :KK53: :KK19:

Immm olsada yesek :kk77:
Herkesin Damak zevki farklı tabi ben Sebzeli Bavette Yassı Spaghetti seçtiiim :)
Başarılar.

Meg çok teşekkür ederim, sayenizde sağolun :KK74::KK68:

oo şefimm teşekkürler :KK71: çok teşekkür ederim nevoş sultan şef sensin ya ben çırağım :KK74:

hanımannem teşekkür ediyorum :KK52::KK36:

cadım benim sıkı rakibem :KK36: senin tarifin de süperdi ellerine sağlık senin de çok teşekkür ediyorum ,umarım gidebilirim tatile :-)

pinkocum canım benim çok sağol ,çorbalarda seni de görelim,becerkli hatun :KK5:

efser ablacım çok teşekkür ediyorum :KK36:
Estağfurullah canım:KK74:Ellerine,emeğine sağlık:KK60:
Tebrik ediyorum:KK36:

Merhaba Hanımlar:KK36:
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımın ellerine,emeğine sağlık:KK36:Herkese katıldıkları için teşekkür ederim:KK74:
Yeni kategorimiz''Çorbalar'':rolleyes::rolleyes:

Back
X