- Emoji Skoru
- 214.958
- Puanlar
- 1.423
Dün tatlı tatlı atıştık.Senin için alıntıladım
Bak yan yana getiririm yaptığımız erişte resimleriniÖyle bişimi dedimde benmi hatırlamıyorum cicimbenim eriştem senin erişteni döver hem seninki o neydi öyle safinaz gibi sırık gibi
Benim eriştemin karşısında saygıyla eğil bakalım
Kim haklı deynepmi yok canım ya,hava atıyor bana baksanaben yermiyim hiç
Bak yan yana getiririm yaptığımız erişte resimlerini
Erişte gibi kalın olmasınYarın akşam kızım geliyor
@deynepnaz lazanya yapacağım söyleyim dedim
Erişte gibi kalın olmasın
Daha önce lazanya hiç yapmadım da,yemedim de,bir şey diyemeyeceğim.Bebişim lazanya tek tiptir,korkma korkma sıra sana gelecek
Bu zamana kadar kışlık fasulye koymak için bekledin mi?Fasulye kavruluyor şimdide kışlık dolaba girecek
Daha önce lazanya hiç yapmadım da,yemedim de,bir şey diyemeyeceğim.
Ne sırası gelecek?Tehdit mi ediyorsun beni?
Bu zamana kadar kışlık fasulye koymak için bekledin mi?
Sadece ben değil ki,çoğu kişi bilmiyor.Aksi halde 2 tane var yarışmada,görüntü güzel börek gibi,daha yüksek olurdu puanları.Mutlaka dene tadıda çok güzel oluyor,yanınada bir salata yaptınmı tamamdır
Heeeeee ediyom ,her yerde diyecem bir lazanya bile yapmamış diyecem
Köy fasulyesi ise ver ,çok severimHahahaaha beklemedim tabisi buda yedek cicim dolabta kaç paket fasulye oldu,istersen sanada vereyim
Sadece ben değil ki,çoğu kişi bilmiyor.Aksi halde 2 tane var yarışmada,görüntü güzel börek gibi,daha yüksek olurdu puanları.
Köy fasulyesi ise ver ,çok severimözelden adresimi vereyim çok istiyorum
Çok fazla biliniyor birde,börek gibi gözüküyor ama yerken ağzında yumuşacık kalıyor..
Pişince kaşar rendeside koyuyuorsunya o çok lezzet veriyor tadına..
Bu kadar ince detaylarıyla tarif etmesen iyiydi(yutkunan üye smileyi)
Yeter artık dayanamiyiciğim,kendimi koşarak yatağa atasım var Hülya Koçyiğit gibiBide kıymayı hazırlarken birazcık sulu yapıyorsun,içine kırmızı biber,yeşilbiber domates,isytersen havuç rendeside koy.
Yutkunman geçtimi
Yeter artık dayanamiyiciğim,kendimi koşarak yatağa atasım var Hülya Koçyiğit gibi
Sonra pişince üzerine kaşar rendesi serpip fırına gene veriyon aşkla birleşiyor herşeydilimleyip tabağa alıyorsun dumanı tütüyor bide... Sonrada afiyetle mideye indiriyorsun